Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Το χαρτι δεν ειναι λευκο παει προς κιτρινο και μαλλον δεν ειναι 80 γρ και ειναι και λιγο γιαλυστερο.Λογω επαγγελματος ξεχωριζω το καλο χαρτι απο το μετριο.Για απλες απρομαυρες εκτυπωσεις καλο ειναι οχι για κατι αλλο

Συμφωνω απολυτως.Πηρα και εγω 3 πακετα και νομιζω οτι εχει μια μικρη αποκλιση προς το χειροτερο (βαρους-χρωματος) απο το XEROX που συνηθως επαιρνα....

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι άλλο να έγραφα; Χαρτί φωτογραφικό 2 ευρώ, συνοπτικά, νομίζω τα λέει όλα (έβαλα και την εικόνα του Μαρινόπουλου αλλά σε αρκετούς δεν άνοιγε, μετά το διόρθωσα). Εσύ για τίτλο τι θα έβαζες;

Για τους τιτλους και τις περιγραφες που βλεπω πυκνα-συχνα εδω, ειχα ανοιξει ενα θεμα απο αντιδραση μια φορα, που σωστα διαγραφτηκε, με τιτλο "2ΤΒ - 60κατι ευρω"... δεν ειχα πει στον τιτλο/περιγραφη οτι προκειται για bd-r's και οχι για HDD, κατι που φαινοταν μονο οταν καποιος ανοιγε το λινκ που ειχα δωσει (κατα τ'αλλα ο,τι ειχα γραψει ηταν σωστο). Λιγο διαφορετικα τωρα εσυ δεν ειπες οτι προκειται για 500 φυλλα και οχι για... 10 πχ που εγραψα εγω στο 1ο ποστ μου (και απο οτι ειδα στα προηγουμενα ποστς, σχεδον κανεις δεν μπορουσε να δει την εικονα, που και να φαινοταν βεβαια επρεπε να αναγραφεται η ποσοτητα, ή το βαρος/πυκνοτητα γιατι και ετσι μετριεται το χαρτι, στον τιτλο).

Γενικα μου φαινεται πολυ ασχημο καποιος να μπαινει στον κοπο να ανοιξει ενα θεμα για καποια προσφορα και να μην τρωει 5-10 παραπανω δευτερολεπτα να φτιαξει εναν τιτλο, γλιτωνοντας εμενα (πχ) απο τον κοπο να κατσω να ψαξω λεπτομερειες.

Ειδικα οταν μπαινω απο το κινητο στο φορουμ και βλεπω ελλειπεστατους τιτλους/περιγραφες και πρεπει να φτασω στο... λινκ (αν υπαρχει) για να δω τι ειναι τελικα αυτο που ηταν αξιο βαπτισεως ως "προσφορα" μου αναβουν λαμπακια... Και επειδη βλεπω να με ξαναρωτας τι αλλο επρεπε να γραψεις παρε μια ιδεα απο ενα θεματακι της ενοτητας αυτης που μαλλον ειναι πολυ... ψηλα για να ειναι εμφανες! http://www.insomnia....ητα-των-προσφο/

• Like 1
Δημοσ.

αν σου ανάβουν τα λαμπάκια φώναξε ηλεκτρολόγο... ή μην μπαίνεις στο φόρουμ(πιο οικονομικό αυτό...)

Το παιδί μοιράστηκε μια προσφορά όχι για την κ@ύλα του ή γιατί παίρνει ποσοστά αλλά για να τη δούμε όλοι εμείς που τυχαίνει να την αγνοούσαμε.Τώρα αν το site έχει πρόβληματα στείλε απλά ένα mail στο διαχειριστή και πες του ότι είναι gtp και να αλλάξει επάγγελμα (ίσως προσλάβει κι εσένα που ξέρεις....)

Στα υπόλοιπα όσο foul κι αν είναι το να σου απέκρυψε πληροφορίες(ο TS),άλλο τόσο και περισσότερο αυθαίρετο είναι το συμπέρασμά σου :"Aπο πότε 10 φυλλα απλο Α4 χαρτι με 2 ευρω ειναι το φθηνοτερο χαρτι στην Ελλαδα;" Δηλαδή από που κι ως που συμπέρανες ότι είναι 10φύλλα αφού δεν μπορούσες καν να δεις?

• Moderators
Δημοσ.

...αλλά για να τη δούμε όλοι εμείς που τυχαίνει να την αγνοούσαμε.

Μα αυτο λεει και ο giorginho και γι αυτο το λογο εκανε μια παρατηρηση για να ειναι αποτελεσματικοτερο σε αυτη την κατευθυνση το καθε θεμα, σε τιτλο και περιεχομενο. Ολα τα αλλα που λες επετρεψε μου να σου πω οτι ειναι σαλτσες για να καλυφτει η κακη γευση που σερβιρες χθες με την αστοχη επιθεση σου περι γκαβομαρας...

Δημοσ.

Ολα τα αλλα που λες επετρεψε μου να σου πω οτι ειναι σαλτσες για να καλυφτει η κακη γευση που σερβιρες χθες με την αστοχη επιθεση σου περι γκαβομαρας...

Mπααα στο αστειατόριό μου δεν πολυχρησιμοποιώ σάλτσες.Απλώς, εύκολες και πρακτικές συμβουλές για την κρίση του δίνω...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ τον topic starter για την πληροφόρηση. Τσίμπησα 2 κουτάκια. Για τα λεφτά που ζητάει το χαρτάκι είναι super

Δημοσ.

και εγω ευχαριστω τον topic starter τσιμπισα ενα !!την δουλεια την κανει μια χαρα και φθηνα!!!

Δημοσ.

Εγώ πήγα σήμερα carefour, είχε μία παλέτα γεμάτη μέχρι πάνω.

Λέω να μην τα πάρω τώρα και τα βάλω στο κάτω μέρος του καλαθιού και τσαλακωθούν, ας τα πάρω φεύγοντας.

Και τελικά τα ξέχασα!

• Like 2
Δημοσ.

Ενα ευχαριστω στον topic starter και απο μενα!

Εγώ πήγα σήμερα carefour, είχε μία παλέτα γεμάτη μέχρι πάνω.

Λέω να μην τα πάρω τώρα και τα βάλω στο κάτω μέρος του καλαθιού και τσαλακωθούν, ας τα πάρω φεύγοντας.

Και τελικά τα ξέχασα!

Πόσες φορές την έχω πατήσει έτσι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...