Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ούτε στην σελίδα του καρφουρ φορτώνουν οι προσφορές ημέρας..

Τις πιο πολλές φορές δεν φορτώνονται οι σελίδες. Σήμερα δεν είχα πρόβλημα και είδα τις προσφορές..

Δημοσ.

Καλή η προσφορά αλλά δεν θα έπρεπε να μπει στο τόπικ για προσφορές εκτός τεχνολογίας..;;

Τόσο καιρό το ζητάγαμε και τώρα που το έχουμε δεν το αξιοποιούμε...

Sent from my Lumia 710

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πάντως τσίμπησα μια κούτα + 1 (σύνολο 6) και τα έβαλα στο υπόγειο!!

Η ταμιας ρωτούσε πως θα τα κουβαλήσω χωρίς καρότσι :-D λες και είναι σακί με τσιμεντο :-D

Στο Κ. Πυλαιας ειχε μια παλέτα σχεδον γεμάτη αλλα σίγουρα θα έχουν κ αλλα στην αποθήκη!

Δημοσ.

Ενημερωτικα δεν υπαρχουν παντου.

Απο ποιοτητα τι λενε τοσο απο παχος οσο και απο χρωμα(εχω πετυχει λογω δουλειας παρτιδες λεπτες σαν τσιγαροχαρτο και χρωμα ξεπλυμενο μπεζ).Αν και πο την περιγραφη δειχνουν οκ.

Οσο για την ιστοσελιδα του carrefour ενημερωτικα στην αρχη της ημερας γενικα εχει προβλημα.Ανοιγει κυριως με ΙΕ και δευτερευοντως με ΟΠΕΡΑ.Μετα στρωνει...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ σήμερα πήγα πήρα 2 κούτες (10 πακέτα) και 2 που άνοιξα για τους εκτυπωτές στο γραφείο μια χαρά μου φαίνονται.

Οι κλασσικές Α4 που είναι κατά βάση για εκτύπωση κειμένων ή εγγράφων γενικότερα και όχι φυσικά για φωτογραφίες.

Πάντως μία χαρά μου έκατσε γιατί αλλιώς θα έπαιρνα πακέτα 500αρια στην διπλή περίπου τιμή (~4.20 αν θυμάμαι καλά..).

Ευχαριστώ τον topic starter!

Δημοσ.

Όντως, όποιος πήρε ας μας πει αν είναι ανακυκλωμένο χαρτί ή όχι.

Sent from my Lumia 710

το ανακυκλωμενο ειναι ακριβότερο - εκτος αν εχεις ανυσυχια για το περιβαλλον και πρεπει οπως και δηποτε να παρεις ανακυκλωμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...