Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τω κλοιδοι οιπαρχη τρωπως να τω δοις απω τω pc σου μαι χροισοι πρωγραματως.

Αν το πήρες νόμιμα θα πρέπει να έχεις το αυτοκόλλητο ή έστω να υπάρχει partition με τα Windows.

• Like 5
Δημοσ.

Μονο για γέλια δεν είναι αυτό το πράγμα και το κρυφτούλι πίσω απο το ειμαι δυσλεκτικός οταν απλα βαριούνται να γράφουν ανθρώπινα(ή δεν ξερουν).

Μπραβο ρε βετερανε,λοιπον αντι να παιζουμε ας κανουμε μια αναφορα το θεμα να παρει ποδι.

Δημοσ.

Μονο για γέλια δεν είναι αυτό το πράγμα και το κρυφτούλι πίσω απο το ειμαι δυσλεκτικός οταν απλα βαριούνται να γράφουν ανθρώπινα(ή δεν ξερουν).

Μπραβο ρε βετερανε,λοιπον αντι να παιζουμε ας κανουμε μια αναφορα το θεμα να παρει ποδι.

Οκ αν έχεις δυσλεξία πάω πάσο.Συγνώμη κιόλας αν σε πρόσβαλλα αλλά δεν ήθελα αυτό.

Δημοσ.

ΛοΛ.

Ρε συ δεν ειδες οτι η πρωτη σειρα ηταν γραμμενη ετσι εσκεμμενα για τον τροπο που το emilio εβαλε τιτλο αλλα ρωτησε και για το κλειδι;

Δημοσ.

ΛοΛ.

Ρε συ δεν ειδες οτι η πρωτη σειρα ηταν γραμμενη ετσι εσκεμμενα για τον τροπο που το emilio εβαλε τιτλο αλλα ρωτησε και για το κλειδι;

αααααααααααα. Αυτό μου είπε και ο ξάδερφος μου.Sorry ε? :-D

Δημοσ.

να `σαι καλά ρε emiliosre

που μάλλον είσαι το alter ego καποιου άλλου εδω μέσα ... με έκανες να λυθώ στα γέλια --και αυτό είναι priceless.

δείτε http://www.insomnia.gr/topic/461954-δεν-μπορω-να-σπάσω-κώδικο-στο-μπακτρακ

αυτή η ορθογράφια είναι φως-φανάρι εσκεμμένη και σε προδίδει ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...