Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσον αφορα τα games που θελει να παιζει απ'οσο ξερω δεν ειναι και τοσο απαιτητικα τα περισσοτερα τουλαχιστον

αυτο μας τα χαλαει εγω προτεινω να παει σε hd7850 αλλιως αν δεν βγαινει να παει 7770 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29364&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4

post-238975-0-55336100-1350595995_thumb.png

περειμενε γνωμες για καρτα γραφικων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οριστε με το νεο budget. Η βασικη αλλαγη ειναι η GPU, που απο 7770 εγινε 7850, και η CPU, που απο G860 εγινε i3 3220. Τωρα ειναι σωστο gaming build.

Οσον αφορα τα games που θελει να παιζει απ'οσο ξερω δεν ειναι και τοσο απαιτητικα τα περισσοτερα τουλαχιστον

αυτο μας τα χαλαει εγω προτεινω να παει σε hd7850 αλλιως αν δεν βγαινει να παει 7770 http://www.visionstu...d&sort=3&step=4

post-238975-0-55336100-1350595995_thumb.png

περειμενε γνωμες για καρτα γραφικων

Ο i3 θα αποδωσει καλυτερα στα περισσοτερα games σε σχεση με τον FX.

Αλλαξα το τροφοδοτικο.

post-247983-0-55095600-1350637641_thumb.png

Επεξ/σία από XMorsX
  • Like 1
Δημοσ.

νομιζω το αντιθετο μπορει αλλα και παλι δεν θα καταλαβει τη διαφορα
Δημοσ.

Εντάξει είπαμε δεν βάζει και μπουρλότα στους δρόμους ο FX αλλά μην το παρ...σουμε κιόλας :)

Δημοσ.

τι θες να πεις με αυτο....για εξηγησε μου.... κ τι εννοω... τι σε κανει να πιστευεις οτι θα καταλαβει διαφορα...εστω κ την μικρη ανεπαισθητη..μου φαινεται ηρθες οδοστροτηρας και τα ισοπεδωσες ολα οπως ειπε και ο θανος πιο πανω...

αλλαξε του τροφοδοτικο γιατι με τα 35Α δεν θα ειναι οριακα..απλα με τα ιδια λεφτα παιρνει 45Α τροφοδοτικο....

εγω θα λεγα να παει σε 965 με asrock extreme 3 + 7870 που και εκει μια χαρα θα παει για πλακα.....γιατι αυτα για τους επεξεργαστες που λες ωραια ειναι αλλα δεν παιζουν οι επεξεργαστες τα παιχνιδια αλλα η καρτα γραφικων ως επι των πληστων....και τις διαφορες πιστεψε με δεν θα τις δει καν με το ματι ποσο μαλλον να τις καταλαβει...

Δημοσ.

τι θες να πεις με αυτο....για εξηγησε μου.... κ τι εννοω... τι σε κανει να πιστευεις οτι θα καταλαβει διαφορα...εστω κ την μικρη ανεπαισθητη..μου φαινεται ηρθες οδοστροτηρας και τα ισοπεδωσες ολα οπως ειπε και ο θανος πιο πανω...

αλλαξε του τροφοδοτικο γιατι με τα 35Α δεν θα ειναι οριακα..απλα με τα ιδια λεφτα παιρνει 45Α τροφοδοτικο....

εγω θα λεγα να παει σε 965 με asrock extreme 3 + 7870 που και εκει μια χαρα θα παει για πλακα.....γιατι αυτα για τους επεξεργαστες που λες ωραια ειναι αλλα δεν παιζουν οι επεξεργαστες τα παιχνιδια αλλα η καρτα γραφικων ως επι των πληστων....και τις διαφορες πιστεψε με δεν θα τις δει καν με το ματι ποσο μαλλον να τις καταλαβει...

Γενικα δε θα καταλαβαινει τις διαφορες, Σε καποια παιχνιδια βεβαια φαινονται πιο εντονα, οπως το GW2. Η ουσια ειναι παντως πως για gaming ο i3 ειναι φθηνοτερος και στις περισσοτερες περιπτωσεις καλυτερος, εκει ήθελα να καταληξω και πουθενα αλλου.

Phenom + 7870 όντως ειναι καλη επιλογη, αλλα θα πρεπει να ανεβει λιγο στο budget. Επισης αποτελει deadend, ενω με τον i3 μπορει μελλοντικα να αναβαθμισει σε i5 χωρις αλλαγη μητρικης.

Το τροφοδοτικο δε το αλλαζω με αυτο της Thermaltake, δεν την εμπιστευομαι στα τροφοδοτικα της και εχει και μονο 3 χρονια εγγυηση. Το Corsair CX 500 W στα ιδια χρηματα δινει 34Α στο +12V rail οποτε ουτε αυτο εχει νοημα. Αυτο που θα εκανα αν ειχα μεγαλυτερο budget θα ηταν να χρησιμοποιησω το XFX 650W.

Δημοσ.

Phenom + 7870 όντως ειναι καλη επιλογη, αλλα θα πρεπει να ανεβει λιγο στο budget. Επισης αποτελει deadend, ενω με τον i3 μπορει μελλοντικα να αναβαθμισει σε i5 χωρις αλλαγη μητρικης.

Το τροφοδοτικο δε το αλλαζω με αυτο της Thermaltake, δεν την εμπιστευομαι στα τροφοδοτικα της και εχει και μονο 3 χρονια εγγυηση. Το Corsair CX 500 W στα ιδια χρηματα δινει 34Α στο +12V rail οποτε ουτε αυτο εχει νοημα. Αυτο που θα εκανα αν ειχα μεγαλυτερο budget θα ηταν να χρησιμοποιησω το XFX 650W.

+20 euro και διαφορα σε παιχνιδια ....

μην φορας παροπιδες ....προτεινεται το συγκεκριμενο τροφοδοτικο γιατι ειναι ποιοτικο σε αντιθεση με προηγουμενα της ιδιας εταιρειας...και ποιος σου εγγυαται οτι το κορσαιρ δεν θα σφυραει οπως το δικο μου και αλλαχτηκε rma 2 φορες και εξακολουθει να κανει θορυβο...αλλα λιγοτερ :) και οπως λεει ο θανος cx series = entry level series psu ... xfx παω πασο...σκεψου το αυτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...