Προς το περιεχόμενο

Iphone 4s Battery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον πηρα το Iphone 4s και αντιμετωπιζω προβλημα με την μπαταρια οπως και οι περισσοτεροι που το εχουν...Το εχω 3 μερες και το εχω αναβαθμισει σε ios6 το θεμα ειναι πως η μπαταρια σχετικα καταναλωνετε γρηγορα...Πιο συγκεκριμενα χωρις καρτα sim και ολα κλειστα μεσα σε ενα βραδυ εκαψε 3% πως σας φενεται...Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Λοιπον πηρα το Iphone 4s και αντιμετωπιζω προβλημα με την μπαταρια οπως και οι περισσοτεροι που το εχουν...Το εχω 3 μερες και το εχω αναβαθμισει σε ios6 το θεμα ειναι πως η μπαταρια σχετικα καταναλωνετε γρηγορα...Πιο συγκεκριμενα χωρις καρτα sim και ολα κλειστα μεσα σε ενα βραδυ εκαψε 3% πως σας φενεται...Ευχαριστω εκ των προτερων.

δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο ://// 3% ειναι πολυ λιγο σε αντιθεση με εμενα (xperia arc s) αν το αφησω ανοιχτο ολη τη νυχτα απο γεματη την μπαταρια με βγαζει με 2 γραμες...καλα εχω του κοσμου τις εφαρμογες ανοιχτες αλλα δεν γινεται και αλιως....
Δημοσ.

Ρε φιλε εμενα μου φενεται υπερβολικο οταν δεν εχει sim και ειναι και ολα κλειστα...Ευχαριστω παντος...Κανεις να πει τιποτα αλλο να το παω στην εγγυηση η θα με πουν μαο μαο...

Δημοσ.

Φιλαράκι εχω και εγω σοβαρό πρόβλημα!!! 4s κάτοχος με το που το βγάλω απο τον φορτιστή το πρωι ανοίγω wi-fi ελεγχω mail και δυο τρία αλλα πράγματα κα σε δυο λεπτα εχει φύγει 3 με 4% μια άλλη φορα έπαιζα το where is my water κλειστ τα πάντα μέσα σε περίπου 7 με 10 λεπτα 12% κάτω η μπαταρία! Ασε εχω ξένερωσει άσχημα! Τραγικό και σοβαρό πρόβλημα και δεν ξερω το να κάνω!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Φιλαράκι εχω και εγω σοβαρό πρόβλημα!!! 4s κάτοχος με το που το βγάλω απο τον φορτιστή το πρωι ανοίγω wi-fi ελεγχω mail και δυο τρία αλλα πράγματα κα σε δυο λεπτα εχει φύγει 3 με 4% μια άλλη φορα έπαιζα το where is my water κλειστ τα πάντα μέσα σε περίπου 7 με 10 λεπτα 12% κάτω η μπαταρία! Ασε εχω ξένερωσει άσχημα! Τραγικό και σοβαρό πρόβλημα και δεν ξερω το να κάνω!!!

Σχεδόν τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ. Ρε μάγκας κάτι άλλο που άκουσα χθες είναι ότι στο πρώτο φορτισμένο πρέπει να το φορτίσεις 24 ώρες άλιος θα έχεις προβλήματα... Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Σχεδόν τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ. Ρε μάγκας κάτι άλλο που άκουσα χθες είναι ότι στο πρώτο φορτισμένο πρέπει να το φορτίσεις 24 ώρες άλιος θα έχεις προβλήματα... Ισχύει κάτι τέτοιο?

Ισχύει οτι πρεπει να κανεις σωστή φόρτιση την αρχη για να έχεις καλα αποτελέσματα της μπαταρίας! Εγω και που τα έκανα το ίδιο μου κανει! Εσυ εισαι και νέος με το iPhone εγω που εχω ψάχνει λίγο παραπάνω παλι τα ίδια συνεχίζει η μπαταρία! Εχω κανει και restore και επαναφορά ρυθμίσεων μήπως και διορθωθεί αλλα παλι τα ίδια! Εχω Φιλαράκι που η μπαταρία του κρατάει μέρες ενώ η δικια μου μπορεί να χρειαστεί και λίγο να το φόρτιση το απογεύματακι για να το κρατησω μεχρι το βραδυ! Δεν λεω το χρησιμοποιώ αλλα με εχει βάλει σε μια διαδικασία να μην παίξω ένα παιχνίδι γιατι θα κατέβει σαν το νερό η μπαταρία!

Δημοσ.

Και εγω αντιμετώπιζα προβλήματα με την μπαταρία, αλλα ήταν επειδή έιχα ανοιχτά τα 3G. Τώρα που τα έχω κλειστά η μπαταρία του κρατάει άνετα 2 μέρες!

Σχετικά με το 3% είναι μια χαρά για περίπου 8 ώρες!! Αυτο σημαίνει οτι αν το αφήσεις σε αυτην την κατάσταση χωρις να κάνεις καμία ενέργεια στο κινητο σε 2 μέρες θα σου εχω καταναλώσεις περίπου 50%!!

Δεν ειναι καλό αυτό??

Δημοσ.

δοκιμασε να το ξανααφησεις ανοιχτο ολο το βραδυ με ολες τις εφαρμογες κλειστες αλλα πρωτα να το βαλεις στο airplay mode ετσι ωστε να μην αναζητα καρτα σιμ.

αν το κανεις, ποσταρε μας αν ειδες διαφορα

Δημοσ.

Μαγκες σημερα μου ειπαν κατι καινουργειο...Λοιπον τα πρωτα 7 φορτισματα ειναι τα καθοριστικα δηλαδι πρεπει να αφηνεις το κινητο να ξεφορτιζει τελιως και μετα να το φορτιζεις μεχρι να παει 100% αυτο το κανεις τις πρωτες εφτα φορες φορτισεις...Μου το ειπαν σημερα αυτο να το δοκιμασουμαι και αυτο να δουμαι τι θα δουμε μπορειτε να το δοκιμασεται και εσεις που εχετε προβλημα μπας και δειτε καμια ασπρη μερα... Κανεις που να ειχε προβλημα και να το εφτιαξε υπαρχει να μας πει τι εκανε?

Δημοσ.

Μην τρελλαίνεστε με την μπαταρία, ναι καταναλώνει πολύ,λογω επεξεργαστή και λοιπών και λόγω του οτι η μπαταρία δεν ειναι μεγάλης χωρητικότητας κλπ κλπ.

Απο κει και πέρα, ευχαριστήσου το και μην ασχολείσαι γιατί θα τρελλαθείς. Το εχω δει το έργο άπειρες φορές, άτομα να κλείνουν τα πάντα και να μην το ευχαριστιούνται το κινητό λόγω μπαταρίας.

Προσωπικά φορτίζω μια φορά την ημέρα τουλάχιστον, ακομη και ισως και δεύτερη αν χρειαστεί, το ΛΙΩΝΩ με ανοιχτά ολα και ενα σωρο jailbreak tweaks και δε χολοσκάω καθόλου.

Δημοσ.

Ναι καλά τα λες εσύ αλλά άμα δεν έχεις μπαταρία πως θα το ευχαριστηθεις...

Δημοσ.
Ναι καλά τα λες εσύ αλλά άμα δεν έχεις μπαταρία πως θα το ευχαριστηθεις...

Μοιραια εφοσον το χρησιμοποιεις για εργασιες περαν του τηλ-μηνυματα πρεπει να δεχθεις οτι θελει καθημερινη φορτιση. Οχι μονο αυτο αλλα ολα τα συγχρονα smartphones.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια εγω το κινητο το εχω στροσει...τωρα μου κραταει πλεον μιαμισι μερα με ολη μερα ανοιχτο wifi και χρηση στο φυλλ με την τεχνικη που σας ειπα πιο πανο του εχω κανει 3/7 φορτισεις και εχω δει δραστικα αποτελεσματα οποιος θελει να του πω λεπτομεριες....

Δημοσ.

Καλο ειναι δυο φορες την εβδομαδα να κανετε εναν πληρη κυκλο φορτισης. Να το φορτιζετε οταν βγει το πρωτο προειδοποιητικο για την μπαταρια δηλαδη οταν φτασει στο 20% η μπαταρια.

Ετσι αυξανετε και την ζωη της μπαταριας αλλα και την αποδοση της.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...