Heatspreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Προσπαθώ να επεξεργαστώ μερικά αρχεία VIdeo συνολικής χωρητικότητας 2GB σε μορφή mp4 με ανάλυση 1280x720p. Τα αρχεία αυτά κάποτε ήταν AVI, αλλά τα έκανα MP4, ώστε να μπορώ να τα κάνω import στο iMovie. Δυστυχώς όμως κάνει πάνω από 6 ώρες optimizing στο import και μπορώ να πω ότι δεν είμαι και τόσο υπομονετικός τύπος. Διάβασα ότι φταίει το h264 κατά τη μετατροπή σε MP4. Νομίζω ότι το καλύτερο που έχω να κάνω, είναι να τα μετατρέψω σε MOV. Γνωρίζει λοιπόν κάποιος, κάποιο πρόγραμμα, το οποίο να κάνει αυτή τη μετατροπή; Αν γίνεται Free, γιατί έχω δώσει του κόσμου τα λεφτά. Έχω ψάξει στο Internet πολλές ώρες, αλλά δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 QuickTime X? Νομίζω ότι ανοίγει τα .mp4 άρα θα μπορει να τα κάνει export. Επίσης ψάξε παλαιότερα αντίστοιχα θεματα για handbrake. Τώρα απο avi κατευθείαν σε mov free πάλι το QuickTime με flip4mac και perian νομίζω. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά το mov στο mac είναι τυποποιημένο;;; Γιατί γενικά container είναι που παίρνει διάφορα codec και για εικόνα και για τον ήχο. Αν έχεις πρόσβαση στα 7 που λες στην υπογραφή σου ή αν μπορείς να τρέξεις το wine δοκίμασε το XmediaRecode (profile = custom | format = mov) αλλά θα πρέπει και πάλι να ξέρεις τι codec να βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δυστηχως αν και εχω MAC δεν εχω βρει κατι free για την συγκεκριμενη δουλεια. Εχω σηκωσει ενα VM Windows 7 και χρησιμοποιω αυτο http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-AVI-Video-Converter.htm Ειναι free,αν εχεις προσβαση σε μηχανημα με Windows οπως λεει TheELF δοκιμασε το παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Επειδή χρησιμοποιώ αρκετά το imovie για μετατροπές χρησιμοποιώ το FLV Crunch πολύ καλό και εύκολο Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampros321 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 1) Πάτα δεξί κλικ στο αρχείο και δες μια απ΄ τις τελευταίες επιλογές. Στα ελληνικά μου γράφει ''κωδικοποίηση επιλεγμένων αρχείων βίντεο΄΄. Είναι εφαρμογή του λειτουργικού. Μάλλον θα κάνεις την δουλεία σου. 2) Δοκίμασε το HandBrake είναι δωρεάν εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δεν βρήκα MOV σαν Output στο Handbrake. Κάνω τη δουλειά μου με το iskysoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που είπε ο TheELF. Το mov απλά ένα container είναι, τίποτα παραπάνω. Τέλοσπαντων, το καλύτερο freeware για mac που κυκλοφορεί νομίζω ότι είναι με διαφορά το MPEG Streamclip. Cheers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα