zeniath Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 LoL άντε να ανέβει το ευρώ έναντι του δολαρίου λιγάκι, στα 11.89 είναι τώρα με το preorder, 11.82 έχω στην κάρτα 1
tidus666 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ανάμεσα σε αυτό και στο "The Darkest Dungeon", δεν ξέρω ποιο από τα δύο να πάρω... Έχω λεφτά για ένα από τα δύο. Κι εγώ σε αυτό το δίλημμα βρίσκομαι συνέχεια, αλλά μετά θυμάμαι ότι μαζεύω λεφτά για το Pillars Of Eternity, so...
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πότε θα γίνει διαθέσιμο στο ps4? Εδώ λέει ότι είναι ήδη Δεν ξέρω αν διαφοροποιείται το US store από το ελληνικό.
comfuzio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Page not found το Link αυτό...και γενικά κοιτάω το store και έχει τα παιχνίδια που είχε 1 μήνα τώρα
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Σε μένα βγάζει σε σελίδα του PS Store (en-us region) για το Apotheon. Ίσως δεν ισχύει για όλα τα regions?
comfuzio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω...τους έγραψα στο FB ελπίζω να απαντήσουν!
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το είχα προσέξει πριν αλλά φαίνεται ότι κυκλοφόρησε ταυτόχρονα και στο GOG.com. Λίγο φθηνότερα (€11.29) από ό,τι στο Steam (€12,74) αυτή τη στιγμή. Και στα δύο μαγαζιά η τιμή είναι με -15% έκπτωση για μερικές μέρες, μέχρι 10 Φεβρουαρίου.
Daemonos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Έκατσα χθές και έλιωσα λίγο.... εντάξει, παιχνιδάρα είναι.... Κάτι που βρήκα.... θυμάστε το feedback για να βαράει με την ασπίδα? well.... try middle mouse button while blocking (hold right click) 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Διαβάζω ότι παίζει, αλλά ότι το mouse και keyboard είναι μάλλον καλύτερος τρόπος για να παίξεις το παιχνίδι. Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Ίσως το απόγευμα να μπορώ να το επιβεβαιώσω.
zeniath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλύτερα είναι με mouse & keyboard παρά με controller. Το παιχνίδι τα σπάει btw άσχημα. Το durability των όπλων μπορεί να γίνει repair? Μόνο του armor έχω βρει μέχρι στιγμής. Πάντως όπως είπε και ένας, είναι το αντίστοιχο GTA, Greek Theft Ancient Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2015 από zeniath 1
comfuzio Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει μπήκε και στο PS4 πριν από λίγο!
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Το durability των όπλων μπορεί να γίνει repair? Μόνο του armor έχω βρει μέχρι στιγμής. Ναι, όπως είναι τώρα, δεν μπορείς να κάνεις repair όπλα ή ασπίδες (ούτε με repair kits ούτε σε κάποιον smith). Μόνο το armor με kit. Βέβαια γενικά βρίσκεις διαρκώς τα περισσότερα όπλα -εκτός από τα overpowered/special που είναι λιγότερο συχνά, αλλά νομίζω ότι αυτά -ίσως όχι όλα- μπορείς να τα αγοράσεις από την Agora, αφότου τα βρεις για πρώτη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα