zeniath Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καλή φάση. Έφαγα και ξενέρα χθες που πήγα να το τσιμπίσω. Φτιάχνω νέο paypal για νέα κάρτα, και το 1.50 ευρώ που μου έφαγε για να κάνει verify ήταν αρκετό για να μη μπορώ να το αγοράσω και με έπιασαν τα διαόλια μου. Όταν βγει στο steam με το καλό λοιπόν, τόσο περιμέναμε
comfuzio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν έβαζες την νέα κάρτα στο παλιό paypal?
zeniath Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Το παλιό paypal είχε άλλο όνομα, έπρεπε να φτιάξω νέο mail, για να αποδεσμεύσω το δικό μου, έτσι ώστε να φτιάξω νέο paypal με καινούριο όνομα και στο παλιο email. Δεν με άφηνε να αλλάξω μικρό όνομα (είχα μια prepaid της marfin μέσα στο όνομα της αδερφής μου)
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ο συνθέτης (Μαριος Αριστόπουλος) του soundtrack ανέβασε στο youtube μια playlist με κάποια από τα κομμάτια του OST. Επίσης σήμερα ήρθε και επίσημα e-mail, ό,τι όσοι έκαναν preorder μπορούν ήδη να ενεργοποιήσουν το παιχνίδι στο Steam από το κλειδί στη σχετική σελίδα του Humble Store. 3
Daemonos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλά ναί, για τη μουσική είπαμε, απλά ΦΟΒΕΡΗ !!!!
drumpao Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια τι τιμη θα χει;δε γραφει τπτ στο steam.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Λογικά αυτή που αναφέρει στο επίσημο site, χωρίς την έκπτωση που έχουν αυτή τη στιγμή για τα preorders. Δηλαδή $15.
Daemonos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα το release!!! Άιντε μωρεεεεε!!! ώρα ξέρουμε? ελπίζω να έχω σχολάσει!
Daemonos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Γαμότο και είμαι γραφείο.... δεν μπορώ να περιμένω!! χαχα, τι έφτιαξαν στο release? εννοώ έκαναν κάτι παραπάνω απο ότι ήταν στη beta
Tmark Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έχει βγει ακόμα, μετά τις 6 το απόγευμα θα γίνει release.. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι που θέλω να επισημάνω, αν και ίσως δεν έχει την ίδια σημασία για όλους. Το subforum που έχουν στο Steam είναι πραγματικά όαση (τουλάχιστον μέχρι στιγμής, γιατί με το release υποθέτω ότι θα πλακώσουν τα private account trolls και συναφή) ανάμεσα σε άλλα subforums που έχω συμμετέχει. Επίσης, οι developers δείχνουν να έχουν πλέον πολύ πιο ενεργή παρουσία στα threads και πολλές φορές δίνουν αρκετά λεπτομερείς πληροφορίες, που είναι πολύ θετικό. Πχ υπάρχει ένα thread όπου προσπαθεί κάποιος να φτιάξει μια ολοκληρωμένη λίστα με τα fighting mechanics,(με αρκετό feedback από τους developers), ένα thread για πιθανή διευκόλυνση τυφλών (!) στο να παίξουν το παιχνίδι, ένα για την Linux version , ένα για level editor (στο blind accessibility thread ο Lee αναφέρει ότι μια έκδοση του level editor (αν και όχι τόσο user friendly) υπάρχει ήδη κάπως κρυμένη στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει. 3
Tmark Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ανάμεσα σε αυτό και στο "The Darkest Dungeon", δεν ξέρω ποιο από τα δύο να πάρω... Έχω λεφτά για ένα από τα δύο.
Inler Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παντως επαιξα την πρωτη πιστα...Δεν αναφερομαι σε steam....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα