Προς το περιεχόμενο

Apotheon - 2d Action RPG platformer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή φάση. Έφαγα και ξενέρα χθες που πήγα να το τσιμπίσω. Φτιάχνω νέο paypal για νέα κάρτα, και το 1.50 ευρώ που μου έφαγε για να κάνει verify ήταν αρκετό για να μη μπορώ να το αγοράσω και με έπιασαν τα διαόλια μου. Όταν βγει στο steam με το καλό λοιπόν, τόσο περιμέναμε 

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το  παλιό paypal είχε άλλο όνομα, έπρεπε να φτιάξω νέο mail, για να αποδεσμεύσω το δικό μου, έτσι ώστε να φτιάξω νέο paypal με καινούριο όνομα και στο παλιο email.

Δεν με άφηνε να αλλάξω μικρό όνομα (είχα μια prepaid της marfin μέσα στο όνομα της αδερφής μου)

• Moderators
Δημοσ.

Ο συνθέτης (Μαριος Αριστόπουλος) του soundtrack ανέβασε στο youtube μια playlist με κάποια από τα κομμάτια του OST.

Επίσης σήμερα ήρθε και επίσημα e-mail, ό,τι όσοι έκαναν preorder μπορούν ήδη να ενεργοποιήσουν το παιχνίδι στο Steam από το κλειδί στη σχετική σελίδα του Humble Store. 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Λογικά αυτή που αναφέρει στο επίσημο site, χωρίς την έκπτωση που έχουν αυτή τη στιγμή για τα preorders. 

Δηλαδή $15.  

Δημοσ.

Γαμότο και είμαι γραφείο.... δεν μπορώ να περιμένω!! χαχα, τι έφτιαξαν στο release? εννοώ έκαναν κάτι παραπάνω απο ότι ήταν στη beta

• Moderators
Δημοσ.

Κάτι που θέλω να επισημάνω, αν και ίσως δεν έχει την ίδια σημασία για όλους. Το subforum που έχουν στο Steam είναι πραγματικά όαση (τουλάχιστον μέχρι στιγμής, γιατί με το release υποθέτω ότι θα πλακώσουν τα private account trolls και συναφή) ανάμεσα σε άλλα subforums που έχω συμμετέχει. Επίσης, οι developers δείχνουν να έχουν πλέον πολύ πιο ενεργή παρουσία στα threads και πολλές φορές δίνουν αρκετά λεπτομερείς πληροφορίες, που είναι πολύ θετικό.

Πχ υπάρχει ένα thread όπου προσπαθεί κάποιος να φτιάξει μια ολοκληρωμένη λίστα με τα fighting mechanics,(με αρκετό feedback από τους developers), ένα thread για πιθανή διευκόλυνση τυφλών (!) στο να παίξουν το παιχνίδι, ένα για την Linux version , ένα για level editor (στο blind accessibility thread ο Lee αναφέρει ότι μια έκδοση του level editor (αν και όχι τόσο user friendly) υπάρχει ήδη κάπως κρυμένη στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει. 

• Like 3
Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτό και στο "The Darkest Dungeon", δεν ξέρω ποιο από τα δύο να πάρω... Έχω λεφτά για ένα από τα δύο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...