Daemonos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Το βίντεο δείχνει και ταξίδι στον Άδη πάντος!! μου άρεσε πολύ!!! μακάρι να βάλουν και πολλά rpg στοιχεία, crafting και custom equipment καθώς και ένα co - op να γίνει ακόμα βαθύτερο! Αλλα αυτό που θα έχει ενδιαφέρων είναι τα mods...!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Παραμένει η γενική πρόβλεψη για "αρχές 2014". Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι για το beta στάδιο. Εδώ μπορείς να διαβάσεις μια πρόσφατη συνέντευξή τους (δε λένε κάτι το συγκλονιστικά αποκαλυπτικό, απλά αν συνδυάσεις τις πληροφορίες εκεί με αυτά που ανεβαίνουν στο twitter, προκύπτει ότι αυτό το διάστημα δουλεύουν πάνω στο κομμάτι του Διόνυσου). Δέκα δολάρια δεν είναι κακή τιμή, πάντως (εντάξει, πριν τον κόσμο των Ρωσικών trades και των διαφόρων bundles, έστω). Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις με αυτό το είδος παιχνιδιών, αλλά η αισθητική του είναι εντυπωσιακή. 1
Daemonos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γειά σου ρε Snoob! με κάλυψες! και βέβαια σκεύτομαι να το χτυπήσω το παιχνιδάκι
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Κι εγώ αυτό το άρθρο διάβαζα πριν μερικές μέρες και σε κάποια tweets.Είμαι σε pre-order* (από τις ελάχιστες φορές που έχω κάνει) κι ελπίζω να αξίζει τον κόπο - φαίνεται πολύ προσεγμένο ως προς την αισθητική τουλάχιστον στην οποία στοχεύουν.* Tο Capsized που δίνουν για το Steam μαζί με το preorder δεν είναι gift-able. Αργοπορημένο edit: Είναι gift-able (ίσως το άλλαξαν σε κάποια φάση; )
Daemonos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Εντάξει το capsized δεν είναι και καμιά παιχνιδάρα... απο βδομάδα θα το χτυπήσω και εγώ! Μακάρι να είναι και μεγάλο σε διάρκεια πάντος.
Millennium Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το capsized παιχνιδάρα δεν είναι αλλά είναι σχετικά τίμιο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Σε χθεσινό twitter αναφέρουν για μερικούς μήνες ακόμα ανάπτυξης οπότε όχι. Μέσα στον Απρίλη ανακοίνωσαν ότι θα βγει και για PS4 (ανέφεραν το καλοκαίρι γενικά ως χρόνο κυκλοφορίας).
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Άντε επιτέλους!!!!! μας βγάλαν το λάδι μου φαίνεται έεεεε.... it better be good!!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Στο τελευταίο στάδιο είναι σύμφωνα με το twitτer account τους, αν κι εγώ θα εκτιμούσα (και θα περίμενα) λίγο πιο ουσιαστικά updates αν όντως είμαστε κοντά σε release.
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Praetorian έχεις δίκιο φίλε μου!! και ως προς το ΤΙ ακριβός δουλεύουν τόσο καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα