Malliotis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα σας...εχω την οθόνη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169309 και θα ήθελα βαση στηριξης για τον τοιχο οχι σταθερη αλλα με βραχίωνα.επειδη δεν εχω ιδεα απο βασεις αν ξερει κανεις ας βοηθησει...ευχαριστω προκαταβολικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα φίλε μου. Εγώ έχω βάλει την παρακάτω σε δύο TV και είμαι ευχαριστημένος. http://www.e-rainbow.gr/Product/2766/Instance/2777/Page/261/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Θες να κανει μεγαλη κλιση στο αριστερα-δεξια? Αν ναι θες διπλο βραχιονα με μεγαλη αποσταση απο τον τοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Malliotis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ναι θελω μεγάλη κλιση γιατι η τηλεοραση είναι σε γωνία κ δυστηχως δε μπορω να τη μετακινήσω αλλου.εχεις καμια προταση με διπλο βραχίωνα κ μακρυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ναι πχ αυτος εδω θα σου κανει μεγαλη κλιση: OPTIBASE SWING 230 Βγαινει 34cm θα βγαινει αρκετα εξω για να κανεις μεγαλη κλιση ΓΙα να κανεις πχ 90 μοιρες απαιτείται να βγαινει εξω οσο το μισο του συνολικού μηκους της tv. Πχ εαν η TV σου ειναι 80cm η βαση θα πρεπει να ειναι τουλάχιστο 40 cm αποσταση απο τον τοιχο. Ποσο ειναι η tv σου και τι κλιση θες? Τελειως καθετη 90 μοιρών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Malliotis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ναι τελείως κάθετη θέλω.βασικά θέλω τη καλύτερη κλίση για την τηλεόραση.πιστεύω κάνει αυτός.έχεις άλλη επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Σε πιο καλη ποιότητα αλλα και δυνατότητα εντελώς κάθετης περιστροφής πας σε αυτές εδώ: SUREFIX 521 Vogel's VFW 432 με 50 εκ απόσταση απο τον τοίχο Η τηλεόραση σου ειναι 93 εκ. Αρα θα μπορεί να κανει καθετή κλήση ανετα. Σαν κατασκευές είναι στιβαρές και ποιοτικές. Απο τιμη πας στα 100 ευρω. Εαν θες ακόμα καλύτερη ποιότητα απο την κορυφαία voggels με δυνατότητα κίνησης απο και προς τον τοίχο χωρις την οριζόντια μετατόπιση της tv (μειονέκτημα βραχιόνων μονού μπράτσου ) υπαρχει μια λιγο ακριβότερη λυση με διπλο μπράτσο τύπου ακορντεόν όπου κανει διαδρομή μέσα έξω εντελώς οριζόντια. Βγαίνει 46 εκατοστά απο τον τοίχο. Ακριβώς όσο χρειάζεται η tv σου. Vogel's EFW 6245 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Malliotis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Παραγγειλα την Vogel's EFW 6245 και οτι βγει...αν δε μου κανει τη γυρναω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα