Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H apple αφού υποχρεώθηκε να ζητήσει δημοσίως συγνώμη.

Όλο τσατίλα απάντησε ότι θα κρατήσει την αναπνοή της μέχρι να σκάσει...

Ρε μας δουλεύουνε λέμε.....

• Like 2
Δημοσ.

@

kostas_dr

Αν ήταν έτσι δε θα τραβιόντουσαν σε δικαστήρια ανά τον κόσμο.

Νομίζω ότι τελικά η όλη ιστορία θα λήξει με μια "ιστορική" συμφωνία μεταξύ τους και έτσι θα έχουμε και επίσημα καρτέλ στα κινητά.

Φίλε μου δεν ξέρω αν το γνωρίζεις πάντος η apple συνεργάζεται με την samsung απλός τσακώνονται για τα μάτια του κόσμου !!

• Like 1
Δημοσ.

ωραίος ο δικαστής

ερριστικό να μιλά η Αpple για αντιγραφές που τα 'χει κλέψει όλα και εχει χρησιμοποιήσει όλον τον ανοιχτό κώδικα

για να δημιουργήσει ένα κλουβί.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη μια χαμένη δίκη για τη μηλο εταιρία. Βλέπεις δεν είναι όλοι αμερικανάκια να υποστηρίζουν πατέντες για στρογγυλεμένα ορθογώνια.

Να δώ επίσημη συγγνώμη στο site της apple και μετά θα τα έχω πλέον δει όλα σε αυτό το χώρο.

Δημοσ.

διαβασα οτι κουρασε η υποθεση...οτι ειναι κατα τις apple κουραζει μου φαινεται...γατακιααα..!!!!!

Γατακια ειναι οσοι εχουν βαρεθει της ανουσιες χαζομαρες της εταιριας σου; Γραψε και αλλα τετοια εξυπνα. Πλακα εχεις.

Δημοσ.

Συγνώμη κι όλας αλλα άλλα πρέπει να είναι κάποιος χαζός ώστε να μην θέλει να παραδεχθεί οτι μοιάζουν απίστευτα πολύ...

ipad-galaxy-tab-10-1.jpg

Καποτε πρεπει να καταλαβεται οτι το σκετο μαυρο πλεσιο και το ορθογωνιο σχημα δεν ειναι πατεντα,ουτε της apple ουτε καμιας αλλης εταιρειας!

Και κυριος το συγκεγκριμενο συνδιασμο,δε το εβγαλε πρωτη η apple,ουτε σε ταπλετ ουτε στα λαπτοπς κ.α.!

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα μένει να ζητήσει συγνώμη απο όλους όσους κατηγορεί ότι την αντιγράφουν. Συμφωνω με τον δικαστή πάντως δεν γίνεται να αντέγραψε κάνεις το iPad το οποίο δεν έχει σχέση με tablet τα οποία προϋπήρχαν και πάνω σε αυτα βασίστηκε η Samsung και η κάθε Samsung.

Προφανώς η apple θεωρεί ότι να φτιάξεις ένα λειτουργικο,για touch καθαρά χρήση και να το προσαρμοσεις σε touchphone ή touchpad είναι δικιά της ιδέα. Αλλα μάλλον κάνει λάθος γιατι απο ότι φαίνεται προϋπήρχαν τέτοιες ιδέες και συσκευές πριν απο αυτήν, που είχαν καθαρα δικο τους λειτουργικο, ειδικα σχεδιασμένο για touch χρήση και όχι προέκταση του λειτουργικου υπολογιστη,με ποντίκι και πληκτρολόγιο ή ενός smartphone με πλήκτρα.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...