Προς το περιεχόμενο

best cool air cooler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post your pc photos mate... τους εχεις τελανει ολους εδω μεσα....μιλας για φανταστικο μηχανημα και φανταστικο πεταμα χρηματων... ΟΛΗ την ωρα ομως..

• Like 2
Δημοσ.

βγαλε φοτο μια το μηχανι σου και θα το βουλοσουν ολοι

Και απο το δικό σου περιμένουμε κάτι φότο εάν δεν κάνω λάθος!

cpu-z και το κου΄τακι!

Δημοσ.

Κατι λιγο ακυρο κοκκινε διαβολε οι ραμ σου αν δεν κανω λαθως ειναι 1:65 βολτ αυτα δεν κανουν ζημια στον επεξεργαστη?

Δημοσ.

Και απο το δικό σου περιμένουμε κάτι φότο εάν δεν κάνω λάθος!

cpu-z και το κου΄τακι!

http://www.insomnia.gr/topic/460742-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85/page__st__15

επισης αμα θυμασε με χλεβασμο ειχες σχολιασει στο θεμα που ειχα ανοιξει οταν εκανα την βλακεια με την μητρικη και επιπλεον περιμενο απαντηση αν θα γινει αντικατασταση της μητρικης

συμπερασμα οτι θα περιμενεις ακομα :-D :-D :-D

Κατι λιγο ακυρο κοκκινε διαβολε οι ραμ σου αν δεν κανω λαθως ειναι 1:65 βολτ αυτα δεν κανουν ζημια στον επεξεργαστη?

αυτες εχω http://www.msystems.gr/index.php?category=1513&product=13894 1.5v ειναι

γιατι να κανει ζημια στον επεξεργαστη;

Δημοσ.

Νομιζω τονιζω νομιζω οτι τα 1.65 βολτ κανουν ζημια αλλα αφου τα δικα σου δεν ειναι δεν υπαρχει θεμα . Ρε παιδια κατι ακυρο για εναν παλιο 760 του πατερα απλη χρηση, δεν τον εχω κανει gamer ακομα αλλα εκτελει σχετικα απιτητικα προγραμματα το hyper 212 plus I to xigmatek dark knight θα τον καλυψουν?

Δημοσ.

Νομιζω τονιζω νομιζω οτι τα 1.65 βολτ κανουν ζημια αλλα αφου τα δικα σου δεν ειναι δεν υπαρχει θεμα . Ρε παιδια κατι ακυρο για εναν παλιο 760 του πατερα απλη χρηση, δεν τον εχω κανει gamer ακομα αλλα εκτελει σχετικα απιτητικα προγραμματα το hyper 212 plus I to xigmatek dark knight θα τον καλυψουν?

Το Batman Dark Knight Returns!

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχα εχω πεθανει!!!

Βλατου να παιξει κανα crysis ή τιποτα assasin creed

εχει μεινει πισω πες του!!!

τα δικα μ ειναι 1.65!!! :shock: :shock: τ να κανω??

θα καψω τπτ??

Δημοσ.

χαχαχα εχω πεθανει!!!

Βλατου να παιξει κανα crysis ή τιποτα assasin creed

εχει μεινει πισω πες του!!!

τα δικα μ ειναι 1.65!!! :shock: :shock: τ να κανω??

θα καψω τπτ??

αρχικα παρε τηλεφωνο το πυροσβεστικο σωμα...αν τελικα δεν λαμπαδιασει ολο το σπιτι ανοιξε το πλαινο και προσεκτικα βγαλτες απο την μητρικη προσεχοντας παντα μην πεταχτερι καμια σπιθα και μπουρλοτιασεις..

οσον αφορα εσενα σου βρικα την μαγικη λυση γιατι ο 760 ειναι λιγο θερμος....δεσ την φωτο

post-228284-0-00773000-1351163059_thumb.jpg

παντα ως προυποθεση οτι δεν το πλυ ζοριζεις το μηχανημα...

• Like 1
Δημοσ.

αρχικα παρε τηλεφωνο το πυροσβεστικο σωμα...αν τελικα δεν λαμπαδιασει ολο το σπιτι ανοιξε το πλαινο και προσεκτικα βγαλτες απο την μητρικη προσεχοντας παντα μην πεταχτερι καμια σπιθα και μπουρλοτιασεις...

πιστεύω να τρολάρεις? :P

γιατί εγώ τρολάρω:P

Δημοσ.

Τι ειναι τουτο ρε παιδια ? Τα h80 βγαζουν πολλεσ ζημιες απο αυτα που διαβασα τοσο στην αντλια οσο και στον ελενχο ταχυτητων , παντωσ ειχατε δικιο ουτε σε εναν δεν ανοιξαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...