gamer hd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καταρχας θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για την λανθασμενα εντυπωση οτι σας κοροιδευω. Ποια ειναι η καλυτερη αεροψυξη αν καλυψω της θεσεις οπου μπενουν. Fan controllers kai bly ray θα μειωθει αποδοση του υποξη οτι εχω ενα 200 στο κατω μερος της μπροστινης προσοψης . Μην προτεινε υδροξηξη καθως τελικα δεν θα το αντεξω ψυχολογικα ολη την ωρα στη τσιτα . Ευχαριστω και συγνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alpo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να γράψεις ποιο απλά και ποιο κατανοητά τι θέλεις να πεις? Δεν έχω καταλάβει τίποτα απ όλο το κείμενό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ποα ειναι η καλυτερη αεροψυξη? Και δευτερον τισ θεσεις που ειναι μπροστα απο τη ψυκτρα ξερεις εκει που μπενουν ta dvd player τις καλυψω θα μειωθει η αποδοση του? Υποψην οτι εχω ενα 200 μπροστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rounsmith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καταρχας θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για την λανθασμενα εντυπωση οτι σας κοροιδευω. Ποια ειναι η καλυτερη αεροψυξη αν καλυψω της θεσεις οπου μπενουν. Fan controllers kai bly ray θα μειωθει αποδοση του υποξη οτι εχω ενα 200 στο κατω μερος της μπροστινης προσοψης . Μην προτεινε υδροξηξη καθως τελικα δεν θα το αντεξω ψυχολογικα ολη την ωρα στη τσιτα . Ευχαριστω και συγνωμη Καταρχάς τρολλάρεις. Κατα δεύτερον τώρα , γιατί να μην βάλεις υδρόψυξη? Γιατί θα είσαι στην τσίτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δεν τρολλαρω σου ορκιζομαι στην ανδρικη μου τιμη. Και δευτερον ε θα εχω ολη την ωρα το νου μηπως ανοιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δεν τρολλαρω σου ορκιζομαι στην ανδρικη μου τιμη. Και δευτερον ε θα εχω ολη την ωρα το νου μηπως ανοιξει Πιο ειναι το κουτι σου? Απο τα τοσα threads εχασα την μπαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Haf 912 plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μεγεια σου!! http://www.skroutz.gr/s/1877357/Hydrofun-HEC-6000.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Dafuq ? Ποιες ειναι οι πιθανοτητες οι ετοιμες υδροψηξης να ανοιξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν χωραει στο haf 912 plus ? Επισης ποιες ειναι οι πιθανοτητες να αωοιηει Να ανοιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Αμα κανεις πατέντες παντού χωράει.... Εγώ την έχω στο Antec1200 πάνω κάτω ακριβώς απο το 200μμ φαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Σιγουρα θα ανοιξει... είναι σαν τα ρόδια με το που ωριμάσει ανοιγει!! Τι λεει θα ανοιξεις καμια 10αρια θέματα ακομη με την ιδια απορία...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδια για ονομα δηλαδη υπαρχει ενας που να απαντησει για ονομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδια για ονομα δηλαδη υπαρχει ενας που να απαντησει για ονομα απο τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι αυτό που φοβάσαι είναι να μην έχεις διαρροή ... Προχώρα άφοβα κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 απο τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι αυτό που φοβάσαι είναι να μην έχεις διαρροή ... Προχώρα άφοβα κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις !!! μαρεσει που του απαντας σοβαρα και συ... ο ορισμος του troll user ειναι το παιδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα