Προς το περιεχόμενο

best cool air cooler

gamer hd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχας θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για την λανθασμενα εντυπωση οτι σας κοροιδευω. Ποια ειναι η καλυτερη αεροψυξη αν καλυψω της θεσεις οπου μπενουν. Fan controllers kai bly ray θα μειωθει αποδοση του υποξη οτι εχω ενα 200 στο κατω μερος της μπροστινης προσοψης . Μην προτεινε υδροξηξη καθως τελικα δεν θα το αντεξω ψυχολογικα ολη την ωρα στη τσιτα . Ευχαριστω και συγνωμη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποα ειναι η καλυτερη αεροψυξη? Και δευτερον τισ θεσεις που ειναι μπροστα απο τη ψυκτρα ξερεις εκει που μπενουν ta dvd player τις καλυψω θα μειωθει η αποδοση του? Υποψην οτι εχω ενα 200 μπροστα

Καταρχας θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για την λανθασμενα εντυπωση οτι σας κοροιδευω. Ποια ειναι η καλυτερη αεροψυξη αν καλυψω της θεσεις οπου μπενουν. Fan controllers kai bly ray θα μειωθει αποδοση του υποξη οτι εχω ενα 200 στο κατω μερος της μπροστινης προσοψης . Μην προτεινε υδροξηξη καθως τελικα δεν θα το αντεξω ψυχολογικα ολη την ωρα στη τσιτα . Ευχαριστω και συγνωμη

Καταρχάς τρολλάρεις.

Κατα δεύτερον τώρα , γιατί να μην βάλεις υδρόψυξη? Γιατί θα είσαι στην τσίτα?

Δεν τρολλαρω σου ορκιζομαι στην ανδρικη μου τιμη. Και δευτερον ε θα εχω ολη την ωρα το νου μηπως ανοιξει

Πιο ειναι το κουτι σου? Απο τα τοσα threads εχασα την μπαλα

ρε παιδια για ονομα δηλαδη υπαρχει ενας που να απαντησει για ονομα

απο τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι αυτό που φοβάσαι είναι να μην έχεις διαρροή ... Προχώρα άφοβα κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις !!!

απο τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι αυτό που φοβάσαι είναι να μην έχεις διαρροή ... Προχώρα άφοβα κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις !!!

μαρεσει που του απαντας σοβαρα και συ... ο ορισμος του troll user ειναι το παιδι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...