jimakos9 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : μεχρι 400ε Χρήση υπολογιστή : λιγο απο ολα Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: περα απο auto-cad οχι κατι τρομερο. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δν εχω προβλημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? μπορω να το στησω εγω... Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι έχω. Εχω ενα pc αλλα τα εχει φαει τα χρονακια του. ωστοσο το κουτι θα το κρατησω καθως και 2 σκληρους δισκους που εχω. οσον αφορα το τροφοδτικο εχω ενα chieftec cft500w, μπορω να το κρατησω ή χρειαζεται να παρω καινουριο; απο κει και περα τι μ προτεινετε; ποια ειναι η αποψη σας για αυτα που διαλεξα στη φωτογραφια;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Παιχνιδια θα παίζεις? Ποιά είναι η οθόνη σου?
jimakos9 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 λιγο lol παιζω αλλα οχι τιποτα τρομερο. μια 17αρα εχω αλλα το συνδεω και με τη τηλεοραση 32ιντσες κυριως για ταινιες,σειρες κτλπ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Bάλε το 500αρι corsair, μια κανονική μητρική (πώς σου ήρθε αυτή? ) και με τα ρέστα έναν ssd. Τελείως άκυρη 130 ευρώ μητρική για apu. http://www.skroutz.gr/s/2425332/Gigabyte-GA-F2A75M-D3H.html
Red Devil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Bάλε το 500αρι corsair, μια κανονική μητρική (πώς σου ήρθε αυτή? ) και με τα ρέστα έναν ssd. Τελείως άκυρη 130 ευρώ μητρική για apu. http://www.skroutz.g...F2A75M-D3H.html εχεις δικιο αναθεωρω απο πλαισιο πάντως δεν βγαινει για αυτο η συνθεση ειναι απο visionstudio +τα μεταφορικα που νομιζω ειναι ~10 euro
rounsmith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 εχεις δικιο αναθεωρω απο πλαισιο πάντως δεν βγαινει για αυτο η συνθεση ειναι απο visionstudio +τα μεταφορικα που νομιζω ειναι ~10 euro Εγώ λέω μήπως να πάει σε 1866 mhz μνήμες , να τις επωφεληθεί στο έπακρο και η apu? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31811&cat=4&sub=244&pmanuf=207&sort=3&step=undefined (Έρχεται το κύρηγμα από την σαύρα το προβλέπω).
Red Devil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 (Έρχεται το κύρηγμα από την σαύρα το προβλέπω). χαχαχαχαχαχδεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφοαρα ομως εχει διαφορα απο 4 σε 8 gb (γενικα αναφερομαι) ερχεται και σε μενα :shock:
XMorsX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μια διαφορετικη προταση απο τις παραπανω με Intel επεξεργαστη και discrete GPU, Intel G860 + XFX HD 7770 Την αλλαξα οταν προσεξα πως εχεις κουτι, τροφοδοτικο και σκληρους. Σε σχεση με το συστημα που βασίζεται στον AMD A10 εχει διπυρηνο επεξεργαστη αλλα καλύτερη GPU. Νομιζω πως συμφερει δεδομενου πως δεν χρησιμοποιεις καποιο απαιτητικό πρόγραμμα απο πλευρας επεξεργαστη.
jimakos9 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια.γιατι επιλεγουμε amd; (εγκυκλοπαιδικα ρωταω επειδη δε ξερω ) σε περιπτωση μικροτερου budjet (γυρω στα 300ε) εχω επιλογες ή δεν αξιζει...;
Red Devil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Αν θες βαζεις το Corsair CX 500W αντι για το CM. κουτι και σκληρους εχει που ειναι γυρω στα 95euro= με ssd που εβαλα ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια.γιατι επιλεγουμε amd; (εγκυκλοπαιδικα ρωταω επειδη δε ξερω ) σε περιπτωση μικροτερου budjet (γυρω στα 300ε) εχω επιλογες ή δεν αξιζει...; γιατι εχει καλη ενσωματωμενη καρτα γραφικων οχι δεν αξιζει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Έχει σκληρούς ο φίλος αλλά και να μην είχε ο 5400αρης δεν θα ήταν και η καλύτερη προταση. Το αντίθετο. Μήπως έχει 15 χρόνια εγγύηση ή τυχαία μπήκε? XmorsX επειδή συχνά πυκνά προτείνεις αυτό το κουτί, να σε ρωτήσω: Το έχεις δει από κοντά? Για τις μνήμες καλύτερα είναι να πάει σε 8GB 1866 εφόσον επωφελείται όντως η i-gpu. ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια.γιατι επιλεγουμε amd; (εγκυκλοπαιδικα ρωταω επειδη δε ξερω ) σε περιπτωση μικροτερου budjet (γυρω στα 300ε) εχω επιλογες ή δεν αξιζει...; O συγκεκριμένος είναι καλή επιλογή στο μπατζετ σου και θα μπορείς να παίξεις και κανα παιχνίδι. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια μπορείς να κόψεις αρκετά το μπάτζετ. οχι δεν αξιζει Are you sure?
XMorsX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 XmorsX επειδή συχνά πυκνά προτείνεις αυτό το κουτί, να σε ρωτήσω: Το έχεις δει από κοντά? Μονο φωτογραφιες και μου αρεσει περισσοτερο απο οσα αλλα εχω δει μεχρι τα 50 ευρω.
rounsmith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μονο φωτογραφιες και μου αρεσει περισσοτερο απο οσα αλλα εχω δει μεχρι τα 50 ευρω. Είναι έτσι και έτσι (έχει τύχει να στήσω ένα τέτοιο). Πάντως γενικά στην ελλάδα δεν έχουμε καλά κουτιά κάτω των 50 ευρώ κατά την γνώμη μου. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811553003&name=Computer-Cases Κορυφαίο μόνο με 45 ευρώ. :/
XMorsX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Είναι έτσι και έτσι (έχει τύχει να στήσω ένα τέτοιο). Πάντως γενικά στην ελλάδα δεν έχουμε καλά κουτιά κάτω των 50 ευρώ κατά την γνώμη μου. Δεν αντιλεγω πως ειναι μετριο, αλλα όπως λες και εσυ στα χρηματα του δεν εχει καποιον ιδιαιτερο ανταγωνισμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα