nikolaos13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καλημερα!!!!! την βοηθεια σας θα ηθελα μιας και ειμαι κομματακι ασχετος... λοιπον εχω ενα GENNET OXYGEN της WIND και κοιταξτε τωρα τι παιζει... λοιπον μεχρι τωρα ιντερνετ ειχα συνδεοντας ενα καλωδιο ethernet στον τοιχο, κατευθειαν, χωρις να μεσολαβει καποιο modem. Το θεμα ειναι οτι θελω να εχω ασυρματη συνδεση σε ολο το σπιτι... πως μπορω να το κανω αυτο χρησιμοποιοντας το ασυρματο που εχω;;; δεν υπαρχει τηλ γραμμη στο σπιτι...
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καλημερα!!!!! την βοηθεια σας θα ηθελα μιας και ειμαι κομματακι ασχετος... λοιπον εχω ενα GENNET OXYGEN της WIND και κοιταξτε τωρα τι παιζει... λοιπον μεχρι τωρα ιντερνετ ειχα συνδεοντας ενα καλωδιο ethernet στον τοιχο, κατευθειαν, χωρις να μεσολαβει καποιο modem. Το θεμα ειναι οτι θελω να εχω ασυρματη συνδεση σε ολο το σπιτι... πως μπορω να το κανω αυτο χρησιμοποιοντας το ασυρματο που εχω;;; δεν υπαρχει τηλ γραμμη στο σπιτι... κτι δεν μας λες καλα.το καλωδιο ethernet που εβαζες στον τοιχο πισω απο τον τοιχο συνδεεεται με το gennet oxygen.οποτε υπαρχει ρουτερ απλα ειναι αλλου.εσυ πρεπει να ενεργοποιησεις το ασυρματο στο gennet και κανεις το σταυρο σου το ρουτερ να ειναι καπου κοντα για να πιανει το σημα σε σενα.αλλιως πρεπει να μπει access point εκει που εισαι η ενα δευτερο ρουτερ που θα του κανεις αλλαγες για να παιξει σαν access point για να εχεις ιντερνετ.στο σπιτι δεν γινεται να μην υπαρχει τηλεφωνο.το ρουτερ που ειναισε αλλο σπιτι???γιατι αμα η γραμμη η τηλεφωνικη βγαινει και σε σενα εβαζες το ρουτερ κοντα σε σενα.
nikolaos13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 κοιτα τι παιζει... λοιπον στο κτηριο που ειμαι, σουηδια τον υπολογιστη μου τον συνδεω κατευθειαν με εξοδο ethernet που υπαρχει στον τοιχο... αυτο που θελω ειναι να μαθω αν γινεται, και αν ναι πως γινεται, να χρησιμοποιησω το συγκεκριμενο router σαν access point ωστε να διμιουργησω ασυρματο δικτυο μεσα στο σπιτι μου... πληρωνω μια εταιρεια βεβαια για να μου παρεχει προσβαση στο διαδικτυο αλλα μοντεμ δεν πηρα ποτε...
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 οκ τωρα καταλαβα τι θες να κανεις.λοιπον επειδη οι λυσεις ειναι διαφορες ξεκιναω με τα βασικα.λεω διαφορες γιατι εξαρτατε τι μετρα προστασιας εχει παρει αυτος που σας δινει ιντερνετ και πως εχει υλοποιηθει.βαλε το Pc σου στον τοιχο και δες τι Ip θα σου δωσει οπως και τι gateway.πχ ας πουμε οτι παιρνεις το παρακατω Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.4 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254 αν πχ το Pc σου παιρνει την 192.168.1.4 τοτε στο gennet θα βαλεις σαν lan ip την 192.168.1.4 και θα κλεισεις τον dhcp>μετα θα συνδεσεις το gennet στον τοιχο και μετα το Pc σου με καλωδιο για αρχη πανω στο gennet.αν δεν εχουν βαλει να κοβει κατι τοτε θα πρεπει να παρεις εσυ δευτερη Ip της μορφης πχ 192.168.1.5 και να εχεις ιντερνετ κανονικα.αν δεν παιξει σημαινει οτι κατι εχουν αλλαξει και δεν παιζει ετσι.τωρα οπως εισαι συνδεεις ενα pc μονο η μπορεις να βαλεις ανα πασα στιγμη οποιο pc θες?το λεω γιατι μερικοι κλειδωνουν με την mac address οποτε αφηνουν ενα συγκεκριμενο λαπτοπ να μπει μονο.η μπορει να σου δινουν μονο μια Ip και να μην πετυχει αυτο.αν δεν πετυχει μου λες γιατι μετα θες router οχι adsl router. οι Ip ηταν ενδεικτικες .θα δεις τις δικες σου και αναλογα θα πραξεις.
nikolaos13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 συνδέω το ρούτερ στον τοίχο με το Ethernet καλώδιο και και τον υπολογιστή με το ρούτερ με άλλο ένα καλώδιο Ethernet;; κατάλαβα καλά;;; επιπλέον τις ip σε πιο υπομενού τ μενού του ρούτερ θα τις βάλω;;; τέλος, ναι συνδέω όποιον υπολογιστή θέλω... η βοήθεια σ θα ήταν πολύτιμη...
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 συνδέω το ρούτερ στον τοίχο με το Ethernet καλώδιο και και τον υπολογιστή με το ρούτερ με άλλο ένα καλώδιο Ethernet;; κατάλαβα καλά;;; επιπλέον τις ip σε πιο υπομενού τ μενού του ρούτερ θα τις βάλω;;; τέλος, ναι συνδέω όποιον υπολογιστή θέλω... η βοήθεια σ θα ήταν πολύτιμη... ναι ετσι τα συνδεεις.απλα θα πρεπει να κλεισεις τον dhcp στον ρουτερ σου οπως και να του βαλεις για Lan ip την ip που παιρνεις εσυ οταν βαζεις μονο το Pc σου στον τοιχο.πρεπει να υπαρχει καποιο υπομενου Lan που απο εκει κλεινεις τοn dhcp και αλλαζεις Lan ip..και ναι μετα θεωρητικα παντα εξαρτατε την ολη υλοποιηση που εχει κανει ο αλλος θα πρεπει εσυ να παρεις αλλη Ip και να μπορεις να παιξεις και wireless αλλα και με καλωδιο.εκτος αν αυτος εχει ορισει μια ip ανα port οποτε εκει μετα θες ρουτερ και οχι adsl router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα