Sp1.r0s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδία, έχω έναν εκτυπωτή Canon Pixma IP4500 και πριν λίγο καιρό μου έβγαζε μύνημα σφάλματος. Με τα πολλά τον πάω στην Intersys που έχει αναλάβει το servise και μου λένε θέλει αλλαγή η κεφαλή και κόστος 120 ευρώ. Φυσικά τον πήρα χωρίς να δεχτώ την επισκευή. Επειδή τώρα ψάχνομαι υπάρχει περίπτωση να μπορεί να λειτουργήσει κεφαλή απο άλλο μοντέλο πχ ip4300,ip5200? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manet35 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 καλημερα εχω καινουργια αχρησημοποιητη κεφαλη για τον εκτυπωτη σου αγορασμενη απο αμερικη πριν απο 2 μηνες.τελικα ειχε χαλασει η πλακετα του πριντερ και μου εμεινε. 60€ στειλε πμ αν ενδιαφερεσαι. μανετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δε νομιζω οτι αξιζει καποιος να δωσει 120 ευρω, ουτε 60 ουτε 50 οταν παρομοιοι εκτυπωτες πχ ip4850-ip4950 μπορουν να αγοραστουν με κανα 70ευρω απο αμαζον, και φυσικα μπορεις να διαλεξεις να παρεις και οτι αλλο θες σε διαφορετικη μαρκα /μοντελο ή πολυμηχανημα.. Προσωπικά με αυτα που ακουω (2 εκτυπωτες χαλασμενοι ο ενας πλακετα ο αλλος κεφαλη ) δε θα ξαναεπερνα μοντελο ιδιας σειρας με τιποτα...Θα δοκιμαζα αλλη εταιρεια ή αν ηθελα canon θα επαιρνα κατι διαφορετικο μηπως ειναι κ καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manet35 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 εχεις δοκιμασει ποτε canon pixma με ανεξαρτητα μελανια? μαλλον οχι γιαυτο τα λες.ειναι μακραν οι καλυτεροι inkjet σε ποιοτητα εκτυπωσης . και σε μενα που χαλασε παλι canon πηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sp1.r0s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δε νομιζω οτι αξιζει καποιος να δωσει 120 ευρω, ουτε 60 ουτε 50 οταν παρομοιοι εκτυπωτες πχ ip4850-ip4950 μπορουν να αγοραστουν με κανα 70ευρω απο αμαζον, και φυσικα μπορεις να διαλεξεις να παρεις και οτι αλλο θες σε διαφορετικη μαρκα /μοντελο ή πολυμηχανημα.. Προσωπικά με αυτα που ακουω (2 εκτυπωτες χαλασμενοι ο ενας πλακετα ο αλλος κεφαλη ) δε θα ξαναεπερνα μοντελο ιδιας σειρας με τιποτα...Θα δοκιμαζα αλλη εταιρεια ή αν ηθελα canon θα επαιρνα κατι διαφορετικο μηπως ειναι κ καλυτερο. Σίγουρα δεν αξίζει να δώσεις 120 ευρώ για επισκευή. Προσωπικά παράπνο δεν έχω,να σ πω τν αλήθεια, τον εκτυπωτή τον έχω αρκετά χρόνια και είναι το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε. Και σίγουρα για αυτά τα λεφτά που ζητήσανε συμφέρει να πας να πάρεις κάτι καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ποσο πληρωσες για τον ελεγχο του εκτυπωτη στην Ιntersys? Ρωταω ,γιατι αν εδωσες ενα τριανταρι συν περιπου ενα ογδονταρι-κατοσταρι ο καινουργιος,ερχεσαι στα λεφτα της επισκευης. Πολυς κοσμος δεν υπολογιζει και δεν σκεφτεται οτι θα χασει τα λεφτα του ελεγχου.(του ανεπισκευαστου) Βεβαια,στα ιδια λεφτα εχεις καινουργιο εκτυπωτη με ενα χρονο εγγυηση,ενω με επισκευη εχεις τρεις μηνες εγγυηση μονο για το ανταλλακτικο που αλλαχτηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sp1.r0s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ποσο πληρωσες για τον ελεγχο του εκτυπωτη στην Ιntersys? Ρωταω ,γιατι αν εδωσες ενα τριανταρι συν περιπου ενα ογδονταρι-κατοσταρι ο καινουργιος,ερχεσαι στα λεφτα της επισκευης. Πολυς κοσμος δεν υπολογιζει και δεν σκεφτεται οτι θα χασει τα λεφτα του ελεγχου.(του ανεπισκευαστου) Βεβαια,στα ιδια λεφτα εχεις καινουργιο εκτυπωτη με ενα χρονο εγγυηση,ενω με επισκευη εχεις τρεις μηνες εγγυηση μονο για το ανταλλακτικο που αλλαχτηκε. Έδωσα γύρω στα 10 ευρώ,θεωρείται ελάχιστη χρέωση για τον έλεγχο που έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Kαλα ειναι τοτε,γιατι σε καποιες αλλες εταιρειες ποναει η ελαχιστη χρεωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sp1.r0s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Kαλα ειναι τοτε,γιατι σε καποιες αλλες εταιρειες ποναει η ελαχιστη χρεωση. Πράγματι νομίζω οτι είναι αρκετά καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Τον πετάς στα σκουπίδια και αγοράζεις καινούργιο. Με 80 ευρώ περίπου αγοράζεις κάποιον ανάλογης αξίας photo printer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα