GothmogGr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Cool and quiet! Συστημα εξοικονομησης ενεργειας μεσω της μειωσης της συχνοτητας και του ρευματος του επεξεργαστη οταν αυτος βρισκεται σε κατασταση ηρεμειας!
HALF EVIL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Cool and quiet! Συστημα εξοικονομησης ενεργειας μεσω της μειωσης της συχνοτητας και του ρευματος του επεξεργαστη οταν αυτος βρισκεται σε κατασταση ηρεμειας! Α οκ . Αυτό ρίχνει την συχνότητα σε κατάσταση idle δηλ.
Thanos1972 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλά αυτό δε σημαίνει κατ' ανάγκη κιόλας ότι αν είχε έναν 2500 πχ με την 580 δε θα έβγαζε παραπάνω frames... Ναι αλλα ας μας πει και το cpu usage.
Bigi444444 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση ο τωρινός του επεξεργαστής στο 99% του να βγάζει 35fps και ένας i5 πχ να βγάζει στο 99% του 38; Το πνεύμα μου ήταν ότι ο επεξεργαστής του ακόμα και σε αυτή την ανάλυση αν αλλάξει κάρτα θα τον κόβει.Δεν έχει νόημα να ψάχνουμε ποσοστά του ενός και του άλλου.Η ουσία είναι ότι με έναν σαφώς πιο δυνατό επεξεργαστή ακόμα και σε αυτή την ανάλυση θα δει διαφορά.Πήγα πρόσφατα από q9400 σε 3570 στην ίδια ανάλυση και ξέρω τι λέω...Γι αυτόν ακριβώς το λόγο και προτείνω αντί για 680 σκέτη 670 και αναβάθμιση cpu.Απείρως καλύτερο αποτέλεσμα.
HALF EVIL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Για την 670 συμφώνησα. Για αναβάθμιση επεξεργαστή τι ; Μένω με τον 1055 ανεβασμένο στα 3,5Ghz έστω και αν τρώω μπουκάλι προσωρινά, μέχρι να βγουν οι νέοι Intel να δούμε τι παίζει και τότε γίνεται αναβάθμιση cpu + mobo 1
Bigi444444 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ε ναι, δεν είναι ανάγκη να αναβαθμίσεις σήμερα.Το 120ρι θα το έχεις γλιτώσει όμως.Είτε για σήμερα είτε για ένα 6μηνο μετά.
Thanos1972 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση ο τωρινός του επεξεργαστής στο 99% του να βγάζει 35fps και ένας i5 πχ να βγάζει στο 99% του 38; Το πνεύμα μου ήταν ότι ο επεξεργαστής του ακόμα και σε αυτή την ανάλυση αν αλλάξει κάρτα θα τον κόβει.Δεν έχει νόημα να ψάχνουμε ποσοστά του ενός και του άλλου.Η ουσία είναι ότι με έναν σαφώς πιο δυνατό επεξεργαστή ακόμα και σε αυτή την ανάλυση θα δει διαφορά.Πήγα πρόσφατα από q9400 σε 3570 στην ίδια ανάλυση και ξέρω τι λέω...Γι αυτόν ακριβώς το λόγο και προτείνω αντί για 680 σκέτη 670 και αναβάθμιση cpu.Απείρως καλύτερο αποτέλεσμα. Μιλαω για το ενδεχομενο μπουκαλι που τρωει η καρτα γραφικων απο τον επεξεργαστη.δεν μιλαω για τις διαφορες μεταξυ amd και Intel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα