Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 500-600€

Χρήση υπολογιστή :Γενικη χρήση,με περιστασιακό gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τιποτα το ιδιαιτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Ηρακλειο

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν εχω προβλημα,οσο πιο φθηνα τοσο πιο καλα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?θα στηθει απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι εχω!

τον μονο περιορισμο που θελω ειναι οτι το συστημα πρεπει να εχει τον Amd A10 5800

ευχαριστω

Επεξ/σία από vegeth
Δημοσ.

ακομα καλυτερα,ποια ειναι η καλυτερη δυνατη συνθεση,παντα με τον Amd A10 5800,σε χαμηλοτερο μπατξετ?

Δημοσ.

Για πιο λογο θες υποχρεωτικα τον A10? Οπως το βλεπω, στα 500 ευρω εισαι καλύτερα αν πας με εναν Pentium G860 + HD 7770

• Like 1
Δημοσ.

Για πιο λογο θες υποχρεωτικα τον A10? Οπως το βλεπω, στα 500 ευρω εισαι καλύτερα αν πας με εναν Pentium G860 + HD 7770

+1000000

και θα εχεις και περιθωριο για αναβαθμιση στο μελλον

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και τους AMD FX επεξεργαστές και να κοιτάξεις να φτιάξεις με αυτόν κάτι. Για τα λεφτά τους είναι άψογοι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...