Προς το περιεχόμενο

Outlast

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και απο χεσιμο; να φανταστω πρεπει ναμαι αγκαλια με την τουαλετα;

πιο χεσιμο απο το alan wake?

Δημοσ.

το alan wake ειναι παιδικη χαρα μπροστα στο outlast  :devil:

Δημοσ.

Το Alan wake μπροστα στο outlast ειναι μικυ μαους ..Ενταξει τωρα αν εισαι τοσο χεστης οσο ο Psycho παρε μπολικο χαρτι μαζι σου ..

Δημοσ.

Ποιο Alan Wake..Αστείο είναι μπροστά στο outlast(Όσον αφορά τον τρόμο) και δεν έχουν καμία σχέση τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους.Το ένα είναι story και το άλλο είναι τρόμου επιβίωσης..

Δημοσ.

Δηλαδή να το δόσω σε ένα φιλαράκι που το αρέσουν τα θρίλερ και το παίζει "άντρας"??? :P

Δημοσ.

Εγώ φίλε που έχω παίξει ό,τι survival/horror υπάρχει, στο πρώτο jump scare του Outlast ούρλιαξα σαν κοριτσάκι και με άκουσαν τρία τετράγωνα πιο κάτω.

• Like 4
Δημοσ.

Γουστάρω.... Θα το πω στο φίλο μου και όταν το παίξει θα σας πω εντυπώσεις του. Εγώ δεν τα παίζω αυτά.... Εγώ θέλω πάνες με άλλα και άλλα..... :P :P :P

Δημοσ.

Εγω τι να πω ρε παιδιά;μετά την σκηνή στην αρχή στην βιβλιοθήκη το έβγαλα...δεν άντεξα να προχωρήσω παρακάτω.,.μην παθω και κανένα έμφραγμα...εχω μικρά παιδιά.,..και να φανταστείτε τα έργα τρόμου τα εχω για πλάκα...το έβαλα και νύχτα ο μ...κας με ακουστικά να το απολαύσω...δεν θα ξεχάσω ποτέ το σοκ που έπαθα...πρέπει να έκανα καμία ώρα να συν έλθω....το έβγαλα και ησύχασα...και το είχα πληρώσει κιόλας...

Δημοσ.

Χαχαχαχα, μου θυμίζεις έναν γνωστό μου που του το έδωσα και δεν το έφτασε ούτε στη μέση..Όταν του είπα ότι το τερμάτισα, μου λέει ''Είσαι για μέσα'' :P

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή το alone in the dark??? Το Silent Hill?? Αυτά τα δύο έχω ακούσει ότι είναι πολύ δυνατά επίσης :P
ΜΠα??

Δημοσ.

To Alone in the Dark το τελευταίο έφαγε πολύ κράξιμο λόγω του απαράδεκτου χειρισμού του (σύμφωνα με τον ειδικό τύπο, προσωπικά δεν μπήκα καν στον κόπο να το δω μετά από τη γενική κατακραυγή, κι ας το περίμενα πώς και πώς). Το Silent Hill είναι άλλου τύπου παιχνίδι. Περισσότερο ψυχολογικού τρόμου. Σου προκαλεί μια γενικότερη και συνεχή μαυρίλα στην ψυχολογία σου, χωρίς φτηνά τρικ και jump scares. Προφανώς παίζει ρόλο ότι είναι ιαπωνική παραγωγή (αν έχεις δει ταινίες όπως The Ring, The Grudge κλπ θα καταλάβεις τι εννοώ). To Alan Wake ανήκει επίσης σε αυτή τη συνομοταξία. Το Outlast είναι πιο "αμερικανικού τύπου" τρόμος. Και τα δύο (Silent Hill - Outlast) είναι κορυφαία στο είδος τους, οπότε διαλέγεις και παίρνεις (υπ' όψιν ότι ως κορυφαίο Silent Hill θεωρείται το 2 που κυκλοφόρησε το 2001, οπότε θα πρέπει να ρίξεις πολύ νερό στο κρασί σου όσον αφορά στα γραφικά. Για εμένα δεν τίθεται θέμα - παραμένει παιχνιδάρα - αλλά γούστα είναι αυτά). Προσωπικά τερμάτισα το Outlast γιατί είχα αναλάβει το review του για το byteme.gr, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν θα είχα το κουράγιο να το τερματίσω αν δεν μου είχε ανατεθεί. Με βαριά καρδιά το έβαζα να το παίξω! Φυσικά δεν το μετάνιωσα, όμως, αφού πρόκειται για σπάνια gaming εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.

Για να πώ την αλήθεια , από ένα σημείο και μετά έγινα αναίσθητος. (ας πούμε μετά το 1ο 2ωρο)

Αλλά είναι γεγονός ότι δεν έχω ξανανιώσει σε άλλο παιχνίδι , να σηκώνονται οι τρίχες στον σβέρκο από την ανατριχίλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...