Προς το περιεχόμενο

Outlast

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κοντα στο τελος?

Μολις περασα τον τρελογιατρο με την ψαλιδα ,που πρεπει να βρεις ενα κλειδι για το ασανσερ.Εχει πολυ ακομα?

ΤΟ παιχνιδι με εχει ενθουσιασει ,πολυ καλο,αν και θα το εβαζα στα indie games

Δημοσ.

Ειμαι κοντα στο τελος?

Μολις περασα τον τρελογιατρο με την ψαλιδα ,που πρεπει να βρεις ενα κλειδι για το ασανσερ.Εχει πολυ ακομα?

ΤΟ παιχνιδι με εχει ενθουσιασει ,πολυ καλο,αν και θα το εβαζα στα indie games

έχεις αρκετό ακόμα

Δημοσ.

Kαλο παιχνιδακι το τερματισα πριν 2 μερες αλλα σε αυτη την κατηγορια εμενα μου αρεσει πιο πολυ να ειναι οπως ηταν το condemned (xbox) που τρομαζες αλλα χρησιμοποιουσες και οπλα που εβρισκες μπροστα σου οπως ξυλο,σωληνα,καδρονι κτλ ...Παρεπιπτοντως το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον δεν το εχει παιξει ακομα και του αρεσει το ειδος .

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ μόλις το τερμάτισα και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό για το είδος. Ιδίως το τέλος μου άρεσε αρκετά και νομίζω ήταν ένας ύμνος σε κλασικές horror b-movies που έχουν αφήσει εποχή. Δεν θα πω σε ποιά γιατί είναι spoiler. 

Πάντως είναι game που σε τρελαίνει αρκετές φορές στο αγχος με όλο αυτό το σκοτάδι, κυνηγητό και αβεβεόητητα το τι θα συναντήσεις στο κάθε σου βήμα. Πάω metacritic να του βάλω ένα 10αρη από μένα.

Δημοσ.

Παιδια κ εγω μολις το τελειωσα,δεν με ενθουσιασε στο τελος...κ μια ερωτηση.πως το κανω unistall??δεν το εχει ουτε η καταργηση προγραμματος απο τον πινακα ελεγχου ουτε βρισκω καποια επιλογη unistall στον φακελο που εχω εγκαταστησει το παιχνιδι. 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξεκινησα να δω ενα βιντεακι να δω τι παιζει με το παιχνιδι και κατελληξα να βλεπω ενα απο τα πιο διασκεδαστικα βιντεο εβερ

πρεπει να γ@@ει το παιχνιδι, γραφικαρες βλεπω και ατμοσφαιρα τρελη

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απαπα τι ήθελα και μπήκα εγώ εδώ μέσα βραδιάτικα....
Πιτσιρίκι πράγμα....(βλέπε φωτό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...