SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ειμαι κοντα στο τελος? Μολις περασα τον τρελογιατρο με την ψαλιδα ,που πρεπει να βρεις ενα κλειδι για το ασανσερ.Εχει πολυ ακομα? ΤΟ παιχνιδι με εχει ενθουσιασει ,πολυ καλο,αν και θα το εβαζα στα indie games
ultralisk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ειμαι κοντα στο τελος? Μολις περασα τον τρελογιατρο με την ψαλιδα ,που πρεπει να βρεις ενα κλειδι για το ασανσερ.Εχει πολυ ακομα? ΤΟ παιχνιδι με εχει ενθουσιασει ,πολυ καλο,αν και θα το εβαζα στα indie games έχεις αρκετό ακόμα
konstantinos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Kαλο παιχνιδακι το τερματισα πριν 2 μερες αλλα σε αυτη την κατηγορια εμενα μου αρεσει πιο πολυ να ειναι οπως ηταν το condemned (xbox) που τρομαζες αλλα χρησιμοποιουσες και οπλα που εβρισκες μπροστα σου οπως ξυλο,σωληνα,καδρονι κτλ ...Παρεπιπτοντως το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον δεν το εχει παιξει ακομα και του αρεσει το ειδος . 1
chek2fire Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ μόλις το τερμάτισα και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό για το είδος. Ιδίως το τέλος μου άρεσε αρκετά και νομίζω ήταν ένας ύμνος σε κλασικές horror b-movies που έχουν αφήσει εποχή. Δεν θα πω σε ποιά γιατί είναι spoiler. Πάντως είναι game που σε τρελαίνει αρκετές φορές στο αγχος με όλο αυτό το σκοτάδι, κυνηγητό και αβεβεόητητα το τι θα συναντήσεις στο κάθε σου βήμα. Πάω metacritic να του βάλω ένα 10αρη από μένα.
andreas84gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιδια κ εγω μολις το τελειωσα,δεν με ενθουσιασε στο τελος...κ μια ερωτηση.πως το κανω unistall??δεν το εχει ουτε η καταργηση προγραμματος απο τον πινακα ελεγχου ουτε βρισκω καποια επιλογη unistall στον φακελο που εχω εγκαταστησει το παιχνιδι.
Millennium Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Outlast DLC announced, details coming Oct. 31
chek2fire Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ωχ θα ξαναμπούμε εκεί μέσα στο τρελάδικο?
Zapee995 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ισως το πιο ηλιθιο αλλα και καφρικο ending που εχω δει σε videogame...:S 1
GIOVINCO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ξεκινησα να δω ενα βιντεακι να δω τι παιζει με το παιχνιδι και κατελληξα να βλεπω ενα απο τα πιο διασκεδαστικα βιντεο εβερ πρεπει να γ@@ει το παιχνιδι, γραφικαρες βλεπω και ατμοσφαιρα τρελη 1
Millennium Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=WRN4Y5CU_xA 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=WRN4Y5CU_xA ωχ η καρδούλα μου τί έχει να πάθει αν έρθει στο pc... 1
wazzaa Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Απαπα τι ήθελα και μπήκα εγώ εδώ μέσα βραδιάτικα....Πιτσιρίκι πράγμα....(βλέπε φωτό)
euxoulhs Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 το παιχνιδι απο ατμοσφαιρα,γραφικα και gameplay λεει τπτ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα