Προς το περιεχόμενο

Outlast

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θέμα είναι να σου φεύγει το χέρι από το mouse...stalker 1st encounter with bloodsuckers.

p.s. lol Ghost...το θέμα είναι ότι έχει close encounters και όταν σε κοιτάν στα μούτρα από μισό μέτρο eh ok. Για αυτό και δεν μπόρεσα ποτε να δω όλο το "The Abandoned". Freaking creepy shit man.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Το θέμα είναι να σου φεύγει το χέρι από το mouse...stalker 1st encounter with bloodsuckers.

p.s. lol Ghost...το θέμα είναι ότι έχει close encounters και όταν σε κοιτάν στα μούτρα από μισό μέτρο eh ok. Για αυτό και δεν μπόρεσα ποτε να δω όλο το "The Abandoned". Freaking creepy shit man.

Καλά οκ, τότε έβλεπες κάτι μάτια στο σκοτάδι και ξαγνικά "OMGTHERESATHINGWITHAWEIRDMOUTHINMYFACEKILLINGME-GLURG-" *dead*

Stalker Shadow of Chernobyl, (όσο περίεργο κι αν είναι έχω, αλλά δεν έχω παίξει τα άλλα) ειδικά θυμάμαι πώς άκουγες από πολύ μακριά πράγματα να πλησιάζουν. Και ειδικά τα εκνευριστικά zombies "Vazhiiiii" ή τι σκατά έλεγαν. :P

• Like 2

Πάντως μέχρι στιγμής που έχω παίξει είναι φοβερά αγχωτικό έχει αρκετές σκηνές που τρομάζεις αλλά αυτό που κυριαρχεί είναι το άγχος και γενικά η ατμόσφαιρά του. Ισχύει αρκετά σε αυτό το game "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" 

• Moderators

To kotaku που έκανε ένα άρθρο μεταξύ Outlast vs Amnesia: MFP, έβγαλε πιο τρομακτικό το Outlast.

Δεν link-άρω το άρθρο γιατί έχει και spoilers.

Πολύ καλό και τρομακτικό, αλλά λίγο προβλέψιμο και επαναλαμβανόμενο από ένα σημείο και μετά. Το "run, hide, repeat" gameplay δεν μπορεί να στηρίξει ένα παιχνίδι για μεγάλο διάστημα (μου πήρε 7+ ώρες).

Από ατμόσφαιρα, πάντως, δίνει ρέστα ;) .

• Like 1

Εγώ παιδιά το έβαλα αργά την νύχτα σε 52'αρα με dolby και τα κακάρωσα θα μου πάρει καιρό για να το ξαναπαίξω όμως να πω την αλήθεια μου άρεσε. :-D 

Στην αρχη οντως ειναι πλυ τρομακτικο,δεν συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο το παιχνιδι,μετα που και που θα πεταγετε κανενας προστα σου και thats all[πατας pause ,πινεις νερο,περιμενεις η καρδια σου να φτασει σε νορμαλ επιπεδα και συνεχιζεις B) ]

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως τα παιζετε ρε σεις αυτα τα παιχνιδια?? μου πιξελιασε ολη η οθονη απο την σαβουρα :blink:

uninstall με την μια :P

Επεξ/σία από kyriakosm

• Moderators

Το παιζαμε με τον κολλητο σημερα κανα 5ωρο. 

Ενταξει, στην αρχη ειναι αρκετο χ€σιμο, μετα τους συνηθιζεις. 

Βασικα και να σου πεταχτουν και να φας καμια, τρεχεις λιγο, ανεβαινεις σε καναν αεραγωγο, κρυβεσαι σε κανα ντουλαπι ή κατω απο κανα κρεβατι και κομπλε. Παντως μου αρεσε που ειχε αρκετα διαφορετικα χαρακτηριστικα και αλληλεπιδρασεις. Δηλαδη αν σε ειχε δει κανα τερατακι εψαχνε καλυτερα κατω απο τα κρεβατια ή εξω υπο βροχη δε βλεπουν ουτε αυτα τοσο καλα κτλ. Επισης καποια ειναι άκακα. Τα βλεπεις απο μακρια και λες... μακρια απο μενα, αλλα τελικα δε σου κανουν τιποτα.

Γενικα ωραιο παιχνιδακι, κριμα που τερματιζεται με 1-2 το πολυ μερες...

πως τα παιζετε ρε σεις αυτα τα παιχνιδια?? μου πιξελιασε ολη η οθονη απο την σαβουρα  :blink:

uninstall με την μια  :P

Οταν λες σαβουρα? Δεν ειναι και εντελως σπλατεριαστικό και μου αρεσαν πολυ οι φωτισμοι, απλα απο τις γρηγορες κινησεις κινδυνευεις να παθεις επιληψια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...