Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Spoilers ahoy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Προς το παρων καλα τα παει. http://www.metacritic.com/game/pc/outlast Σημερα το βραδυ θα το βαλουμε με την παρεα Ο_Ο Με παρέα θα το βάλεις ρε φοβητσιάρη; Εχουμε αλλαγη σχεδιων.. Επειδη κανεις δεν μπορουσε σημερα το βραδυ απο την παρεα, θα το αρχισω μονος!!! Σβηστα φωτα, τερμα τα ακουστικα και παρελαβα μολις Pumbers gaming edition Τα λεμε αυριο με εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Guys μια ερωτηση.Εχω παιξει πολυ λιγο απο το παιχνιδι αλλα δεν εχω μπει 100 % στο νοημα.Ειμαι εκει που κατεβαινεις στο υπογειο και πρεπει να κανεις restart τον ganerator.Και ξαφνικα ανοιγει μια πορτα και πεταγεται ενα τερας.Κρυβομαι το αποφευγω,αλλα αυτο δε φευγει απο το χωρο,αντιθετα συνεχιζει να κανει περιπολια.Και ρωταω τι πρεπει να κανω;Πως πρεπει να κινηθω;Πρεπει να κινουμαι stealth,δηλαδη να μη με βλεπει ο αντιπαλος και να πετυχαινω αυτο που θελω;Ρωταω γιατι οπως ειπε καποιος φιλος επιλογη του να επιτεθεις δεν υπαρχει στο παιχνιδι και επισης το τερας δε φαινεται να φευγει απο το χωρο εγω αυτο εκανα εχεις τρεις επιλογες:run,hide or die. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Σκ&τα!! Τρώω error... Έχω αλλάξει resolution από το my documents (έψαξα στο νετ και είδα τι έπρεπε να κάνω) και πάλι τα ίδια... Δε με θέλει... Κατεβάζω από άλλον uploader τώρα...ο Ήρωας δε με βοήθησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξεκινησα χτες με εναν φιλο,σημερα το τερματισαμε.Παρα πολυ καλο,πολυ ωραια ατμοσφαιρα(ειδκα με την καμερα σε σκοτεινους διαδρομους τα εσπαγε),πεταχτηκαμε αρχετες φορες.Γενικα σου δειχνει την αισθηση του χαους το εσωτερικου του κτηριου.Οταν δε,βγαινεις εξω κανεις κακακια. Για εμενα το amnesia δεν το φτανει.Παρα πολυ καλη η ατμοσφαιρα του,αλλα δεν συγρινεται με το καστρο στο amnesia.Ο φιλος μου παλι λεει οτι τρομαξε περισσοτερο απο το amnesia και οτι γενικα του αρεσε πιο πολυ.Τελος,τα γραφικα του μου αρεσαν αρκετα. Αξιζει σιγουρα να του ριξετε μια ματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκινησα και εγω....πιο τρομακτικο το βλεπω και εγω απο amnesia καιρο ειχα να πετακτο ετσι !! ουφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Guys μια ερωτηση.Εχω παιξει πολυ λιγο απο το παιχνιδι αλλα δεν εχω μπει 100 % στο νοημα.Ειμαι εκει που κατεβαινεις στο υπογειο και πρεπει να κανεις restart τον ganerator.Και ξαφνικα ανοιγει μια πορτα και πεταγεται ενα τερας.Κρυβομαι το αποφευγω,αλλα αυτο δε φευγει απο το χωρο,αντιθετα συνεχιζει να κανει περιπολια.Και ρωταω τι πρεπει να κανω;Πως πρεπει να κινηθω;Πρεπει να κινουμαι stealth,δηλαδη να μη με βλεπει ο αντιπαλος και να πετυχαινω αυτο που θελω;Ρωταω γιατι οπως ειπε καποιος φιλος επιλογη του να επιτεθεις δεν υπαρχει στο παιχνιδι και επισης το τερας δε φαινεται να φευγει απο το χωρο Οπως ειπες περιπολια κανει,σιγα σιγα στην αντιθετη κατευθυνση που παει.Παντως το ΑΙ ειναι εξαιρετικο.Δεν παν να ειναι φουλ σκοταδι,αν εισαι πολυ κονβτα του και σε εχει φατσα,σε ειδε στα σιγουρα. Τα πρωτα λεπτα τα ειδα απο βιντεακι και ομως λογο του πολυ καλου ηχου που εχει ,πεταχτηκα κανα 2 φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει τόσο καλή ροή, στην αρχή αρχή είχε ''πεταχτά'' αλλά λίγο που το έχω προχωρήσει τώρα, κυρίως κυνηγητό που σε αγχώνει έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλιστα....διαβάζω καλά λόγια, οποτε περιμένω τον κολλητό να βαρεθεί το μούφα Rome να τις δώσουμε μέσο skype γιατί μονος....χλομό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Για μένα καλύτερο από Amnesia γιατί ειναι πιο ρεαλιστικό.. Δεν έχεις να κάνεις με φαντάσματα και τέρατα αλλά με ζωντανους ανθρώπους.. Από απαιτήσεις πως είναι το παιχνίδι? Θα το τραβάω το περσινό i5 laptop μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Για μένα καλύτερο από Amnesia γιατί ειναι πιο ρεαλιστικό.. Δεν έχεις να κάνεις με φαντάσματα και τέρατα αλλά με ζωντανους ανθρώπους.. Μην παιρνεις ορκο για τα φαντασματα. Από απαιτήσεις πως είναι το παιχνίδι? Θα το τραβάω το περσινό i5 laptop μου? Με το Pc της υπογραφης αλλα με μια 5870,8gb μνημη ολα φουλ σε 1080 ειχα 60αρι σταθερο.Μονο σε ενα σημειο εβλεπα να κολλαει,ανοιξα το fraps και ειδα 32 frames.Κατα τα αλλα πηγαινε νερακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλιστα....διαβάζω καλά λόγια, οποτε περιμένω τον κολλητό να βαρεθεί το μούφα Rome να τις δώσουμε μέσο skype γιατί μονος....χλομό. Ανατριχίλα είναι.. Το έπαιζα χτες το βράδυ κατά τις 2 με ακουστικά και κλειστό φως και πίσω μου ακριβώς είναι το κρεβάτι και κοιμόταν η κοπέλα μου.. Μερικές φορές σηκώνεται να πάει τουαλέτα και αν είμαι στο PC έρχεται και με χαϊδεύει, λέω αν κάνει κάνα τέτοιο τώρα, θα αγκαλιάσω το φως, χαχαχαχαχαχαχαχα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 το τελειωσα.το τελος ειχε ενα ενδιαφερον.ποιο πολυ τρομαζα οτι επρεπε να κανει καποιο jump ο τυπος(επεσα παρα παρα πολλες φορες...) παρα οταν με κυνηγαγαν.ειναι οκ παιχνιδι υποθετω.απλα δεν εχει φαντασια.δεν παιζει με το μυαλο ιδιαιτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 το τελειωσα.το τελος ειχε ενα ενδιαφερον.ποιο πολυ τρομαζα οτι επρεπε να κανει καποιο jump ο τυπος(επεσα παρα παρα πολλες φορες...) παρα οταν με κυνηγαγαν.ειναι οκ παιχνιδι υποθετω.απλα δεν εχει φαντασια.δεν παιζει με το μυαλο ιδιαιτερα. Mεγαλο ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα