Προς το περιεχόμενο

Outlast

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περιμένω να πει κάποιος πέρα από την πλακα ποσο scary όντως είναι, και συγκεκριμένα τα monstrosities...το amnesia σου δημιουργούσε όλο το feeling αλλα το τέρας ήταν γελοίο και όχι τρομακτικό όπως επίσης και ο Slender. O Pigman στο manhunt ήταν τρομακτικός για παράδειγμα και για αυτό δεν ξέρω άμα θα ακουμπήσω το Amnesia 2, bad memories :P  Awaiting thoughts...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ προσωπικά το Amnesia το παράτησα λιγό μετα το water monster(έτσι λέγεται?). Δεν άντεηα το αίσθημα που δημιουργούσε το παιχνίδι.

Είχα κάνει και το λάθος να το παίζω με headphones, βράδυ με κλειστά τα φώτα..

Το amnesia ηταν η ατμοσφαιρα και η αισθηση που σου προσφερε. Και εγω περιμενω για το outlast να διαβασω και να ακουσω γνωμες απο ατομα που μπορω να εμπιστευτω τη γνωμη τους πριν κανω καμια κινηση. 

μολις το αρχισα πολυ καλο και ελαφρυ το παιχνιδακι και παιζει ανετα (1080)με 2Χ 4850 cf

υγ προτεινεται παιξιμο μονο την νυκτα με ακουστικα !!!

5cux.png

mi6h.png

r9vb.png

μπα τελικα δεν τα εχει καταφερει να με τρομαξει.ειναι καπως προβλεψιμο το ποτε θα πεταχτει τι...επισης δεν παιζει το μυστήριο του amnesia.αλλα το συνεχιζω απο περιεργεια.

μπα τελικα δεν τα εχει καταφερει να με τρομαξει.ειναι καπως προβλεψιμο το ποτε θα πεταχτει τι...επισης δεν παιζει το μυστήριο του amnesia.αλλα το συνεχιζω απο περιεργεια.

Εχει καποιο σκοπο ομως το παιχνιδι?Εχει καποιο στορυ,ενδιαφερον,που θα καταφερει να σε κρατησει μεχρι να φτασεις στο τελος?Το να παιζεις ενα game μονο για να τρομαξεις δεν λεει κατι.Αντε θα γινει 2-4-8 φορες και μετα?Αν δεν εχει ενδιαφερον ουτε για κατεβασμα δεν θα αξιζει.

ο σκοπος ειναι

να φυγει απο το τρελαδικο και να μαθουμε τι εχει γινει ακριβως εκει περα.προς το παρον εχουν ριξει κατι για human πειραματα αλλα λιγα πραγματα.

δεν ξερω αν ειναι αρκετο για μεχρι το τελος...

Εχουμε αλλαγη σχεδιων.. Επειδη κανεις δεν μπορουσε σημερα το βραδυ απο την παρεα, θα το αρχισω μονος!!! Σβηστα φωτα, τερμα τα ακουστικα και παρελαβα μολις Pumbers gaming edition :P Τα λεμε αυριο με εντυπωσεις.

• Like 1

Ψιλοξενερώνω που δεν έχει attack..

Κόψτου μία με τη κάμερα κατακέφαλα να σωριαστεί..Λολ, χάνει τον ρεαλισμό έτσι.

Guys μια ερωτηση.Εχω παιξει πολυ λιγο απο το παιχνιδι αλλα δεν εχω μπει 100 % στο νοημα.Ειμαι εκει που

κατεβαινεις στο υπογειο και πρεπει να κανεις restart τον ganerator.Και ξαφνικα ανοιγει μια πορτα και πεταγεται ενα τερας.Κρυβομαι το αποφευγω,αλλα αυτο δε φευγει απο το χωρο,αντιθετα συνεχιζει να κανει περιπολια.Και ρωταω τι πρεπει να κανω;Πως πρεπει να κινηθω;Πρεπει να κινουμαι stealth,δηλαδη να μη με βλεπει ο  αντιπαλος και να πετυχαινω αυτο που θελω;Ρωταω γιατι οπως ειπε καποιος φιλος επιλογη του να επιτεθεις δεν υπαρχει στο παιχνιδι και επισης το τερας δε φαινεται να φευγει απο το χωρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...