vagelis81 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα βγηκε σημερα το παιχνιδι;Τι γνωριζετε σχετικα με το θεμα παιδια;
Millennium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά λόγια από το RPS για το παιχνίδι.
chek2fire Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά έπαιξα λίγο και να πω ότι μου πήγε το σκα.. στην κάλτσα.. Πολύ καλό για όσων του αρέσουν τα horror game
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Και για το Amnesia τα ίδια λέγαν και σιγά τα ουά, μάλλον έχουμε συνηθίσει και 'μεις..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σε όλο το game άοπλος έτσι?! Hmmm...
gatokoritso Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν έπαιξα λίγο. Μετα το πρωτο jump scare συνήθισα και δεν με έπιασαν πολύ τα υπόλοιπα.είμαι στην αρχή ακόμα άρα μπορεί όσο προχωράει να γίνεται καλύτερο. Αυτό που μου τη σπάει είναι το πόσο κλασομπανιερας είναι ο πρωταγωνιστής πραγματικα όλο λαχανιαζει και ανεβαζει παλμούς. Ρε φίλε αν φοβασε τόσο γιατί δεν έφερες κάνα όπλο λεω εγώ τωρα. Με μια κάμερα μόνο που πας ρε καραμητρο?Φαίνεται ωραίο για προπονηση μέχρι να βγει το amnesia.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Jump scares είναι κακό σημάδι γενικά.Οκ 1-2 καλά να σου κάνει, αλλά αν βασίζεται εκεί πολύ, είναι θέμα. Σε όλο το game άοπλος έτσι?! Hmmm... Έχει κάμερα (όχι σαν του Fatal Frame/Project Zero δυστυχώς). Power of the press.
Tmark Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά ακούω ότι σε πολλούς αρέσει πιο πολύ κι από Amnesia.
Prospector8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Προς το παρων καλα τα παει. http://www.metacritic.com/game/pc/outlast Σημερα το βραδυ θα το βαλουμε με την παρεα Ο_Ο
Antwni Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το κατεβάζω και εγώ! Το βράδυ θα είναι έτοιμο... Αν δε μπω αύριο, θα έχω πάθει καρδιακό... Προς το παρων καλα τα παει. http://www.metacritic.com/game/pc/outlast Σημερα το βραδυ θα το βαλουμε με την παρεα Ο_Ο Παίξ'το μόνος σου ρε!! (Κάπως ακούστηκε αυτό ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα