euxoulhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 καμια εκδοση που ειναι μονο το dlc υπαρχει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 γω πάντως μια φορά φοβάμαι....καρδιακό κόντεψα να πάθω σε μια σκηνή του παιχνιδιού και το έβγαλα,δεν το ξαναπαιξα ποτέ.Αν και μου άρεσε πολύ. Αν εσύ φοβάσαι μια, εγώ που δεν το έχω παίξει καθόλου?? Πόσο φοβάμαι.... Εγώ όμως είμαι λίγο σαδιστής....Γουστάρω να βλέπω αυτούς που "δεν φοβούνται" να τα λερώνουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ξέρουμε μήπως αν έχει βγει patch για να παίζει κανονικά σε 32bit? Φορμάτ για ένα παιχνίδι δεν πρόκειται να κάνω και οι πατέντες που προτείνονται (όταν βγήκε το παιχνίδι, με εντολές cmd) πολύ μπελάς για να τα κάνεις κάθε φορά που θες να παίξεις... ΥΓ. Απορώ πως έφτιαξαν ένα παιχνίδι με minimum req. 2gb ram αλλά ταυτόχρονα να θέλει και απαραίτητα 64bit Windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σίγουρα θα το δω το dlc. Το κανονικό game μου βγήκε η ψυχή για να το τελειώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 τελος και απο μενα το παιχνιδι...μετα την μεση δεν ηταν κατι τοσο τρομακτικο αλλα οκ.. το τελος οντως... τωρα παω για το dlc xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ^ το DLC θα το αγαπήσεις. Κατά ΠΟΛΥ ανώτερο του κανονικού!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Το τέλος όντως???? ΤΙ???Ρε γαμώτο μην με κάνετε να το παίξω... Θα χε@@στ@ πάνω μου εγώ.... Αλλά όλο ακούω για το τέλος αλλά δεν Spoilerιάζεται Αυτός ο φίλος μου ακόμα να το ξεκινήσει, μήπως αντέξει να το τερματίσει και με Spoilerίασει αυτός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εεε τι να ξεκινήσουμε τα spoilers τώρα ρε; Παίξε το! Αμάν, σιγά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 WHAT THE HELL???Εντάξει δεν το παίζω....Γ@@@ω τα related του youtube.....Τρόμαξα λίγο λιγότερο από αυτούς χωρίς ακουστικά και χωρίς να το παίζω.Σκοτείνα βέβαια(τα πατζούρια είναι κλειστά ακόμα) και μόνος στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Έκαναν και το ίδιο και για το άλλο επερχόμενο τίτλο "Alien: Isolation": Έχει πλάκα η IGN xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 To εχω αρχισει το παιχνιδι, μια ωρα περιπου και φαινεται πολυ δυνατο. Ερωτηση, εχω και το dlc και το 2. Αξιζει το dlc ή να παω κατευθειαν στο 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, firepc είπε To εχω αρχισει το παιχνιδι, μια ωρα περιπου και φαινεται πολυ δυνατο. Ερωτηση, εχω και το dlc και το 2. Αξιζει το dlc ή να παω κατευθειαν στο 2? Αξίζει καθώς είναι prequel του 1, εξιστορεί δηλαδή πως φτάσαμε στα γεγονότα του πρώτου. Επίσης από ότι έχω διαβάσει το 2 τοποθετείται στο ίδιο timeline αλλά είναι διαφορετική ιστορία. Τα έχω τερματίσει όλα και είναι από τα καλύτερα horror games. Αξίζουν 100%. Μακάρι να βγει και τρίτο Outlast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Αξίζει καθώς είναι prequel του 1, εξιστορεί δηλαδή πως φτάσαμε στα γεγονότα του πρώτου. Επίσης από ότι έχω διαβάσει το 2 τοποθετείται στο ίδιο timeline αλλά είναι διαφορετική ιστορία. Τα έχω τερματίσει όλα και είναι από τα καλύτερα horror games. Αξίζουν 100%. Μακάρι να βγει και τρίτο Outlast. thanks φιλε. Μολις τελειωσα το 1 και φανηκε πολυ καλο Παω για το dlc τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 @_Theo_ δε μου λες, Spoiler γτ στο τελος οι swaterades τον εκαναν κουμποτρυπες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, firepc είπε @_Theo_ δε μου λες, Απόκρυψη περιεχομένων γτ στο τελος οι swaterades τον εκαναν κουμποτρυπες? Spoiler Δεν θυμάμαι καλά την υπόθεση, αλλά νομίζω ότι το έκαναν γιατί δεν ήθελαν να υπάρχουν μάρτυρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα