wazzaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 DLC = Download-able content, άρα έξτρα gameplay.Τα patch/update είναι για fixes. Απλά εγώ το μπέρδεψα με το DLC του pro.... Ναι μεν, προσθέτει πράγματα αλλα κυρίως απλά διορθώνουνε πράγματα Έτσι νομίζω βεβαια για να το λες έτσι έχεις δικιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μήπως είναι DLC μαζί με patch/update ; Γίνονται κι' αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 <<Το εν λόγω DLC, επικεντρώνεται στα γεγονότα που προηγούνται αυτών που εκτυλίσσονται στο άσυλο Mount Massive στο βασικό videogame, αλλά επιθυμεί παράλληλα να δώσει και μια νέα διάσταση των πεπραγμένων εκεί, ώστε να επιχειρηθεί ένα ολοκληρωμένο φινάλε για την ιστορία του Outlast. Για την ακρίβεια, στο Whistleblower αναλαμβάνετε τον ρόλο του Waylon Park, του ανώνυμου μέχρι πρότινος πληροφοριοδότη του ρεπόρτερ Miles, ένα tip που τον οδήγησε στο συγκεκριμένο άσυλο για να διερευνήσει τι στην ευχή συμβαίνει εκεί.>> Το τερμάτισα χθες το βράδυ. ΠΟΛΥ ωραίο!!!! Υ.Γ: Στο Steam θέλει και το βασικό παιχνίδι για να παίξει. ΟΧΙ από Steam, είναι 5GB και περιλαμβάνει και το βασικό παιχνίδι μαζί με όλα τα προηγούμενα updates. Have fun 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Όταν λες ''ΠΟΛΥ ωραίο'', έχει jumps πάλι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ΑΑΑΑ για αυτό. Είδα και εγώ 5 gb και είπα πως είναι δυνατόν να είναι το dlc 5.1 gb και το κανονικό 3.5 Ωραία εξηγήται όπως το λέει ο paxaras . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Όταν λες ''ΠΟΛΥ ωραίο'', έχει jumps πάλι ; Κοίτα, να πω την αλήθεια, πάντα με έλεγαν αναίσθητο σαν άνθρωπο όποιο horror παιχνίδι και αν έπαιζα. Το Outlast ήταν το μοναδικό που με έκανε σε μερικές περιπτώσεις να πετάξω το ποντίκι από τα χέρια μου και να πάω να κλάψω σε μια γωνία σαν μικρό κοριτσάκι :Ρ Όσων αφορά αν είχε 'Jumps' το DLC.. λοιπόν, ναι. Έχει κάποια. Συνήθως αυτά που στα καλά καθούμενα δεν τα περιμένεις ιδιαίτερα όπως π.χ να ανοίγεις τη κάμερα να δεις στο σκοτάδι και εκεί που δεν βλέπεις τη τύφλα σου και σαν καημένο παιδί που είσαι ανοίγεις ανυποψίαστα τη νυχτερινή λήψη, βλέπεις κάποιον... και ΜΠΟΥΥ! Μετά το σοκ και τα 10' λεπτά από τη ζωή σου που έχασες λόγο του πανικού σου, ξανά γυρίζεις με τρεμάμενα χέρια, προσεύχοντας να μην έχει άλλα τέτοια, ενώ σύγχρονος -σαν μαζόχα που είσαι- ακούς μια φωνή στο κεφάλι σου που λέει "..το ξέρω ότι θέλεις και άλλα τέτοια.. το ξέρω εγώ.. το ξέρεις εσύ... το ξέρει και η Red Barrels...". Δεν ξέρω αν σας έλυσα τις απορίες xD ..btw, OUTLAST -66% στο Steam ως τις 9 Μαΐου (6,45€) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πόση ώρα είναι περίπου; ΥΓ: Προβλέπεται πολύ χέσιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Κοίτα, εγώ έπαιζα κανένα τετράωρο γιατί μου αρέσει και η εξερεύνηση και να διαβάζω και όλες τις σημειώσεις και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 αρα ειναι standalone ? σωστα ? δεν χρειαζεται το προηγουμενο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 άρα είναι standalone ? σωστά ? δεν χρειάζεται το προηγούμενο ? Στο Steam θέλει και το προηγούμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Κοίτα, εγώ έπαιζα κανένα τετράωρο γιατί μου αρέσει και η εξερεύνηση και να διαβάζω και όλες τις σημειώσεις και τέτοια. πως το εκοψες? καλυτερο απο το main game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Κοίτα, να πω την αλήθεια, πάντα με έλεγαν αναίσθητο σαν άνθρωπο όποιο horror παιχνίδι και αν έπαιζα. Το Outlast ήταν το μοναδικό που με έκανε σε μερικές περιπτώσεις να πετάξω το ποντίκι από τα χέρια μου και να πάω να κλάψω σε μια γωνία σαν μικρό κοριτσάκι :Ρ Όσων αφορά αν είχε 'Jumps' το DLC.. λοιπόν, ναι. Έχει κάποια. Συνήθως αυτά που στα καλά καθούμενα δεν τα περιμένεις ιδιαίτερα όπως π.χ να ανοίγεις τη κάμερα να δεις στο σκοτάδι και εκεί που δεν βλέπεις τη τύφλα σου και σαν καημένο παιδί που είσαι ανοίγεις ανυποψίαστα τη νυχτερινή λήψη, βλέπεις κάποιον... και ΜΠΟΥΥ! Είσαι τυπάρα... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Το έχω δόσει στον φίλο μου. Το ίδιο και αυτός. Παίζει θρύλερ και δεν νιώθει. Μεθαύριο θα πάει να το παίξει μόλις έρθει ο υπολογιστής του απο το service Η συζητηση μας: Εγω - Άκουσα για ένα παιχνίδι. Φίλος- Καλό? Λέει τίποτα? Το έπαιξες? -Δεν το έπαιξα γιατί είναι θρίλερ. Καλό μου είπανε. Δοκιμασε το εσύ άμα είναι. -Έλα ρε. Σιγά τα παιχνίδια θρίλερ του υπολογιστή.... -Καλάαα.... Δοκιμασε το τότε... -Θα το δοκιμάσω αν και θα βαρεθώ πάλι. Αφού σου έχω πει,δεν φοβάμαι εγώ ρε @@@λακ@. Σιγά μην φοβηθώ παιχνιδι στον υπολογιστή.... Θα τον φτιάξω τον πούστη ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μόλις το παίξει θα σας πω αντιδράσεις !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Θα φοβηθεί παιχνίδι σε κονσόλα ; Ακόμα και αν δεν φοβηθείς που ο όρος ''φοβάμαι'' είναι λάθος εκτός και αν είσαι 10χρονο.Αυτό που σου προκαλεί είναι ταραχή/άγχος με αποτέλεσμα να γυρνάς συνέχεια 360 μοίρες το ποντίκι για να δεις αν σε κυνηγάει τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 πως το εκοψες? καλυτερο απο το main game? Σε όλα είναι το ίδιο. Απλά μας εξηγεί για το τι έπαιξε πριν το συμβάν με τον δημοσιογράφο. Είσαι τυπάρα... ΧΑΧΑΧΑΧΑ Το έχω δόσει στον φίλο μου. Το ίδιο και αυτός. Παίζει θρύλερ και δεν νιώθει. Μεθαύριο θα πάει να το παίξει μόλις έρθει ο υπολογιστής του απο το service Η συζητηση μας: Εγω - Άκουσα για ένα παιχνίδι. Φίλος- Καλό? Λέει τίποτα? Το έπαιξες? -Δεν το έπαιξα γιατί είναι θρίλερ. Καλό μου είπανε. Δοκιμασε το εσύ άμα είναι. -Έλα ρε. Σιγά τα παιχνίδια θρίλερ του υπολογιστή.... -Καλάαα.... Δοκιμασε το τότε... -Θα το δοκιμάσω αν και θα βαρεθώ πάλι. Αφού σου έχω πει,δεν φοβάμαι εγώ ρε @@@λακ@. Σιγά μην φοβηθώ παιχνιδι στον υπολογιστή.... Θα τον φτιάξω τον πούστη ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μόλις το παίξει θα σας πω αντιδράσεις !!!! Βάλε κάμερα και να είσαι μαζί του όταν παίξει. Κράτα το βίντεο να το έχεις να το βλέπεις. Είμαι σίγουρος θα φτιάξεις 6-pack από το γέλιο xD Θα φοβηθεί παιχνίδι σε κονσόλα ; Ακόμα και αν δεν φοβηθείς που ο όρος ''φοβάμαι'' είναι λάθος εκτός και αν είσαι 10χρονο.Αυτό που σου προκαλεί είναι ταραχή/άγχος με αποτέλεσμα να γυρνάς συνέχεια 360 μοίρες το ποντίκι για να δεις αν σε κυνηγάει τίποτα Βασικά φίλε μου, όπως και στις ταινίες, είναι η μουσική και το κλίμα. Αν παίζεις, μέρα μεσημέρι, χωρίς ήχο και ακούς ράδιο κανένα Avicii, παίζει εκεί που σε κόβει στη μέση ο άλλος με το αλυσοπρίονο εσύ να χτυπιέσαι σαν να είσαι στο club και να φωνάζεις "ΝΑΙΙΙΙ - ΚΙ ΑΛΛΟΟΟ - ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!" :Ρ Εγώ προσωπικά είμαι παίκτης που του αρέσει να τρομάζει. Όταν παίζω τρομακτικά παιχνίδια ή Outlast (προσέξτε, το Outlast είναι κατηγορία από μόνο του.. ), πάντα είναι βράδυ, δυνατά τα ηχεία και απόλυτη ησυχία γύρο μου. Γιατί όπως έλεγε ένας καθηγητής μου.. "Αν είναι να κάνεις κάτι, καν' το σωστά ή μην το κάνεις καθόλου." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 γω πάντως μια φορά φοβάμαι....καρδιακό κόντεψα να πάθω σε μια σκηνή του παιχνιδιού και το έβγαλα,δεν το ξαναπαιξα ποτέ.Αν και μου άρεσε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα