Sed22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εγω καθ'ολη την διαρκεια ειχα ενα σφηξιμο στο στομαχι ! απο την αγωνια Εχω γραψει και review για το συγκεκριμενο γιατι με κερδισε πραγματικα σαν game / horror http://www.decay.gr/index.php/tech/games/item/404-outlast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 ενταξει παιζω 1 1/2 ωρα σχεδον σε συνολο αποτι εχει γραψει η καμερα δλδ..μπορω να πω οτι χθες το βραδυ χεζομουν στο μποξερακι μου,τωρα ισως επειδη ακομα εχει φως δεν ειναι τοσο χεζοβολιο αλλα δεν παυει να πεταγομαι ακομα..πολυ ψιχακιδες ρε παιδι μου τς τς τς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 το dlc ποτε ειναι να κυκλοφορησει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ωραια αντε να το φερει ο θειος χΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κατά φωνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κατά φωνή παω να μου το δωσει,παρολο που δεν εχω τελειωσει κανονικα το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Υπαρχει σε προσφορα στο steam και στο Humblebundle. Στο hb κοστιζει 4,74 ενω στο steam ειναι 2.01 ευρω ακριβοτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Είμαι σε δίλημμα, να το βάλω ή να μην το βάλω..Σκέφτομαι την ταραχή που προκαλεί αλλά από την άλλη μ' αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ερώτηση. Το Dlc τι προσθέτει??? Ξέρει κανείς?? ΠΡέπει να έχεις τερματίσει το αρχικό ή όχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Έξτρα gameplay το οποίο προσθέτει στην υπόθεση του παιχνιδιού.Ε τώρα τι ρωτάς..Αν παίξεις το DLC, δεν θα παίξεις και το αρχικό ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ερώτηση. Το Dlc τι προσθέτει??? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 AXAXAXAXA ΚΟΡΥΦΗ!!!!! Έξτρα gameplay το οποίο προσθέτει στην υπόθεση του παιχνιδιού.Ε τώρα τι ρωτάς..Αν παίξεις το DLC, δεν θα παίξεις και το αρχικό ; Νόμιζα μήπως είναι dlc για να φτιάξει κάτι.... Αν είναι να προσθέτει ιστορία τότε το κατάλαβα,θα είναι αυτόνομο. Στο ίντερνετ απότι είδα λέει ότι διαδραματίζεται πριν το βασικό παιχνίδι... Πριν "μπεις" μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 DLC = Download-able content, άρα έξτρα gameplay.Τα patch/update είναι για fixes. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα