Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω εναν acer aspire 5750g mod p5we0 intel core i5-2430m εχει μνημη 4 gb.

τα εχει σε 2χ2 gb η 1χ4 gb θελω να τα κανω 6gb και δεν ξερω τι μνημη περνει..

Δημοσ.

τρεξε το cpu-z και δες τι μνημη εχεις και πως ειναι τοποθετημενη.

2 slots εχουν τα laptops. Η θα εχεις 1 χ 4ή 2 χ 2 αν εχεις 1 χ 4 τοτε εχεις ενα σλοτ ελευθερο για να πρσθεσεις αλλο ενα στικακι μνημηες των 4 GB.

Δημοσ.

το λαπτοπ σου εχει:

Dual-channel DDR3 SDRAM support:

• Up to 4 GB of DDR3 system memory, upgradable to 8 GB using two soDIMM modules5

κανε αυτο που σου πε ο φιλος απο πανω για να δεις τι πρεπει να αγορασεις (η τι πρεπει να πουλησεις..(σε περιπτωση που εισαι με 2χ2). 99% εισαι με 2χ2 παντως και αν θες να πας στα 6 παρε μια 4αρα ιδιων συχνοτητων με την 2αρα..και την 2αρα που θα σου περισσεψει βαλε την σε καποια αγγελια

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Να ρωτήσω και κάτι άλλο αν γνωρίζετε ? στο msconfig –εκκίνηση υπολογιστή-επιλογές για προχωρημένους- μου έχει ξεκληκαρισμενο των αριθμό επεξεργαστών και μέσα σε διάφανο φόντο έχει τον 1. Όταν το κληκαρω με αφήνει αν θέλω να ενεργοποιήσω και τους 4 να το κάνω ?η θατο κάνω χειρότερα …το ίδιο έχει και για την μνήμη….

Δημοσ.

JEDEC#1 JEDEC#2 JEDEC#3 JEDEC#4

Frenquency 457MHZ 533MHZ 609MHZ 685MHZ

CAS#latensy 6 7 8 9

RAS#toCAS# 6 7 8 9

RAS#Precharge 6 7 8 9

tRAS 17 20 22 25

http://www.skroutz.gr/s/292787/Kingston-4GB-1333MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-SODIMM.html

Αυτή η μνήμη μου κανει? ειναι Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 SODIMM

εχει 2χ2 gb το λαπτοπ μου (kingston ddr3 pc3-10700 (667 mhz)dual channels

που θα χασω το dual channels πειραζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...