stavros34 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Παιδια εχω ενα προβλημα οσο αναφορα την εγκατασταση των XP στο pc μου. ο δισκος δεν αναγνωριζεται απο την εγκατασταση και επρεπε να κανω μια δισκετα με τους οδηγους για sata raid δισκους.το εκανα ολα καλα κανω την εγκατασταση κανει το φορματ και παει να ξεκινησει να γραψει τα αρχεια στο δισκο.πανω που παει να ξεκινησει σταματαει και μου λεει οτι το αρχειο sisraid καπως ετσι δηλ ο οδηγος που εβαλα στην δισκετα δεν μπορει να αντιγραφει.επισης λεει οτι για επαναληψη πατηστε enter και για παραλειψη αυτου του αρχειου πατηστε esq αλλα αν παραλειψετε αυτο το αρχειο θα υπαρχει προβλημα με την εγκατασταση των windows.και οντως το παραλειπω και μετα στην εππανεκκινηση μου βγαζει μπλε οθονη.τι να κανω?
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 1.βρίσκεις δισκέτα που να δουλεύει σωστά (λίγο δύσκολο στης μέρες μας) 2.περνάς τον driver και φτιάχνεις νέο iso εγκατάστασης με το nlite
stavros34 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Βρήκα δισκέτα και δουλεύει σωστα.το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεί να γράψει τον οδηγό. sys από την δισκέτα στον δίσκο. Φωρτονει ομως τον οδηγό για να δει τον δίσκο. Α και το writer μου ειναι χαλασμένο και δεν μπορώ να κανω την δυο επιλογή
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) All time classic με τις δισκέτες. Αντιγράφεις τα αρχεία σου και μετά δεν διαβάζονται γιατί κατά την αντιγραφή δεν υπάρχει έλεγχος αν γράφτηκαν σωστά. Βάλε την δισκέτα και προσπάθησε να αντιγράψεις τα αρχεία σε έναν άλλο φάκελο. Αν αντιγραφούν σωστά τότε φταίει το floppy drive. Αν σταματήσει η αντιγραφή τότε φταίει η δισκέτα. Φορμάρισε την και ξαναφτιάξτην. EDIT: Στο φορμάρισμα να επιλέξεις πλήρη διαμόρφωση και όχι γρήγορη για να διορθώσει τυχών σφάλματα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2012 από micos000
vaggospat13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 δοκίμασε να ενσωματώσεις τον driver με το nlite στα xp δες εδώ: http://www.getpcmemo...de-using-nlite/
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ο stavros είπε ότι είναι χαλασμένο το writer του οπότε δεν μπορεί να κάψει το iso.
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ναι, αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η μητρική. Εγώ πάντως δεν κατάφερα να μπουτάρω από usb μια παλιά msi που έχω και ας εμφάνιζε επιλογή για boot from usb.
stavros34 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δεν υποστηρίζει usb η μητρική. Και micos αφού τους οδηγούς για να δει τον δίσκο τους διαβάζει γιατί δεν μπορεί μέτα να αντιγράψει τους οδηγούς από την δισκέτα στο δίσκο,; Αφού φορτώνει τους οδηγούς και βλέπει τον δίσκο άρα η δισκέτα δεν φταίει ούτε το φλοπυ.έκαβα και στο φορματ τον δίσκο fat 32 άλλά τίποτα παλι.τι να φταίει;
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Αυτό το μήνυμα που σου έβγαλε ότι δεν μπορεί να γράψει το αρχείο sys στον δίσκο μπορεί να σημαίνει ότι το συγκεκριμένο αρχείο έχει πρόβλημα εκτός και αν έχει πρόβλημα ο σκληρός, τι να πω. Μπορεί βέβαια να μην είναι αυτό το σωστό αρχείο οπότε πρέπει να βρεις το σωστό. Μετά πρέπει να δεις και με το nlite. Αν δεν δουλεύει ο εγγραφέας ίσως είναι καλή ώρα να προβείς σε αντικατάσταση του.
vaggospat13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν δουλεύει ο εγγραφέας ίσως είναι καλή ώρα να προβείς σε αντικατάσταση του. ή μπορείς να πας σε κάνα γνωστό να φτιάξεις το δισκάκι
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Ναι, αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η μητρική. Εγώ πάντως δεν κατάφερα να μπουτάρω από usb μια παλιά msi που έχω και ας εμφάνιζε επιλογή για boot from usb. Δεν υποστηρίζει usb η μητρική. Plop Boot Manager αφού έχεις και δισκέτα τρέξε το από εκεί αλλά μπορείς να τον περάσεις και στον δίσκο,έχω παλιά μητρική που δεν έχει καθόλου επιλογή για usb και κάνει κανονικά εκκίνηση με αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα