Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω το Thomson TG585 V7 και μου φέραν και το Sagem F@st 2404, ποιο είναι καλύτερο? άμα βάλω το Sagem F@st 2404 θα έχω καλύτερες ταχύτητες?

Δημοσ.

+1 για το Thomson απλα στο Thomson ριξε και κανα firmware update

http://leoforeia.gr/thomson/

β.το thomson ειναι πολυ σταθερο σε χαλια γραμμες.απο εκει και περα βεβαια επειδη αυτο ειναι και λιγο υποκειμενικο αναλογως την χρηση που κανει ο καθενας στο ρουτερ και τι θελει απο το ρουτερ μπορεις να δοκιμασεις και τα 2 και να δεις ποιο καλυπτει εσενα.πχ μπορει το thomson να σουδινει καλυτερο συγχρονισμο η πιο μεγαλη σταθεροτητα.μπορει πχ το sagem να σου δινει καλυτερη εμβελεια στο ασυρματο.βλεποντας και κρινοντας.

Δημοσ.

Στο firmware update μπορείς να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω? γιατί οι γνώσεις μου ADSL γενικώς δεν είναι και πολύ καλές...

Δημοσ.

αν και δεν εισαι υποχρεωμενος να το κανεις εν τουτοις ειναι ευκολο.απο το site Που σου εδωσα κατεβαζεις τον wizard και τον τρεχεις.απο το ιδιο site κατεβαζεις το firmware για το ρουτερ σου

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/ZZ5YAA8.265.bli

και οταν σου ζητησει να κανεις Update του λες που βρισκεται το firmware.και το κανει Update Μετα απο 3-4 λεπτα.ολη η διαδικασια θα γινει με καλωδιο ethernet Οχι ασυρματα .αν πας να το κανεις ασυρματα δεν θα γινει ποτε.να το χαλασεις δεν το χαλας.

Δημοσ.

αναλογως τι firmware ειχε πριν.μπορει καμια διαφορα μεχρι μεγαλες διαφορες σε σταθεροτητα κτλ.ανα πασα στιγμη βαζεις οποιο firmware θες ακομα και πιο παλιο

Δημοσ.

Να σου πω και εγω την γνωμη μου φιλε, ΕΙΧΑ ενα d-link2640r εριξε εναν κεραυνο μια μερα και για καλη μου τυχη καηκε, μιλησα με τον φιλο πουλινο για το προβλημα μου (αποσυνδεσεις και λοιπα ) και μου προτεινε το thomson v7 η v8.. εμεινα χωρις Modem router ειχα φυλαγμενο ενα sagem F@st 2404 απο παλια συνδεση connx... του εκανα firmware update και πεταει ο "γαλλος" εαν σου πω οτι παει καλυτερα απο ηταν πριν με το αλλο ρουτερ (καμμενο) τι θα μου πεις; και το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι δεν κανει αποσυνδεσεις καθολου!! περιμενω το thomson για να το συγκρινω με τον "γαλλο"...ταπεινη μου γνωμη ειναι και τα 2 πολυ καλα για καθημερινη χρηση!!

φιλικα

κωστας :-)

Δημοσ.

απλα το dlink το θεωρω καλυτερο απο το sagem αλλα πολλες φορες το καλυτερο ειναι παντα σχετικο.δηλαδη μπορει το dlink να εχει πολυ παραπανω feautures κτλ αλλα τι να τα κανεις αμα σου κανει αποσυνδεσεις.το ιδιο πχ για τα linksys.πολυ καλα ρουτερ αλλα σε χαλια γραμμες κανουν αποσυνδεσεις.οποτε εκει βλεπεις κατι ρουτερ πχ thomson,siemens κτλ να ειναι βραχος.το v8 ειναι λιγο πιο αργο στο boot αλλα συνηθως συγχρονιζει περισσοτερο απο το v7 Και πιο σταθερο.coolerman καντα δοκιμη να δουμε στην δικη σου γραμμη πιο παιζει πιο σταθερα..αν και καθε γραμμη ειναι διαφορετικη οποτε τα αποτελεσματα ειναι παντα σχετικα.επισης δες οχι μονο πιο παιζει πιο σταθερα αλλα και ποιο συγχρονιζει πιο ψηλα.αν ειναι ιδια μετα δες ποιο εχει πχ καλυτερο wireless Κτλ κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...