Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα sleeve για λαπτοπ διαστάσεων 29,9x19,6!Πιο συγκεκριμένα είναι 11,6 ιντσών!

Πήρα ένα από το πλαίσιο αλλά δεν έκανε...Δεν έκλεινε για λίγο, οπότε το επέστρεψα!

Σκέφτηκα να πάρω ένα Tuncano που βρήκα σε πολύ καλή τιμή, μόνο που είναι για Macbook Air!Δηλαδή εσωτερικές διαστάσεις 30x19,2!Λέτε να υπάρχει πρόβλημα και να μην χωράει;

Ακούω κι άλλες προτάσεις φυσικά, αρκεί να είναι καλό το sleeve και το προστατευτικό υλικό να είναι αρκετά παχύ!Το χρειάζομαι για να μπορώ να βάζω το λαπτοπ σε τσάντα με ασφάλεια!

Δημοσ.

Έχω αγοράσει αυτήν, καλή και σε καλή τιμή. Ποιότητα συνηθισμένα καλή,όλα αυτά τα neoprene παρόμοια είναι, αλλά για κάποιον ίσως είναι μειονέκτημα ο τρόπος που κλείνει, προσθέτει λίγο πάχος, αλλά βέβαια προστατεύει και καλύτερα. Το 11.6" netbook μου χωράει ακριβώς.

Βέβαια γράφει lenovo από έξω, αλλά αν δεν σε πειράζει είναι καλή, απλά πρόσεξε το θέμα με το αυξημένο πάχος που ανέφερα.

Δημοσ.

Χμμμ ωραία πρόταση μόνο που ψάχνω να αγοράσω κάτι από την ντόπια αγορά!

Δεν με πειράζει ότι και να γράφει πάνω, αρκεί να προστατεύει αρκετα το λαπτοπ!

Ευχαριστώ πάντως!

Περιμένω κι άλλες προτάσεις....

Δημοσ.

Voodooman ευχαριστώ για την βοήθεια...Αν δεν βρω κάτι εδώ πέρα, μάλλον θα βάλω κανέναν γνωστό να μου κάνει την αγορά από ebay!

Κανένας άλλος ρε παιδιά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...