jkody Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ποιο απο τα τρια θα προτιμουσατε Samsung Galaxy S II , Samsung Galaxy Nexus , Sony Xperia S To S2 το εχω δοκιμάσει και μου αρεσε πολύ στην χρήση του και στην εμφάνιση Το Νεξους ειναι μια καλη επιλογη πιστευω αλλα δεν μου αρεσει η εμφανιση του Το Xperia S εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο τα αλλα δυο αλλα απο οτι ειδα δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινει update σε Jelly Bean Με την τιμη δεν εχω προβλημα γιατι ειναι περιπου ιδια
vrwmiaris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 S2 ή νεξους, αφού έχεις αποφασίσει Swyped from my SII using Insomnia App
nikoskon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μάλλον Galaxy Nexus. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
jkody Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μαλλον το Xperia S θα παρω εχει τα καλύτερα χαρακτηριστικα .Εσεις που ειπατε τα αλλα πειτε και για ποιον λογο ετσι δεν με βοηθατε
weber122 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 το xperia s έχει οθονάρα οπότε την καλύτερη κινηση θα κάνεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα