Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Θα μπω γρήγορα στο θέμα.

Η Custom Υδρόψυξη μου αποτελείται από τα παρακάτω:

CPU Waterblock: Swiftech Apogee HD Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει, είχα του Eleven.

Pump: Swiftech MPC 655

Radiator: 3πλο χοντρό ψυγείο.

Reservoir: Μεγάλο κυλινδρικό

Fans: 3x120 1000rpm

Όλα είναι καθαρισμένα, έτοιμα για να υποδεχτούν τον AMD. Παρακάτω φωτογραφίες.

IMG_2339_zpsf36875e1.jpg

IMG_2338_zps1cc61828.jpg

Το PC της υπογραφής μου δεν υπάρχει ή μάλλον δεν υπάρχει το CPU, RAM, MOBO.

Έχω πάρει AMD FX 8150, 16GB 1600 RAM, ASUS Crosshair V Formula.

Επειδή αργεί αρκετά το mount για AM3 Socket από τη Swiftech, σκέφτομαι να πάω σε μία έτοιμη λύση να τελειώνω.

Σκέφτομαι λοιπόν να τα δώσω και να πάρω τη Corsair H 100.

Απλά δεν ξέρω κατά πόσο η απόδοσή της θα είναι χειρότερη και τι παίζει με τον θόρυβο. Δεν θα ήθελα να είναι χειρότερη. Να είναι 1-2C, ok, δεν τρέχει κάτι.

Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα πείτε να κρατήσω την Custom. Γενικά θα ήθελα να ακούσω γνώμες.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αφου ηδη εχεις custom υδροψηξη δεν χρειαζεται να αναρωτιεσαι καν. Σαφως καλυτερη απο οποιαδηποτε ετοιμη. Ποιο ψυγειο εχεις;

Δημοσ.

Φίλε, εγώ θα περίμενα.

Bέβαια καταλαβαίνω, οτι βιάζεσαι να το καμαρώσεις το μηχάνημα σε λειτουργία, αλλά μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις.

Σε απόδοση, η custom είναι σαφώς ανώτερη απο closed loop, ανεξάρτητα αν η h100 θεωρείται η κορυφαία στην κατηγορία της. Άσε που με τέτοιο ψυγείο και tank, άνετα κοτσάρεις μπλοκ για 5870 και chipset και φτιάχνεις "τέρας".

Απο θέμα θορύβου, η corsair έχει επιλογή δυο ταχυτήτων, με την μεγάλη να είναι αρκετά θορυβώδης

Σε αντίθεση με τα 3x120mm φανάκια στις 1000 στροφές, που δεν θα τα ακούς.

Δημοσ.

Για ποσες μερες καθυστερηση μιλαμε?

Είναι 10 μέρες τώρα που προσπαθώ να συνεννοηθώ μαζί τους.

Στο πρώτο mail που έστειλα μου είπαν ότι μπορούν να μου στείλουν το Mount για AM3 Socket, απλά να τους στείλω το Invoice. Το έκανα, έστειλα το invoice, αλλά τίποτα. Το έστειλα ξανά και μου απάντησαν ότι το προώθησαν στην εταιρία Bacata της Γαλλίας που στέλνει αυτά τα υλικά. Δεν πήρα απάντησα και ξαναέστειλα στον πρώτο που με εξυπηρέτησε και περιμένω.

Άστα να πάνε.

Αφου ηδη εχεις custom υδροψηξη δεν χρειαζεται να αναρωτιεσαι καν. Σαφως καλυτερη απο οποιαδηποτε ετοιμη. Ποιο ψυγειο εχεις;

3x120 είναι το ψυγείο χοντρό, τύπου Black Ice. Φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Φίλε, εγώ θα περίμενα.

Bέβαια καταλαβαίνω, οτι βιάζεσαι να το καμαρώσεις το μηχάνημα σε λειτουργία, αλλά μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις.

Σε απόδοση, η custom είναι σαφώς ανώτερη απο closed loop, ανεξάρτητα αν η h100 θεωρείται η κορυφαία στην κατηγορία της. Άσε που με τέτοιο ψυγείο και tank, άνετα κοτσάρεις μπλοκ για 5870 και chipset και φτιάχνεις "τέρας".

Απο θέμα θορύβου, η corsair έχει επιλογή δυο ταχυτήτων, με την μεγάλη να είναι αρκετά θορυβώδης

Σε αντίθεση με τα 3x120mm φανάκια στις 1000 στροφές, που δεν θα τα ακούς.

Θα το σκεφτόμουν για ένα μεταχειρισμένο Waterblock για την VGA. Όταν θα αλλάξω όμως VGA θα την βάλω και αυτήν στο κύκλωμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...