Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 @nikos1982. Κανένας λόγος, συμφωνώ μαζί σου. @djjohnie13: Όλα είναι εντάξει, δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα. Έχεις δύο πυρήνες σε λειτουργία με το h/t ενεργοποιημένο αυτή τη στιγμή και οι θερμοκρασίες σου -ξαναλέω- είναι μια χαρά. Στα λεφτά του 300r παιρνεις το 400r που έχει καλυτερο cable management.
djjohnnie13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 sorry ετσι.....δεν θελω να φανω κακος αλλα απο 2πυρηνο πηγες παλι σε 2πυρηνο?ποιος ο λογος περα απο καποιες τεχνολογιες που εχει πανω ο ι3 που παιζι να μην τις χρειαστεις και ποτε? ξερεις αυτο που λενε αντρα θελω τωρα τον ε θελω?αυτο επαθα και εγω!για την χρηση που θελω με καλυπτε και ο E8400 και επειδη δεν ειχα να διαθεσω πανω απο 200 για cpu+mobo αυτη την στιγμη πηρα αυτα κυριως για sata3 usb3 και οι μνημες που δουλευουν στα 1600! @nikos1982. Κανένας λόγος, συμφωνώ μαζί σου. @djjohnie13: Όλα είναι εντάξει, δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα. Έχεις δύο πυρήνες σε λειτουργία με το h/t ενεργοποιημένο αυτή τη στιγμή και οι θερμοκρασίες σου -ξαναλέω- είναι μια χαρά. Στα λεφτά του 300r παιρνεις το 400r που έχει καλυτερο cable management. εχεις δικιο και μαλλον κλεινω προς το 500r με 140 ευρωπουλα πιστευω να με βγαλει μια 5ετια χαλαρα!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τίποτα από αυτά δεν κάνει διαφορά βέβαια και το γνώριζες εκ των προτέρων οπότε μένει μόνο ο ...άντρας. Τώρα δεν έχει νόημα η κουβέντα, καλορίζικο. Πρόβλημα δεν έχεις. Στα 150 ευρώ δες το 550d.
djjohnnie13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τίποτα από αυτά δεν κάνει διαφορά βέβαια και το γνώριζες εκ των προτέρων οπότε μένει μόνο ο ...άντρας. Τώρα δεν έχει νόημα η κουβέντα, καλορίζικο. Πρόβλημα δεν έχεις. Στα 150 ευρώ δες το 550d. η διαφορα ειναι παραπανω απο αισθητη orthos stress cpu priority 10 55 και 50 βαθμους και το δουλευω κανονικα το pc χωρις να κολαει καπου,με τον e8400 κολουσε το συμπαν,τρωει λιγοτερο ρευμα απο οτι καταλαβαινω και γενικα boot των windows και προγραμματα και τετοια ολα γινονται πιο γρηγορα,εχω μεινει ευχαριστημενος για τα λιγα(204) που εδωσα!κατι τελευταιο που με απασχολει ειναι αν γινεται να φορτονει ο hdd πιο γρηγορα..οταν μπαινω να ψαξω κανα τραγουδι η καμια ταινια φορτωνει η μπαρα απο πανω..κατι θα πρεπει να υπαρχει..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Το σύμπαν δεν κολλούσε επειδή ήταν αδύναμο το pc. Σε απλή χρήση δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ποιός είναι ο hdd?>
djjohnnie13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Το σύμπαν δεν κολλούσε επειδή ήταν αδύναμο το pc. Σε απλή χρήση δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ποιός είναι ο hdd?> seagate sata3 2T 7200rpm
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Κάνε το τεστ των win για να δεις μήπως ο δίσκος χρειάζεται ανασυγκρότηση.
djjohnnie13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα αλα παταω για να κανει disk defragment αλα τιποτα..δεν ανοιγει καν..προφανως το εχω απενεργοποιηση?που παω για να το ενεργοποιησω ξανα?το ready boost χρειαζεται?
djjohnnie13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 καλημερα και παλι!!!κατεληξα για κουτι στο consair 500r απο θορυβο τι λεει?δεν θελω να ακουγονται τα ανεμηστηρια,σε αυτα τα λεφτα υπαρχει κατι καλυτερο?επισης θα παρω και μια ψυχτρα για τον i3 ποια ομως? hyper 212,hyper 412,true spirit 120?θα την κρατησω για την αγορα επεξεργστη επομενης γενιας intel λογικα ι7!η μητρικη ειναι micro-atx H77 gigabyte και οι μηνμες consair 8G vengeance θα εχω προβλημα με το φαν του κουλερ?θα βρισκει στην μνημη?η αν τις βαλω σε slot 2/4 θα ειμαι κομπλε?επισης με ενδιαφερει να ειναι αθορυβη σε πανω απο το μεσαιο στροφες!!!
djjohnnie13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 γεια σας και παλι..δεν πηρα καποια απαντηση οποτε ξαναγραφω..την δευτερα θα εχω στα χερια μου το consair 500r και θελω να βαλω 5 ανεμηστηρες (κλειστου τυπου,ετσι μου ειπαν οτι ειναι οι καλοι αν δεν κανω λαθος) 14cm δυο μποροστα δυο πανω και ενα πισω!εχετε να μου προτεινετε καποιους?προτιμω απο vision που βλεπω οτι εχει και ποικιλια,και επισης ψυχτρα,εχω καταληξει στην hyper 212 evo αλα δεν θελω να κανω πατατα θελω να ειμαι σιγουρος!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Oι δύο μπροστά να βάζουν αέρα, οι δύο πάνω να βγάζουν και ο ένας πίσω να βγάζει. Έχεις αρκετές καλές επιλογές, το θέμα είναι ότι κοστίζουν. Ο πιο φτηνός και συνάμα καλός που ξέρω είναι αυτός: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26982&cat=7&sub=210&pmanuf=undefined&sort=33&step=undefined Η τιμή είναι για έναν ανεμιστήρα, έτσι? Βλέπεις και αυτούς: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29667&cat=7&sub=210&pmanuf=undefined&sort=33&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26523&cat=7&sub=210&pmanuf=undefined&sort=33&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29938&cat=7&sub=210&pmanuf=undefined&sort=33&step=undefined
djjohnnie13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα για να μην ανοιγω αλλο θεμα ειπα να γραψω εδω!seagate sata3 2T 7200rpm εχω αυτον τον πηγα πισω γιατι μαλλον εχει προβλημα και θα μου δωσουν πιστωτικο!αξιζει να παρω wd caviar green η θα εχω προβλημα επειδη ειναι αργος?μονο για αποθηκη των θελω βεβαια δεν θελω να μου κολαει και να αργει να ανοιξει!η να παρω καποιον caviar blue,black?
XMorsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αν παρεις caviar blαck φυσικα και αξιζει. Για τον blue μαλλον αξιζει επισης. Οχι για τον green όμως.
djjohnnie13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 κριμα γιατι η διαφορα ειναι μεγαλη cabiar black 2t wd 170 ευρω?να ξαναπαρω των ιδιο seagate μπα εε?χτυπουσε η βελονα που και που και απ οτι μου ειπε φιλος αργα η γρηγορα θα τα εφτυνε!πρωτη φορα πειρα seagate παντα WD επερνα..καταραμενη κριση..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα