DragoticSaen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 με αυτο το σκεπτικο θα ειχα μεινει με τον hdd wd sata2 120G 16m buffer..ακομα θα περιμενα να bootaroun τα windows για να σας γραψω..εχω τωρα των agulity 3 60G βρηκα να τον δωσω και απο βδομαδα θα εχω των vertex 4..!εχουμε 2012 και εχω μεινει με το socket 775' date=',tragik που θα ελεγε και η τασουλα χαχα..οσο για το κουτι πιστευω οτι μεγαλυτερα fans λιγοτερος θορυβος..μου αρεσει πολυ το consair αλα πιστευω θα κανει θορυβο..αν βρειτε χρονο λοιπον γραψτε απο μια προταση μεχρι 140 ευρω το καλυτερο που μπορο να παρω..σιγουρα θα το κρατησω αρκετα χρονια οποτε,,,(καλο airflow και λιγος θορυβος)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!![/quote']καμια σχεση το ενα με το αλλο. Αλλο πραγμα ο HDD και αλλο ο SSD, οπως σου ειπαν και τα παιδια διαφορα σε SSD μεταξυ Sata2 και Sata3 δεν θα δεις. καλημερα θα δω καποια ουσιαστικη διαφορα αναμεσα σε αυτεσ τις δυο μητρικες? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-H77M-D3H-s-1155-Z77-DDR3.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z77-DS3H-s-1155-Z77-DDR3-Z77-DS3H.htm η ταχυτητα του sata3 controller θα ειναι η ιδια?με ενδιαφερει ο ssd vetrex 4 128 να δουλευει στο maxim και σε συνδυασμο με i3 3220 ivy θα δουλευει στο full και με τισ δυο μητρικες?δεν με ενδιαφερει oc απλα θελω να υπαρχει και το ahci mode σε sata3 στα bios..!!! αχρειαστες και οι δυο μητρικες απο την στιγμη που πας σε κλειδωμενο επεξεργαστη. Sent from my iPhone using Insomnia
XMorsX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δες το παρακατω τοτε με i5, αν δε σε πειραζει η φθηνη μητρικη (που κατα τα αλλα ποιοτικη ειναι).
djjohnnie13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 δηλαδη μου προτεινεις να μεινω στον e8400 και το socket 775 αλα 5 χρονια?συνολο 10 χρονια..εσυ τι cpu+mobo+psu εχεις?
XMorsX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 δηλαδη μου προτεινεις να μεινω στον e8400 και το socket 775 αλα 5 χρονια?συνολο 10 χρονια..εσυ τι cpu+mobo+psu εχεις? Δε σου προτεινα να μεινεις με τον q8400, αλλα σιγουρα δεν ειναι απαραιτητο να τον αλλαξεις. Εγω παντως στη θεση σου θα τον κρατουσα κι αλλο, για να δεις σοβαρη διαφορα σε παιχνιδια με τον i5 πρεπει αν τον συνδυασεις με high-end GPU. Η 640 μονο high-end δεν ειναι, ακομη και αν δεν εισαι σοβαρος gamer αλλα περιστασιακος, η καρτα γραφικων σου πρεπει να ειναι η πρωτη υποψηφιοτητα προς αντικατασταση. Εγω εχω i5 2400 / Asrock H61M s1155 / Sappire Radeon 6870 / Corsair TX650W. Απο αυτα μονο το τροφοδοτικο και την καρτα τα διαλεξα εγω, τα αλλα ηρθαν δωρο με ενα συστημα. Αλλα δεν εχει πολυ νοημα να συγκρινομαστε, ο δικος μου υπολογιστης κλεινει τωρα τον 2ο χρονο του, εσυ τον εχεις ηδη 5
djjohnnie13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 την καρτα την εχω μονο και μονο για να εχω δυο οθονες συνδεδεμενες,ειχα παρει την 7770 την συνδεσα αλα η μια οθονη επαιζε κανονικα και η αλλη με μαυρο πλαισιο εψαξα ρυθμισεις και ολα αλλα τιποτα ετσι την πηγα πισω..πιαστηκα κοροιδο αλα οταν ξαναπαρω παλι nvidia θα ξαναπαρω(παρεπιπτοντος δεν παιζω κανενα παιχνιδι)οταν αρχισω να παιζω καποιο σιγουρα θα σας ρωτησω!παντως εχω φαγωθει να κανω μια μικρη αναβαθμιση απλα εχω πελαγωσει..και εκει που ειχα καταληξει σε i3 kai h77 να σου ξεπετιεται ο 6300..τι λες αξιζει?η θα ειναι σαν των 6100 οπου δεν ακουω και τα καλυτερα..υπαρχει περιπτωση το τροφοδοτικο μου(coba nitroxx sl-550 atx v2.2) να δουλεψει σωστα των i3,i5,fx6300 μεχρι να παρω αλλο?μεχρι στιγμης με των Ε8400 εχω κανενα προβλημα...!!!ευχαριστω εκ των προταιρων και εσενα και τους υπολοιπους!!! 1
XMorsX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 την καρτα την εχω μονο και μονο για να εχω δυο οθονες συνδεδεμενες,ειχα παρει την 7770 την συνδεσα αλα η μια οθονη επαιζε κανονικα και η αλλη με μαυρο πλαισιο εψαξα ρυθμισεις και ολα αλλα τιποτα ετσι την πηγα πισω..πιαστηκα κοροιδο αλα οταν ξαναπαρω παλι nvidia θα ξαναπαρω(παρεπιπτοντος δεν παιζω κανενα παιχνιδι)οταν αρχισω να παιζω καποιο σιγουρα θα σας ρωτησω!παντως εχω φαγωθει να κανω μια μικρη αναβαθμιση απλα εχω πελαγωσει..και εκει που ειχα καταληξει σε i3 kai h77 να σου ξεπετιεται ο 6300..τι λες αξιζει?η θα ειναι σαν των 6100 οπου δεν ακουω και τα καλυτερα..υπαρχει περιπτωση το τροφοδοτικο μου(coba nitroxx sl-550 atx v2.2) να δουλεψει σωστα των i3,i5,fx6300 μεχρι να παρω αλλο?μεχρι στιγμης με των Ε8400 εχω κανενα προβλημα...!!!ευχαριστω εκ των προταιρων και εσενα και τους υπολοιπους!!! Συνηθως τα τροφοδοτικα ζοριζονται απο τις καρτες γραφικων και οχι απο τους επεξεργαστες. Απο εκει και επρα την επομενη φορα που θα παρεις τροφοδοτικο φροντισε να μην ειναι coba nitrox. Συμφωνω και εγω πως αναβαθμιση δε χρειαζεσαι, οπως λες και εσυ, αν ποτε αρχισεις να παιζεις κανενα παιχνιδι το ξανασυζητάμε. Και δεν κανει τιποτα ευχαριστηση μας να βοηθαμε.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 1) Όπως σου ξαναέγραψα αλλά όπως σημειώνουν και άλλοι φίλοι, δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση. Αν θες να την κάνεις αποκλειστικά για ψυχολογικούς λόγους, προχώρα. Αν όμως περιμένεις να δεις διαφορά, θα απογοητευτείς. 2) Αν όλη η ιστορία γίνεται για το sata3 και τον ssd ξαναψαξτο γιατί είσαι πολύ λάθος.
djjohnnie13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 καλημερα...λοιπον(τα ψυχολογικα)μου περασαν,πηρα το consair 600 80+ ετσι κι αλλιως χρειαζομουν και κατι αξιοπιστο,και πηρα και i3 3220 μαζι με h77m-d3h!ολα μια χαρα υπαρχει διαφορα αλα απο την ωρα που περασα αυτα τα ssd tips οπως και την προηγουμενη φορα πεφτει λιγο η αποδοση..οσο για τον επεξεργαστη τον βλεπω σχεδον παντου σαν να τρεχει με το 1 core!μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση απο τα bios για να τρεχει σωστα?το X.M.P ΤΟ ενεργοποιο ετσι?εχει να κανει με τισ μνημες για να τρεχουν στα 1600?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Τι εννοείς πέφτει η απόδοση? Πώς βλέπεις ότι τρέχει μόνο ο ένας core? Μην ενεργοποιήσεις το xmp.
djjohnnie13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 για δες βλεπεις κατι στραβο?στο bench δεν θα επρεπε να δειχνει ahci ok?και απο θερμοκρασιες δεν παμε καλα νομιζω 45αρια δειχνει στα bios τα προγραμματα πιο χαμηλα λιγο αλα δεν ξερω ποιο ειναι πραγματικο..εκανα αμεσως bios update F6 σε F9
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Mε τον ssd και τις θερμοκρασίες είσαι οκ και το ahci είναι ενεργοποιημένο. Μπες στο bios και δες αν είναι και οι δύο πυρήνες ενεργοποιημένοι. Αν δεν είναι κάποιο χοντρό bug του hwinfo, τότε είσαι όντως με έναν πυρήνα αυτή τη στιγμή. Αν στο bios είσαι οκ, μπες στο task manager και δες δες πόσα threads σου δείχνει. Πρέπει να σου δείχνει 2 (τότε ενεργοποίησε το ht από το bios) ή 4 οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
djjohnnie13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 τι ειναι το ht που το βρισκω?στο task manager δεν βλεπω καπου για cores και threads.μπηκα στα bios εβαλα 2 cores enabled και στο Mit δειχνει οτι δουλευουν και τα 2 cores αλα χλωμο το κοβω..βοηθα γιατι εχω ξενερωσει και πρεπει να φυγω και για δουλεια,τα προγραμματα τα ξανακοιταξα και δειχνουν 1 core 2 thread
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Στο bios θα βρεις επιλογή για το hyperthreading. Πόσταρε ένα screenshot από το taks manager. Τι εννοείς με το μειωμένη απόδοση?
djjohnnie13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα δεν βλεπω να φενεται κατι απο δω,το th ηταν αυτοματο και το εβαλα ενεργοποιηση μηπως να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση του bios?ειναι δυνατον να δουλευει με ενα core?να εχει προβλημα η μητρικη?επισης πειραξα τισ ρυθμισεις απο το msconfig και εβαλα το 64bit συστημα και τα cores 2! απο οτι φενεται η επιλογη απο το msconfig εφταιγε..ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο για θερμοκρασιες προγραμμα?εχεις να προτεινεις καποια φτηνη ψυχτρα χωρις κλιπς?οσο για το κουτι να παρω το consair 300r η καποιο αλλο φτηνοτερο με καλο airflow.cable managment,και αθορυβο!ευχαριστω για τον χρονο σου!!!
nikos1982 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 sorry ετσι.....δεν θελω να φανω κακος αλλα απο 2πυρηνο πηγες παλι σε 2πυρηνο?ποιος ο λογος περα απο καποιες τεχνολογιες που εχει πανω ο ι3 που παιζι να μην τις χρειαστεις και ποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα