Προς το περιεχόμενο

hd sentinel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω windows 8 και θελω να βαλω το συγκεκριμενο προγραμμα. Κανω την εγκατασταση ολα ωραια και καλα, αλλα η εφαρμογη δεν ανοιγει με τιποτα. Δοκιμαζω και σαν διαχειριστης και παλι τιποτα. Απλα δειχνει το κυκλακι διπλα απο το ποντικι αλλα μεχρι εκει. Το δοκιμασα στο c μεσα και ξεω απο τα program files οπως επισης και σε αλλο σκληρο. Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι που να μπορει να με βοηθησει.

Δημοσ.

Μήπως έχεις παλιά έκδοση;;;

Αυτό που λες γίνεται με την νεότερη έκδοση από την επίσημη σελίδα του;;

Απο την επισημη σελιδα το κατεβασα, αρα ειναι η νεοτερη.

Δημοσ.

Μια χαρά τρέχει στα 8, τα έχω μπροστά μου...

(Δοκίμασε και την portable έκδοση του profesional που έχουν για να αποφύγεις το install που ίσως να είναι το πρόβλημα σου (admin rights και τέτοια) )

Δημοσ.

Ποια εκδοση 8αρια εχεις περασμενη... τελικη η καμια rp?

Την relese εχω...μπορω να αναβαθμισω καπως σε τελικη χωρις να χασω αρχεια,προγραμματα κτλ?

Δημοσ.

Ειμαι σε pro πλεον, αλλα και παλι δεν ανοιγει....

Αν δεν βρεθει λυση, υπαρχει αλλο προγραμμα που να κανει τα ιδια πραγματα? Θελω να βγαζει τις θερμοκρασιες στα κρυμμενα εικονιδια.

Δημοσ.

Παράξενο πάντως,είχα και εγώ την release και τώρα την pro και τρέχει κανονικά και στης δυο εκδώσεις.

Αν το θες μόνο για της θερμοκρασίες μπορείς να δεις το Speedfan που μπορείς να ορίσεις να φαίνεται ό,τι σένσορας υπάρχει στο εικονίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...