Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,

εχω το παραπανω ρουτερ κ 24ara hol. το προβλημα ειναι πος απο παντα αντι να πιανω τα 4mbs που λενε 8εωριτικα οι μετρησεις πιανω μεχρι 500kbs.η αποσταση μ απο το καφαο ειναι περιπου 3600 μ.

ακουσα πως οι στις 8υρες λαν πισω απο το μοντεμ διαχοριζετε η ταχυτητα ανεξαρτητα εαν χρισημοποιουντε η οχι. Γνωριζετε εαν ισχυει αυτο? κ εαν ισχυει πως μπορω να τις απομονοσω στο συγκεκριμενο ρουτερ? εαν χριαζεστε καποια πικ παρακαλω πειτε μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

οχι δεν ισχύει (αυτό έχω). Στο router status τι σου γράφει στο DownStream Connection Speed;

To 8 έχει σχέση για να κάνεις την μετατροπή απο kbps (kilobits per second) σε ΚΒps (Kilobytes per second) Και οχι με τον αριθμό των θυρών lan του Modem

Δημοσ.

στο εξήγησα ποιο πάνω για την μετατροπή. Συνδέεσαι με 4100 Kilobits per second (kbps) συνεπώς θεωρητικά θα κατεβάζεις με 4100/8 = 512.5 Kilobytes per second (KBps). Αρα είσαι κοντά στον θεωρητικό.

Δημοσ.

ωραια πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορω, δεν υπαρχει λογικος τροπος να πιασω μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτη που ηδη πιανω?

Δημοσ.

Αν βάλεις διαφορετικό firmware μπορείς να μειώσεις το snr και να πετύχεις λίγο καλύτερες τιμές. Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με σένα και σκέφτομαι να δοκιμάσω το συγκεκριμμένο ρούτερ καθώς συγχρονίζει καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα και είναι και σταθερό ακόμα και όταν δουλευει με μικρότερο snr.

Δημοσ.

εχω κανει update στο τελευταιο δια8εσιμο για τιν ευρωπη firmware, τρ απο εκει και περα πιος τροπος υπαρχει για να μειωσω το σνρ?

Δημοσ.
καλημερα, εχω το παραπανω ρουτερ κ 24ara hol. το προβλημα ειναι πος απο παντα αντι να πιανω τα 4mbs που λενε 8εωριτικα οι μετρησεις πιανω μεχρι 500kbs.η αποσταση μ απο το καφαο ειναι περιπου 3600 μ. ακουσα πως οι στις 8υρες λαν πισω απο το μοντεμ διαχοριζετε η ταχυτητα ανεξαρτητα εαν χρισημοποιουντε η οχι. Γνωριζετε εαν ισχυει αυτο? κ εαν ισχυει πως μπορω να τις απομονοσω στο συγκεκριμενο ρουτερ? εαν χριαζεστε καποια πικ παρακαλω πειτε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων.

α.οχι δεν ισχυει.η ταχυτητα μοιραζεται αν υπαρχουν και αλλα Pc Πανω και τραβανε.απο default η καθε πορτα παιζει μεχρι 100mbit που ειναι παραπανω απο την συνδεση σου.οποτε δεν απομονωνεις τιποτα.β.ειναι μεχρι 24 mbit.εσυ βλεπω εισαι παραπανω απο 3600.πρεπει να εισαι πανω απο 4200 με 51 attenuation που βλεπω οποτε οτι παιζεις στα 4 mbit λες καιευχαριστω.αλλοι ουτε 2 δεν παιζουν.

4100 kbps. κ εγω πιανω 500Κbs, πι8ανες εξηγισεις λοιπον? +img

51 attenuation ειναι ηδη παρα πολυ.

Αν βάλεις διαφορετικό firmware μπορείς να μειώσεις το snr και να πετύχεις λίγο καλύτερες τιμές. Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με σένα και σκέφτομαι να δοκιμάσω το συγκεκριμμένο ρούτερ καθώς συγχρονίζει καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα και είναι και σταθερό ακόμα και όταν δουλευει με μικρότερο snr.

σε ρουτερ με 51 attenuation μπορει αμα μειωσει το snr στο 5-6 ναι μεν να κερδισει κανα Mbit γιατι παραπανω δεν το κοβω αλλα θα κανει την γραμμη ακομα πιο ευπαθη στις αποσυνδεσεις.

εχω κανει update στο τελευταιο δια8εσιμο για τιν ευρωπη firmware, τρ απο εκει και περα πιος τροπος υπαρχει για να μειωσω το σνρ?

δεν ξερω αν υπαρχουν εντολες για το netgear αλλα στο 2000 το netgear μπροεις με το dmt Να ριξεις το snr πιο χαμηλα.απλα κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα παιξεις σταθερα.η γραμμη σου ειναι ηδη χαλια.τωρα μια καλη δοκιμη θα ηταν να δεις ποσο συγχρονιζεις με το ρουτερ εκει που σου φερνει ο οτε την γραμμη στην χωνευτη.το λεω μηπως χανεις ταχυτητα κτλ λογω εσωτερικης καλωδιωσης.αν δεν πιανουν τα χερια σου να το κανεις αυτο τοτε βγαλε τα παντα απο πανω splitter φιλτρα τηλεφωνα ασε το ρουτερ μονο πανω με ενα μικρο τηλεφωνικο καλωδιο και δες ποσο συγχρονιζεις παλι.αν πιανουν να λυσεις και πριζακι αποσυνδεσε ολα τα πριζακια και ασε μονο τα 2 καλωδια που ερχονταιαπο τον οτε και δοκιμασε εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...