thes Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Όσον αφορά σε φορτιστές, θέλω να προσθέσω ότι χρειάζεται λίγη προσοχή. Μία θύρα USB από PC μπορεί να δώσει ~500 mA, αν δεν κάνω λάθος. Τέτοιου τύπου tablets, με μπαταρίες 3000mAh και άνω φορτίζουν συνήθως από φορτιστές 2A, από διαφορετική υποδοχή φυσικά, κι όχι τη USB. Στο βίντεο του συγκεκριμένου tablet φαίνεται στο 2:18 περίπου. Με απλά λόγια, αν τελικά φορτίζει από USB το tablet (νομίζω ότι τα περισσότερα πλέον το κάνουν), θα πρέπει να περιμένετε αρκετή ώρα αν το συνδέσετε με PC. Το αντίθετο ισχύει με τυπικό φορτιστή tablet. Ενδιάμεσης κατάστασης και διάρκειας φόρτισης είναι οι φορτιστές που προτείνονται παραπάνω (από ebay), μιας και κάποιοι από αυτούς (προσοχή: όχι όλοι - πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά) δίνουν 1Α. Αυτά, από όσα γνωρίζω. Αν κάποιος έχει καλύτερες τεχνικές γνώσεις ίσως θα μπορούσε να μας τα εξηγήσει περισσότερο και σωστότερα. Θα ήθελα να ξέρω για παράδειγμα, αν φόρτιση με λιγότερο ρεύμα κάνει καλό ή κακό στην μπαταρία (ή δεν επηρεάζει σε κάτι). ναι έχετε δίκιο, εγώ εννοούσα να φορτίζει από την usb θύρα του tablet και όχι από usb θύρα του υπολογιστή. edit: επίσης εννοούσα είναι δύσκολο να βρεις όλον τον φορτιστή, όχι μόνο το κομμάτι χωρίς το καλώδιο. βασικά το καλώδιο με το βύσμα που μπαίνει στο tablet είναι το δύσκολο να βρεθεί. Συνήθως είναι miniUSB, άλλες φορές microUSB. Και τα δύο βρίσκονται σχετικά εύκολα σε καταστήματα ηλεκτρονικών ή ειδών πληροφορικής.
gk13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ θέλω να το χτυπήσω αλλά φοβάμαι λίγο το τελωνείο,μην μου έρθει κανένα καλό κουστούμι.
zizu10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά 800 * 480 έχει το κινητό μου, σε tablet δεν θα pixelιάζει??? Ουσιαστικά, σε ένα tablet με την οθόνη αλληλεπιδράς και πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι καλύτερο....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) βασικά το καλώδιο με το βύσμα που μπαίνει στο tablet είναι το δύσκολο να βρεθεί. Οχι, ενα κοινο λεπτο "καρφακι" τροφοδοσιας ειναι. Βρισκεις σε καθε καταστημα ηλεκτρονικων με μερικα eurocents, και στο internet υπαρχουν απειρα how to για να το ενωσεις με καλώδιο USB με ελάχιστες γνώσεις. Μία θύρα USB από PC μπορεί να δώσει ~500 mA, αν δεν κάνω λάθος. Τέτοιου τύπου tablets, με μπαταρίες 3000mAh και άνω φορτίζουν συνήθως από φορτιστές 2A, από διαφορετική υποδοχή φυσικά, κι όχι τη USB. Σωστος (εκτος αν εχεις μητρικη με usb 3.0 ή καποια απο το 2011 και μετα που δινουν παραπανω). Αλλιως θα φορτιζει αργα. Βασικα εγω το θελω για 90% χρηση εντος σπιτιου, αρα δε με απασχολει να φορτιζει και σχετικα αργα απο τον φορτιστη του κινητου (1Α). Η φορτιση με λιγοτερο ρευμα κανει καλο στη μπαταρια, θερμαινοντας την λιγοτερο. Αλλα δυστυχως για τοσο μεγαλες μπαταριες, τοσο λιγο ρευμα (0.5Α) καθιστα ασυμφορη την αναμονη για να φορτισει! Προσωπικα πηρα αυτον: http://www.ebay.com/itm/120960787133?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 (1Α, fast delivery + top seller, 0.77€) Και εγώ θέλω να το χτυπήσω αλλά φοβάμαι λίγο το τελωνείο,μην μου έρθει κανένα καλό κουστούμι. Εστειλα message εαν μπορουν να το στειλουν ως gift και μου απαντησαν αυθημερον: Thanks for your contacting. We apologize for any inconvenience and trouble this may have caused you. I have informed our related department to do their best to satisfy your need. Please do not worry. We will mark your order as GIFT and ship it to you ASAP. Thanks in advance for your cooperation. If you have any other question, please feel free to contact us. Have a nice day! Κοινως, μονο συγγνωμη δε μου ζητησαν που δε το εστειλαν μεσα στην ιδια μερα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2012 από GeorgeMan 2
masteripper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Βρε παιδιά εμένα θα με τρελλάνουν...ζητάνε να τους στείλω σκανναρισμένη την πιστωτική κάρτα??? Παίζει ρόλο που είναι προπληρωμένη και στο όνομα της γυναικας μου... Πάνω δεν γράφει τίποτα πέρα απο τα νούμερα
g_kor06 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Paypal η καλυτερη και πιο ασφαλης διαδικασια... Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
lampisd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Masteripper το ζητησαν και σε εμενα τους την εστειλα απλα να μην φαινονται τα τρια ψηφια πισω απο την καρτα αν και θα μπορουσες και μεσω paypal να εκανες την συναλλαγη χωρις να χρειαζετε να χεις paypal acount mono με την πιστωτικη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Με paypal απολυτως τιποτα. Οπως ακριβως πληρωνω και στο ebay: Σε παει να κανεις login στο Paypal account. Πατας πληρωμη και επιβεβαιωση και ετοιμος! 5 κλικ, ουτε φωτοτυπιες ουτε τιποτα. 1
masteripper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Τώρα όμως που πλήρωσα με την πιστωτική τι κάνω... Έγω τους έγραψα θα τους στείλω σκανναρισμα αλλά θα λείπουν ψηφία για να προστατευθώ
Tzimmys Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Βγάζει τελικά κανένας roms για τη συγκεκριμένη ταμπλέτα?
patrikios75 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Παράγγειλα και εγώ ένα, Το πρώτο μου tablet. Τους έστειλα μηνυμα να μου το στείλουν ως Δώρο και πλήρωσα με paypal μόνο με τρία κλικ. Αναμένουμε τώρα όσοι παραγγείλαμε (το τελωνείο φοβάμαι λίγο!!). Αν και έχω παραλάβει πολλά πράγματα μέσο ebay, όλα μικρότερου μεγέθους δεν είχα ποτέ θέμα τελωνείου.
waterpolistas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 κι εγω μαζι με ολους παρηγγειλα ενα..και τωρα περιμενουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις