mikegad Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Τα περισσότερα μαγαζιά βάζουν χαμηλότερη τιμή από μόνα τους. Τώρα στο Banggood δεν ξέρω γιατί όπως είπα ,έχω παραγγείλει μόνο μικροπράγματα μικρής αξίας από αυτό. Δεν χάνεις τίποτα πάντως να τους το πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 θέλω να πάρω μια θήκη για το tablet από σιλικόνη tpu (έχω για το κινητό και πλά δε μασάει μία!) αλλά δε μπορώ να βρω κάτι σε ebay/amazon. γνωρίζει κανείς αν οι διαστάσεις του pipo s1 ταιριάζουν με κανένα από τις γνωστές μάρκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelosv Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ηρθε και σε μενα. Ολα οκ +1 στο ερωτημα του απο πανω για την θηκη Επισης εχω την εντυπωση πως ο chrome εχει ενα μικρο lag κατα το scroll και το zoom. Το εμφανιζει και σε εσας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 θέλω να πάρω μια θήκη για το tablet από σιλικόνη tpu (έχω για το κινητό και πλά δε μασάει μία!) αλλά δε μπορώ να βρω κάτι σε ebay/amazon. γνωρίζει κανείς αν οι διαστάσεις του pipo s1 ταιριάζουν με κανένα από τις γνωστές μάρκες; +1 στο ερωτημα του απο πανω για την θηκη pipo : 193,5 x 119,5 x 11,0 mm samsung galaxy Tab 2 : 193,7 x 122,4 x 10,5 mm Δεν βρίσκω άλλο επώνυμο να πλησιάζει περισσότερο τις διαστάσεις του pipo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrikios75 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 pipo : 193,5 x 119,5 x 11,0 mm samsung galaxy Tab 2 : 193,7 x 122,4 x 10,5 mm Δεν βρίσκω άλλο επώνυμο να πλησιάζει περισσότερο τις διαστάσεις του pipo. Τα έχω και τα δύο και την θήκη [link=http://viewitem.eim.ebay.gr/Black-S-Shape-TPU-Gel-Soft-Case-For-Samsung-Galaxy-Tab-2-70-P3100-P6200/190777750970/item?transId=765022649009][/link]http://viewitem.eim.ebay.gr/Black-S-Shape-TPU-Gel-Soft-Case-For-Samsung-Galaxy-Tab-2-70-P3100-P6200/190777750970/item?transId=765022649009 Μόλις την δοκίμασα...δεν είναι κακή. Μόνο στις γωνίες τα χαλάει λίγο καθώς στο tab 2 είναι πιο στρογγυλεμένες. Α... χάνονται και τα κουμπιά, υποδοχή φόρτισης, ηχείο, εκτός και αν το χειρουργήσεις λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 παιδια το Pipo s1 ειναι σιγουρα 7ιντσες? μου φαινετε πολυ μικροτερο επειδη ειχα και το pipo s2 8ιντσες εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 κάπου διάβασα ότι ταιριάζουν καλά οι θήκες για nexus 7, έχω πάρει μία και όταν έρθει θα ενημερώσω. εννοείται ότι οι τρύπες δε ταιριάζουν αλλά θα παίξει χειρουργείο με τρυπητίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 παιδια το Pipo s1 ειναι σιγουρα 7ιντσες? μου φαινετε πολυ μικροτερο επειδη ειχα και το pipo s2 8ιντσες εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους Έχουν διαφορετικές αναλογίες (16:10 το S1, 4:3 το S2) γι' αυτό σου φαίνεται μεγαλύτερη η διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 παρήγγειλα αυτή : http://www.ebay.com/itm/200883968466?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 το nexus είναι λίγο μεγαλύτερο , αν δεν κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Έχουν διαφορετικές αναλογίες (16:10 το S1, 4:3 το S2) γι' αυτό σου φαίνεται μεγαλύτερη η διαφορά. δηλαδη λεω ρε γμτ τοσο πολυ διαφορα σκεφτομουν η μια ιντσα. τεσπα παντως οι 7 ιντσες βολευουν παρα πολυ για παιχνιδια και συνηθιζονται ευκολα. ενω στις 8 δεν βολευει καθολου να το πιανεις κλπ. αν βγαλουν με Ips Οθονη θα ειναι πραγματικα οτι καλυτερο παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Την βοήθεια σας σε όσους έχουν το συγκεκριμενο tablet... Σήμερα ενω ήταν εν λειτουργία κάποια στιγμή μου έσβησε απότομα (η μπαταρία ήταν περίπου στο 20%) Δοκίμασα να το ανάψω ξανά απο το Power On αλλά τίποτα Το έβαλα να φορτίσει και ενώ ανάβει (δειχνει το σήμα της Pipo) και πάει να κάνει το boot κάνει συνεχώς επαννεκινήσεις... Τι μπορεί να φταίει ?? Δοκίμασα να του κάνω reset πατώντας το αντίστοιχο κουμπάκι αλλά τίποτα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_22 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασε να το φορτισεις απο το usb του λαπτοπ.Θεωρω οτι θα ανοιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Άστο στη μπρίζα να αναβοσβήνει .Σε μένα έκανε το ίδιο ένα icoo και το άφησα όλο το βράδυ και κάποια στιγμή αργά το πρωί ''πήρε μπρος'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Οσοι παραγγειλατε απο banggood το tracking δουλευε? Υποτιθεται οτι το εχουν στειλει απο τις 20/2, το tracking δειχνει αποστολη 20/2 αλλα εχει κολλησει εκει. Δεν εχει ενημερωθει εκτοτε. Δεν μπορει 12 μερες μετα να ειναι ακομα στην Κινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Την βοήθεια σας σε όσους έχουν το συγκεκριμενο tablet... Σήμερα ενω ήταν εν λειτουργία κάποια στιγμή μου έσβησε απότομα (η μπαταρία ήταν περίπου στο 20%) Δοκίμασα να το ανάψω ξανά απο το Power On αλλά τίποτα Το έβαλα να φορτίσει και ενώ ανάβει (δειχνει το σήμα της Pipo) και πάει να κάνει το boot κάνει συνεχώς επαννεκινήσεις... Τι μπορεί να φταίει ?? Δοκίμασα να του κάνω reset πατώντας το αντίστοιχο κουμπάκι αλλά τίποτα !!! Μήν ανησυχείς πάντως εάν δεν μπουτάρει, μπορείς να του περάσεις ξανά όποιο από τα επίσημε firmwares θέλεις με μόνο κόστος να χάσεις δεδομένα που δεν είχες αποθηκεύσει. Πάντως εάν δεν ανοίγει το βλέπω σαν μονόδρομο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις