Προς το περιεχόμενο

PIPO Smart S1 7" Android 4.1.1 Focalprice 82.79$ (με coupon)

kamui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μολις παρελαβα......

Γιατι εχω αγορασει και αλλα κινεζικα ισως ειναι απο τα χειροτερα και εκτος αυτου ενω κοιτουσα κατι στις ρυθμισεις μου εσβισε ξαφνηκα και δεν μου ανοιγει καθολου...το βαζω στην μπριζα και δειχνει το PIPO που λεει και ξααωασβηνει και παλι τα ιδια...Ενας μηνα τζαμπα περιμενε...

Ξερει κανεις να μου πει κατι σχετικο???Μια βοηθεια?

https://www.youtube.com/watch?v=0bY_RMbGYgk to idio akrivos

Επεξ/σία από agisilaosko
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νταξει μου ανοιξε παλι καλα...Τωρα παω να το κανω ροοτ αλλα δεν μπορω να το συνδεσω με το moborobo...Τι πρεπει να κανω εχει κολησει στ 99% και λεει ινσταλλ ακομα...

• Moderators

Φιλε, παρε μια ανασα. Μην πας να τα κανεις ολα μαζι. Δωσ' του λιγο χρονο...!

Οι κινεζικες εφαρμογες απεγκαθιστανται και χωρις root.

Επισης το Moborobo μου δουλεψε σε 32bit windows μονο.

win 7 32 bit εχω..Το ξερω αλλα απο οτι ειδα γενικα το προβλημα που εχω φτιαχνεται με ροοτ και εκτος αυτου ολες η εφαρμογες που θελω να χρησιμοποιησω μου λεει στο πλει οτι δεν υποστιριζονται απο την συσκευη..

• Moderators

http://www.topnotchtablets.com/RK3066firmware

Αλλο firmware που το βλεπει στο store σαν Galaxy SII ;)

ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ πως περνιεται, εχει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ οδηγο στο λινκ.

http://www.topnotchtablets.com/RK3066firmware

Αλλο firmware που το βλεπει στο store σαν Galaxy SII ;)

ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ πως περνιεται, εχει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ οδηγο στο λινκ.

Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που να το ρουτάρησε με τον οδηγό που έχει στο τόπικ από topnotchtablets;

Όταν το κάνω σε mode "firmware update" λέει ο οδηγός ότι δεν πρέπει να αναγνωρίζεται από τα windows, Εμένα που το αναγνωρίζει τι πρέπει να κάνω?

• Moderators

Εγω.

Θυμαμαι οτι επρεπε να αναγνωριστει πρωτα (με τα drivers του moborobo) για να το δει η εφαρμογη του firmware update και να αναψει το αντιστοιχο "λαμπακι" στο προγραμμα. (αφου πρωτα το ειχες θεσει σε κατασταση upgrade)

Γειά σε όλους :) Παρήγγειλα το συγκεκριμένο tablet και τώρα ψάχνω τι έξτρα χρειάζεται να τα παραγγείλω.. Απότι είδα έχει φορτιστή αμερικάνικο, οπότε θέλω έναν αντάπτορα για αυτό.. Απότι διάβασα είναι usb καλώδιο και στην άλλη άκρη βγάζει 2,5άρι καρφάκι.. Άρα αν το συνδέσω με οποιοδήποτε φορτιστή usb 2A και πάνω είμαι καλά έτσι?

Screen protector τι έχετε πάρει?

Το HDMI είναι το κανονικό μέγεθος? Ή θέλει μετατροπή από mini σε κανονικό?

Τι άλλο χρήσιμο πήρατε έξτρα?

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο!

Όσοι το παραλάβατε, τελικά αλάξατε ROM ? ή κρατήσατε την ίδια?

Εμένα είναι ακόμα στο δρόμο, όταν το πάρω τη να του κάνω για αρχή? Α και το Θέμα με την μπαταρία που κρατάει λίγο πως το λύσατε?

kostastnt το HDMI του είναι κανονικό και το συνδέεις κανονικότατα σε TV!

Αν διαβάσεις όλο το post θα δεις πως όλοι τα φορτίζουν μια χαρά από USB θύρα και για φορτιστή βάζουν 1A (ή αντάπτορα λογικά)

Για το USB έχει θέσει micro και με αντάπτορα βάζεις μέχρι και χειριστήριο,φλασάκια, 3G δύκτιο...e.t.c.

Πάρε και μια θικούλα να έχεις!

• Moderators

Φιλε μου το hdmi του ΔΕΝ ειναι κανονικο, mini hdmi ειναι και θελει ανταπτορακι.

Προσωπικα εχω περασει το TNT R2 firmware, και αν εξαιρεσεις το κλασικο του προβλημα (χανει τον ηχο τακτικα και θελει επανεκκινηση), ειναι μια χαρα. Επισης η φωτεινοτητα δεν πεφτει κατω απο το 50%.

Δεν πηρα protector, και πηρα μια πανακριβη θηκη των 1.3 ευρω: http://www.ebay.com/itm/160897463744?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και ειμαι ενας πανευτυχης κατοχος του PIPO S1! :D

PS: Η μπαταρια του προσωπικα με ικανοποιει. Δεν προκειται ποτε να κατσω πανω απο 4 ωρες σερι wifi, μα ουτε και να παιζω πανω απο 3 ωρες σερι, και τοσο κραταει.  :)

PS#2: Απο focalprice δεν το στελνουν με φορτιστη. Δεν ξερω αν απο αλλο μαγαζι βαζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...