Προς το περιεχόμενο

PIPO Smart S1 7" Android 4.1.1 Focalprice 82.79$ (με coupon)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

masterripper σου φανηκε στο ελληνικο ελτα track & trace πριν το παραλαβεις??Η τζαμπα περιμενω να μου φανει?

Απο 26/10 που πήρε το Tracking στη Σιγκαπουρη καμμία πληροφορία και ποτε δεν ΄ηξερα τιποτα.

Παρεπιμπτόντως ηρθε κατευθειαν απο Σιγκαπουρη...

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια το pipo s1 έχει bluetooth;

κοιτούσα το τοπικ με τις προσφορές και θα με ενδιέφερε ένα tabletάκι σε αυτό το εύρος τιμής που να είχε gps ή δέκτη bluetooth ώστε να χρησιμοποιήσω ένα παλιό bluetooth gps που έχω από ένα παλιό μου κινητό (από το sony ericsson P1i).

Δημοσ.

Παιδια οι κινεζοι ειναι για το Π@@@@@ο .Εχω και γω 25 μερες που περιμενω και εχω κανα 2 μερες εκει που εβρισκα με το τρακινγκ την αποστολη τωρα εχει εξαφανιστει απο παντου σε στανταρ σελιδα που με την εβγαζε παντα.Αυτο το ταβλετ θα το βαρεθουμε πριν το παραλαβουμε απο την αναμονη.Το παρελαβε καποιος προσφατα?Αν ναι ποτε εγινε αποστολη???

Δημοσ.

Hong Kong registered airmail γενικα ομως τα παραλαμβανω σχετικα γρηγορα το πρωτο δεματακι στο οποιο ελειπε το ταμπλετ απο μεσα ηρθε με ups σε 10 μερες.

Δημοσ.

ωραιος!!Αν δεν παραλαβω ως την παρασκευη θα ανοιξω dispute μου φαινεται..Ενας μηνας ειναι πολυ ακομα και με το china register που μου το εστειλαν.

Δημοσ.

Παιδιά το Μικρόφωνο βγάζει πολύ στατικό θόρυβο με αποτέλεσμα η ηχογράφηση να είναι άχρηστη....το έχει παρατηρήσει κανείς?

Δημοσ.

επιτελους απο κυριακη πρωι μου βγαζει οτι ειναι στο αεροδρομιο.Ποτε λετε να παραλαβω μηπως ξερει κανεις?

Εμένα μου είχε βγάλει ότι ήταν στο αεροδρόμιο Σάββατο και παρέλαβα Δευτέρα στο Αγρίνιο

Δημοσ.

2 μερες οποτε...Αντε να δουμε επιτελους γιατι αν μου λεγαν τωρα να αγορασω ταμπλετ ουτε που θα το σκεφτομουνα...Ενα μηνα και κατι μερες περιμενω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...