patrikios75 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασα εγώ ακουστικά και παίζανε κανονικά, το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν να βάλω το φις στην υποδοχή του tablet.
Sirodeath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασα εγώ ακουστικά και παίζανε κανονικά' date='το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν να βάλω το φις στην υποδοχή του tablet.[/quote'] Ναι και μενα δυσκολα μπηκε αλλα επεζαν ετσι...ισως να πρεπει να βαλω αλλα ακουστικα Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Να πω (έτσι για ν'ανάψουν λίγο τα αίματα) ότι ο AdrewDB έχει αρχίσει να δουλεύει σε dual boot rom με Android και Ubuntu για το μηχανάκι σας... Το ειδα κι εγω, μου φανηκε ακρως ενδιαφερον, αλλα οταν το ξανασκεφτηκα\ αναρωτηθηκα τι μπορει να μας προσφερει παραπανω το full ubuntu... Μονο κανας σωστος κειμενογραφος μου ρχεται στο μυαλο, αλλα κι εκει το libreoffice χωλαινει...
timekeeper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Το ειδα κι εγω, μου φανηκε ακρως ενδιαφερον, αλλα οταν το ξανασκεφτηκα\ αναρωτηθηκα τι μπορει να μας προσφερει παραπανω το full ubuntu... Μονο κανας σωστος κειμενογραφος μου ρχεται στο μυαλο, αλλα κι εκει το libreoffice χωλαινει... Είναι λίγο μικρή κι η οθόνη κι η ανάλυση. Αλλά μπορείς άνετα (φαντάζομαι) να γράψεις σε latex - xelatex.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Θα το βαλω να κανει compile προγραμματα σε C. Αλλα υπαρχει εφαρμογη και σε android αν δεν απατωμαι χαχαχ!
masteripper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά οι Κινέζοι παίρνουν απο τίποτα ή είναι αχαμπάριαστοι. 35 ημέρες+ απο τότε που εγινε αποστολή και ακόμα περίμενε για 1 tablet Που ουσιαστικά αγνοείται αφου το Tracking ID δεν βγάζει τιποτε όπου και να το έβαλα.Με το ζόρι τώρα συζητάνε για 15/12 αποζημίωση ....δηλαδή 2 μήνες αναμονή για να πάρουμε τα @@. Αν γράψω στο topresellers Λέτε να τους ταρακουνήσω γιατι μέχουν εκνευρίσει όσο δεν πάει.
g_kor06 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Φιλε μου καλημερα , Ενα μηνα εκανε και εμενα περιπου για να ερθει στα χερια μου.... Οσο για τον αριθμο αποστολης και εμενα δεν εμφανιζοταν πουθενα μεχρι πριν 2 μερες το παρω στα χερια μου που το ειδα ως δια μαγειας στο site των ΕΛΤΑ !! Μετα διαπιστωσα οτι απο Κινα πηγε Σουηδια και μετα ηρθε Ελλαδα!!
g_kor06 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Θέλω την βοήθεια των παιδιών που έχει κάνει αναβάθμιση στην rom.. Καταρχάς πως φέρνουμε το tablet σε factory mode ?? Οι οδηγίες που κατέβασα αναφέρουν για Pipo m1 & το Yuandao N101 που προφανώς έχουν το ίδιο chipset.. Συνδέοντας το tablet στον Η/Υ μου ( έχω Win XP ) είδα ότι μου αναγνωρίζει κανονικά το tablet , χρειάζεται να απεγκαταστήσω τους ήδη υπάρχοντες drivers & να βάλω αυτούς που λένε οι οδηγίες ?? Τέλος συνδεόντας το tablet με τον Η/Υ μου & ανοιγοντας RKBATCH TOOL είδα ότι το κουμπί 1 που δείχνει την συνδεδενέμη συσκευή δεν είναι πράσινο όπως λένε οι οδηγιές αλλά ροζ... Παίζει ρόλο αυτό ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας... Καλημερα στην παρεα , Με την μπαταρια εχετε βρει κανενα tip για να αυξησετε την αυτονομια της ;; Εμενα με μετρια χρηση (κυριως σερφαρισμα ) μου κρατα περιπου 2 μερες. Θα εκτιμουσα αν καποιος φιλος απαντουσε και στο προηγουμενο-επισυναπτομενο Post μου.. Ευχαριστω
leros2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημερα στην παρεα , Με την μπαταρια εχετε βρει κανενα tip για να αυξησετε την αυτονομια της ;; Εμενα με μετρια χρηση (κυριως σερφαρισμα ) μου κρατα περιπου 2 μερες. Θα εκτιμουσα αν καποιος φιλος απαντουσε και στο προηγουμενο-επισυναπτομενο Post μου.. Ευχαριστω 2 μέρες χωρίς να το κλείνεις το βράδυ ? http://www.topnotchtablets.com/sites/default/files/RK3066updateProcess.pdf?destination=user&width=1024&height=768&iframe=true ακολούθησες αυτόν τον οδηγό ? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2012 από leros2004
g_kor06 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 2 μέρες χωρίς να το κλείνεις το βράδυ ? http://www.topnotcht...768&iframe=true ακολούθησες αυτόν τον οδηγό ? Σχετικά με την μπαταρία , το βράδυ το κλείνω πάντα . Οσο αναφορά τις οδηγίες αυτές έχω κατεβάσει & εγώ ...
masteripper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Έφτασε επιτέλους....κανένα πιο καλό πληκτρολόγιο απο αυτό το χαζό που έχει? με Ελληνικά
agisilaosko Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 masterripper σου φανηκε στο ελληνικο ελτα track & trace πριν το παραλαβεις??Η τζαμπα περιμενω να μου φανει?
nek4d Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Έφτασε επιτέλους....κανένα πιο καλό πληκτρολόγιο απο αυτό το χαζό που έχει? με Ελληνικά Αν δεν σε καλυπτουν οι αλλαγες που μπορεις να κανεις εσωτερικα, το "go keyboard" παιζει μια χαρα με ελληνικα (αυτα τα βαζεις εξτρα, οπως οποια αλλη γλώσσα θελεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις