Προς το περιεχόμενο

PIPO Smart S1 7" Android 4.1.1 Focalprice 82.79$ (με coupon)

kamui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστυχώς το πλήρωσα με προπληρωμένη....

Με την DHL Λέτε να βρω κανένα διαυλο επικοινωνίας

Τι να πω φιλαρακι, ανοιξε RMA request στο site της focalprice και ο θεος βοηθός, εγω ανοιξα dispute στο Paypal και αντι για refund μου εστειλαν αλλο κομματι, το θεμα ειναι οτι εχω αλλαξει απο τοτε 3 tracking numbers και να σου πω την αληθεια δεν περιμενω να ερθει. Ελπιζω να βρεις καμια ακρη μαζι τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τι να πω φιλαρακι, ανοιξε RMA request στο site της focalprice και ο θεος βοηθός, εγω ανοιξα dispute στο Paypal και αντι για refund μου εστειλαν αλλο κομματι, το θεμα ειναι οτι εχω αλλαξει απο τοτε 3 tracking numbers και να σου πω την αληθεια δεν περιμενω να ερθει. Ελπιζω να βρεις καμια ακρη μαζι τους.

Με το RMA request λες να κάνω κάτι καλύτερο απο τα μηνύματα που ανταλλάσσω.....

Εαν στο ξανακανει' date=' καντου μια επανεκκινηση. Δε χρειαζεται κατι παραπανω, στρωνει.[/quote']

Ναι το ξερω αυτο αλλα ειναι βαρετο συνεχεια ρεσταρτ.μεχρι στιγμης ολα οκ δν μου κλεινει ο ηχος :)

Τό θέμα με τον ήχο είναι όντως ενοχλητικό , θα δοκιμάσω να περάσω την καινούργια ROM

ευελπιστόντας να ελαχιστοποιηθεί το πρόβλημα...

Παρατήρησα σήμερα που έβαλα να φορτίσω το tablet (είχε ξεμείνει απο μπαταρία) ότι συνδέοντας

τον φορτιστή μου έδειξε σχεδόν αμέσως το ποσοστό φόρτωσης στο 99% !!!

Το άφησα βέβαια στην φόρτιση κάποιες ώρες & τώρα δείχνει οκ..

Το εχει παρατήτησει κανείς άλλος αυτό ???

• Moderators

Ναι. Εγω το αφηνω μεχρι να σβησει το λαμπακι, ανεξαρτητως τι λεει στο λογισμικο.

Με το TNT r2 δεν λυνεται το θεμα με τον ηχο. Αν λυνεται με τη νεα εκδοση official που προταθηκε εδω παραπισω ανεφερε το :D

Ναι το ξερω αυτο αλλα ειναι βαρετο συνεχεια ρεσταρτ.μεχρι στιγμης ολα οκ δν μου κλεινει ο ηχος :)

Ε ενταξει, δε το λες και "συνεχεια ρισταρτ" το 1 φορα καθε 24-48 ωρες. Εγω εξ' αλλου το κλεινω το βραδυ. :)

Στις 20 Νοεμβρίου έκανα την παραγγελία μου από focalprice και μέχρι σήμερα δεν έγινε καν η αποστολή του tablet. Τους ενοχλούσα με μηνύματα όλες αυτές τις μέρες και μου απαντούσαν πάντα ότι σε 3-7 ημέρες θα γίνει η αποστολή και να κάνω υπομονή. Σήμερα έκανα dispute στο paypal για refund και μόλις μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει stock. Εάν δεν υπάρχει stock τότε γιατί συνεχίζουν να δέχονται παραγγελίες; Τέλος πάντων, ζήτησα refund και μου απάντησαν ότι σε 3-5 ημέρες θα μου επιστραφούν τα χρήματα.Σε αναμονή λοιπόν...

• Like 1

Τό θέμα με τον ήχο είναι όντως ενοχλητικό ' date=' θα δοκιμάσω να περάσω την καινούργια ROM

ευελπιστόντας να ελαχιστοποιηθεί το πρόβλημα...

Παρατήρησα σήμερα που έβαλα να φορτίσω το tablet (είχε ξεμείνει απο μπαταρία) ότι συνδέοντας

τον φορτιστή μου έδειξε σχεδόν αμέσως το ποσοστό φόρτωσης στο 99% !!!

Το άφησα βέβαια στην φόρτιση κάποιες ώρες & τώρα δείχνει οκ..

Το εχει παρατήτησει κανείς άλλος αυτό ???[/quote']

Οπως ειπε κ εναε φιλος παραπανω θελει usb adaptora απο 1Α και πανω.εγω πηρα ενα απο τον γερμανο με 6ε και ειναι ολα κομπλε.φορτιζει κανονικοτατα :)

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Ναι. Εγω το αφηνω μεχρι να σβησει το λαμπακι' date=' ανεξαρτητως τι λεει στο λογισμικο.

Με το TNT r2 δεν λυνεται το θεμα με τον ηχο. Αν λυνεται με τη νεα εκδοση official που προταθηκε εδω παραπισω ανεφερε το :D

Ε ενταξει, δε το λες και "συνεχεια ρισταρτ" το 1 φορα καθε 24-48 ωρες. Εγω εξ' αλλου το κλεινω το βραδυ. :)[/quote']

Εμενα καθε φορα πιυ το αφηνα 2-3 ωρεςς χωρις να το λειτουργω μου το εκανε :( .τωρα ομως ειναι μια χαρα :)

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators

1A του φοραω κι εγω.

Στον φιλο παραπανω που γκρινιαζει, μα εδω και αρκετο καιρο "out of stock" το αναφερουν στο focalprice. Δεν χρειαζεται να τους ενοχλεις με απειρα mail για να σου πουν αυτο που φαινεται με 2 κλικ...

1A του φοραω κι εγω.

Στον φιλο παραπανω που γκρινιαζει, μα εδω και αρκετο καιρο "out of stock" το αναφερουν στο focalprice. Δεν χρειαζεται να τους ενοχλεις με απειρα mail για να σου πουν αυτο που φαινεται με 2 κλικ...

Από τη στιγμή που το παρήγγειλα παρακολουθώ κάθε μέρα το site του focalprice και το Pipo. Τη μια μέρα ήταν "out of stock" ,τις επόμενες δύο "in stock" και ούτω καθεξής. Θα μπορούσαν από την πρώτη στιγμή να μου έλεγαν ότι δεν το έχουν και ότι θα παραλάβουν πχ. σε 10 μέρες. Και όχι να μου απαντούν με τυποποιημένα μηνυματάκια να κάνω υπομονή και θα αποσταλεί σε 3 μέρες, μετά σε 3-7 και πάει λέγοντας. Κατανοώ ότι είναι περίοδος γιορτών αλλά τέτοια νοοτροπία είναι απαράδεκτη. Επίσης, σε ηλεκτρονικά καταστήματα αυτού του μεγεθούς, υποθέτω ότι η ιστοσελίδα τους ενημερώνεται αυτόματα ανάλογα με το απόθεμα στις αποθήκες τους. Ας μη ξεχνάμε ότι στο παρελθόν,μέσα από αυτό το φόρουμ, φτάσαμε μέχρι το ΙΝΚΑ σε ανάλογες περιπτώσεις που δεν υπήρχε stock. Δέχομαι ευχαρίστως μια παραγγελία από Κίνα να φτάσει στα χέρια μου σε 20 μέρες αλλά όχι και σε 40! Και σίγουρα δε δέχομαι να με κοροιδεύουν. Οσες φορές την πάτησα στο παρελθόν (νομίζω μόνο 2 σε σύνολο πολλών δεκάδων αγορών από Κίνα), με επιμονή (κοινώς "τους τα πρηξα") στο τέλος δικαιώθηκα. Σε όποια άλλη περίπτωση ,ότι διαφορά και αν είχαμε,λυνόταν άμεσα με ευγένεια κατανόηση. Απλά,όπως και σε όλους τους χώρους,υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες.

• Like 1

Εγώ που ήδη μετράω 40 ημέρες τι να κάνω.

τωρα άλλαξε το τροπάρι..υπομονή μέχρι 15/12 και αν δεν έρθει θα μου κάνουν refund.....η γκαντεμια μου δεν παίζεται...τα Χριστούγεννα δεν θα έχω τίποτα.....

Καλησπέρα,

Θέλω την βοήθεια των παιδιών που έχει κάνει αναβάθμιση στην rom..

Καταρχάς πως φέρνουμε το tablet σε factory mode ??

Οι οδηγίες που κατέβασα αναφέρουν για Pipo m1 & το Yuandao N101 που προφανώς έχουν το ίδιο chipset..

Συνδέοντας το tablet στον Η/Υ μου ( έχω Win XP ) είδα ότι μου αναγνωρίζει κανονικά το tablet , χρειάζεται

να απεγκαταστήσω τους ήδη υπάρχοντες drivers & να βάλω αυτούς που λένε οι οδηγίες ??

Τέλος συνδεόντας το tablet με τον Η/Υ μου & ανοιγοντας RKBATCH TOOL είδα ότι το κουμπί 1 που δείχνει την

συνδεδενέμη συσκευή δεν είναι πράσινο όπως λένε οι οδηγιές αλλά ροζ...

Παίζει ρόλο αυτό ??

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας...

Να πω (έτσι για ν'ανάψουν λίγο τα αίματα) ότι ο AdrewDB έχει αρχίσει να δουλεύει σε dual boot rom με Android και Ubuntu για το μηχανάκι σας...

Να πω (έτσι για ν'ανάψουν λίγο τα αίματα) ότι ο AdrewDB έχει αρχίσει να δουλεύει σε dual boot rom με Android και Ubuntu για το μηχανάκι σας...

Το διαβασα κ εγω αυτο πρεπει να μαμαει :D

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις ακουστικα?? Εγω εβαλα αυτα απο το κινητο μου και ακουω και απο τα ακουστικα και απο το ηχειο ταυτοχρονα.εχει κανεις το ιδιο προβλημα??

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις ακουστικα?? Εγω εβαλα αυτα απο το κινητο μου και ακουω και απο τα ακουστικα και απο το ηχειο ταυτοχρονα.εχει κανεις το ιδιο προβλημα??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...