djkos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?lan=0 Αυτό είναι το site και από ότι διαβάζω σε άλλα site είναι down.Thanks g_kor06 για το site.Πόσες μέρες χρειάζετε για να εμφανιστεί το track της παραγγελίας στο site;Σήμερα έγινε shipped η παραγγελία μου,σε πόσες μέρες να το περιμένω το tablet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τις πρωτες μερες μου ειχαν στειλει track number απ αυτο το site. Οταν δεν ηταν down, δεν με αφηνε να δω το track... Μετα απο 2-3 μερες μου αλλαξαν στο focal το track id με αλλο της DHL. Εκει ηταν ολα οκ. 17 Οκτωβρη παραγγειλα, 21 μου εδωσαν το σωστο track, 13 Νοεμβρη παρελαβα. Δηλαδη 20-25 μερες απ' οταν το εστειλαν. Ευχησου να μην πεσεις πανω στην εορταστικη περιοδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά να το παραγγείλω από εδώ???? Site: Pipo S1 Πείτε μου asap Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από pontios16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ με αυτή τη ρομ είμαι από τη 1η μέρα που το πήρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα Καλημερα στην παρεα, Μπορουν να μου πουν περιληπτικα τα παιδια που εκαναν αναβαθμιση στην ρομ πως εκαναν την ολη διαδικασια ?? Εχω κατεβασει ηδη το αντιστοιχο αρχειο απο το site που αναφερετε... Θα χαθουν ολες οι εφαρμογες - data που εχω ηδη μεσα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Να σου πω, εσενα ο ηχος ειναι οκ μετα απο 1+ μερα αναμμενο? Έχει τα θέματα του με τον ήχο και σε μένα... Κατα καιρούς θέλει επανεκκίνηση για να επανέλθει ο ήχος ... δεν ξερω τι το προκαλεί. Το έκανε και με τη στοκ ρομ http://intmail.183.c...sQuery.do?lan=0 Αυτό είναι το site και από ότι διαβάζω σε άλλα site είναι down.Thanks g_kor06 για το site.Πόσες μέρες χρειάζετε για να εμφανιστεί το track της παραγγελίας στο site;Σήμερα έγινε shipped η παραγγελία μου,σε πόσες μέρες να το περιμένω το tablet; Σήμερα δουλεύει πάντως το λινκ Παιδιά να το παραγγείλω από εδώ???? Site: http://www.banggood.....html''>Pipo s1 Πείτε μου asap Το λινκ δεν δουλεύει, απο το σαιτ αυτό υπάρχει και έκπτωση ... Το μονο αρνητικό είναι οτι δεν στέλνουν την αρχική συσκευασία αυτοί αλλά δίνουν και φορτιστή μαζί Καλημερα στην παρεα, Μπορουν να μου πουν περιληπτικα τα παιδια που εκαναν αναβαθμιση στην ρομ πως εκαναν την ολη διαδικασια ?? Εχω κατεβασει ηδη το αντιστοιχο αρχειο απο το site που αναφερετε... Θα χαθουν ολες οι εφαρμογες - data που εχω ηδη μεσα ??? Ναι είναι σαν να κάνεις φορματ.... να βάζεις windows απο την αρχή.. Η διαδικασία ειναι πολύ απλή, είναι αναλυτικά στο σαιτ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Έχει τα θέματα του με τον ήχο και σε μένα... Κατα καιρούς θέλει επανεκκίνηση για να επανέλθει ο ήχος ... δεν ξερω τι το προκαλεί. Το έκανε και με τη στοκ ρομ Δεν προλαβα να το παρατηρησω με τη στοκ. Επισης η φωτεινοτητα κατω απο το 50% δεν πεφτει με τη ΤΝΤ2, και αυτο το καταλαβαινεις κυριως οταν το χρησιμοποιεις σε εντελως σκοτεινο περιβαλλον! Το μονο αρνητικό είναι οτι δεν στέλνουν την αρχική συσκευασία αυτοί αλλά δίνουν και φορτιστή μαζί Για ποιο λογο να κρατουν τη συσκευασια...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Το λινκ δεν δουλεύει, απο το σαιτ αυτό υπάρχει και έκπτωση ... Το μονο αρνητικό είναι οτι δεν στέλνουν την αρχική συσκευασία αυτοί αλλά δίνουν και φορτιστή μαζί Για ποιο λογο να κρατουν τη συσκευασια...? Note:Because of the insufficient compressive capacity of the original package,the tablet screen is easy to be crush during the transport.So the tablet will be pack in a new package,we will use foam box instead of original packaging in order to reduce price and keep our price as competitive as possible.After cautious consideration and test,we believe the foam box is more resistant to rough handling.Moreover,our foam box will be improve. " Και το site που έκανα παραγγελία είναι αυτό! Site: Pipo s1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν προλαβα να το παρατηρησω με τη στοκ. Επισης η φωτεινοτητα κατω απο το 50% δεν πεφτει με τη ΤΝΤ2, και αυτο το καταλαβαινεις κυριως οταν το χρησιμοποιεις σε εντελως σκοτεινο περιβαλλον! Για τον ήχο είναι σίγουρο , το είχα προσέξει πριν βάλω την TNT2.... Την φωτεινότητα δεν την εχω προσέξει αλλα για να το λες Συνοψίζοντας: Υπάρχουν 3-4 θεματάκια που απο οτι έχω διαβάσει έχουν σχεδόν όλοι οι κάτοχοι ... 1) Ήχος εξαφανίζεται και θέλει επανεκκίνηση ... 2) Αν του βάλεις κάρτα μνήμης και είναι σε sleep mode , πολλές φορές ανάβει η οθόνη και εμφανίζεται κάποιο μήνυμα ότι έχει αφαιρεθεί η κάρτα κάτι τετοιο.. Με αποτέλεσμα να ξυπνάει καθε 3 και λίγο και να τρώει τη μπαταρία. 3) Αυτό με τη φωτεινότητα (που δεν το εχω ξαναδιαβάσει ...) ααα και 4) Συνδεοντας ακουστικα ,ειναι πιθανον να ακουγονται παρασιτα... Αυτα ειναι που εχουν πεσει στην αντιληψη μου Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από leros2004 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αυτο με τη φωτεινοτητα δες το και μονος σου. Βαλτο στο 100% και δες οτι θα γινει μεγιστη. Μετα βαλτο στο 40-50% και δες οτι θα μειωθει, και μετα βαλτο τερμα κατω και δες οτι δε θα μειωθει αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά εμένα χάθηκε για τα καλά...υποτίθεται ότι έχει γίνει shipped απο 26.10.12 Καμμια ιδέα...Η DHL βγάζει μονίμως "No result found for your DHL query. Please try again." Έχω σκάσει και οι Κινέζοι μόνο υπομονή ξέρουν να μου λένε, Στα ΕΛΤΑ χωρίς νούμερο δεν κουνιούνται.... Γκαντεμιά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Ανοιξε τικετακι στο paypal να δεις για ποτε θα σε εξυπηρετήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirodeath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Το θεμα με τον ηχο το εχω κ εγω.οταν δν το χρησιμοποιουσα μου το εκανε κ επρεπε να κανε ρεσταρτ.ειπα να κανω factory reset .το εκανε κανονικα.το μονο που μ φανηκε περιεργο ειναι οτι κ ας εκανα factory reset το κινητο ηταν παλι rootarismeno!!! Ποιος ξερει. Εβαλα κανονικα οτι προγραμματα ηθελα κ το αφησα να φορτισει,απο τοτε ο ηχος δουλευει κανονικα δεν σταματαει , οταν παω σπιτι θα δω αν οντως δουλευει. Ας το δοκιμασει κ καποιος αλλος να το επιβεβαιωσουμε. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirodeath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον ο ηχος ακομα κ τωρα λειτουργει κανονικα δεν σταματησε οπως τις αλλες φορες ελπιζω να συνεχισει ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Ανοιξε τικετακι στο paypal να δεις για ποτε θα σε εξυπηρετήσουν Δυστυχώς το πλήρωσα με προπληρωμένη.... Με την DHL Λέτε να βρω κανένα διαυλο επικοινωνίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον ο ηχος ακομα κ τωρα λειτουργει κανονικα δεν σταματησε οπως τις αλλες φορες ελπιζω να συνεχισει ετσι Εαν στο ξανακανει, καντου μια επανεκκινηση. Δε χρειαζεται κατι παραπανω, στρωνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις