Προς το περιεχόμενο

PIPO Smart S1 7" Android 4.1.1 Focalprice 82.79$ (με coupon)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε λογικα θα εβγαινε. σε κανα δυο κινεζομαγαζα πουλαει καλα.

& ειναι ισως το πιο φτηνο dual "hd"...

δωσε το λινκ να το βαλω στο thread icoo.

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Link.png Site: BlandROM-JB-V1-1 .Αν και από αυτά που διαβάζω η custom rom αυτή εχει βγει για το ICOO D70Pro και όχι για το ICOO D70Pro II και κάνει αν την βάλει κάποιος στο ΙΙ κολλήματα στο WIFI.
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κ εγω κατι? το πηρα κ εγω το ταμπλετ κ το εστειλαν με EMS εχει ερθει αθηνα κ στα ελτα courier μου βγαζει οταν βαζω το track id

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 23-11-2012 19:47 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 23-11-2012 19:11 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS).

τι σημαινει ?? εγινε τπτ με τελωνειο κ ετσι ?? η ολα πανε καλα και παραλαμβανω αυτες τις μερες.

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κ εγω κατι? το πηρα κ εγω το ταμπλετ κ το εστειλαν με EMS εχει ερθει αθηνα κ στα ελτα courier μου βγαζει οταν βαζω το track id

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 23-11-2012 19:47 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 23-11-2012 19:11 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS).

τι σημαινει ?? εγινε τπτ με τελωνειο κ ετσι ?? η ολα πανε καλα και παραλαμβανω αυτες τις μερες.

Όλα καλά, λογικά αυτήν την εβδομάδα θα σου έρθει χαρτάκι απο το ταχυδρομείο ;)

Από το λίγο που το έψαξα είδα ότι για το ICOO έχει βγεί custom rom και είναι παρόμοια με το PIPO επειδή έχουν το ίδιο chipset.Τελικά παράγγειλα το ICOO απο το focalprice που το είχε σήμερα με έκπτωση,μιας και το PIPO ήταν σήμερα out of stock.

Περιμένουμε εντυπώσεις .. ειδικά με το wifi σήμα ....

Δημοσ.

Γεια όσους φλασάρουν ...

Just received a new version of fw from Pipo's developper. It's a version from 22 november 2012 !

https://www.wetransf...ff7e7ca3689ae26

και κάποιες εντυπώσεις:

Wow this FW was blazing fast and very intuitive . WiFi bumped up to almost full, before this firmware I had trouble to find a signal to begin with where I'm sitting in my room. Still some quirks though for example when switching from landscape to portrait mode the sound icons will overlap the clock down in the right corner. But it really not so bad, turning it back to landscape and back they'll disappear.
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το focalprice γιατί παραγγέλνω πρώτη φορά και δεν ξέρω.Μου έδωσαν ένα website για να βλέπω την πορεία τις παραγγελίας μαζί με το Tracking Number αλλά αυτό το site δεν ανοίγει καθόλου.Εχεί συμβεί και σε άλλον αυτό;

Δημοσ.

Μου ηρθε κ μενα :) μεχρι στιγμης το εχω λατρεψει...ειναι τελειο!!κ πολυ γρηγορο δεν το περιμενα ετσι.εκανα και ρουτ ολα κομπλε :)

• Moderators
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το focalprice γιατί παραγγέλνω πρώτη φορά και δεν ξέρω.Μου έδωσαν ένα website για να βλέπω την πορεία τις παραγγελίας μαζί με το Tracking Number αλλά αυτό το site δεν ανοίγει καθόλου.Εχεί συμβεί και σε άλλον αυτό;

Δεν μας ειπες ποιο site σου εδωσαν ομως...

Παιδια εχω προβλημα! Συνδεομαι με wifi κανονικα, αλλα το εικονιδιο απο γκρι δεν γινεται μπλε! Αποτελεσμα? Εχω ιντερνετ σε ολες τις εφαρμογες, αλλα δεν μπορω να μπω στο Play store (ουτε να κανω συγχρονισμο google, και γενικα φαινεται το προβλημα να ειναι στα google apps σε ο,τι εχει να κανει με το λογαριασμο μου).

Δοκιμασα να σβησω τον λογαριασμο και να τον ξαναβαλω, αλλα κατα το login μου λεει οτι "Δεν μπορει να δημιουργηθει ασφαλης συνδεση μπλαμπλαμπλα".

Τι παιζει?

PS: Χρησιμοποωντας το ιδιο wifi δικτυο μπαινει στο store και γινεται κανονικα μπλε το εικονιδιο στο κινητο...

Δημοσ.

Δεν μας ειπες ποιο site σου εδωσαν ομως...

Παιδια εχω προβλημα! Συνδεομαι με wifi κανονικα, αλλα το εικονιδιο απο γκρι δεν γινεται μπλε! Αποτελεσμα? Εχω ιντερνετ σε ολες τις εφαρμογες, αλλα δεν μπορω να μπω στο Play store (ουτε να κανω συγχρονισμο google, και γενικα φαινεται το προβλημα να ειναι στα google apps σε ο,τι εχει να κανει με το λογαριασμο μου).

Δοκιμασα να σβησω τον λογαριασμο και να τον ξαναβαλω, αλλα κατα το login μου λεει οτι "Δεν μπορει να δημιουργηθει ασφαλης συνδεση μπλαμπλαμπλα".

Τι παιζει?

PS: Χρησιμοποωντας το ιδιο wifi δικτυο μπαινει στο store και γινεται κανονικα μπλε το εικονιδιο στο κινητο...

Τώρα το παρουσίασε ή απο την αρχή που το πήρες ?

Δοκίμασες το παραπάνω update που πόσταρα ?

• Moderators
Δημοσ.

Μολις σημερα το παρουσιασε.

Οχι δε το δοκιμασα, εχω περασει απ τη δευτερη μερα το TNT r2 http://www.topnotchtablets.com/support και εδω και 2 εβδομαδες δουλευε μια χαρα. Στο Play store απο το PC, εμφανιζοταν ως Samsung ;)

Δημοσ.

Σημερα μολις.

Οχι δε το δοκιμασα, εχω περασει απ τη δευτερη μερα το TNT r2 http://www.topnotchtablets.com/support και εδω και 2 εβδομαδες δουλευε μια χαρα. Στο Play store απο το PC, εμφανιζοταν ως Samsung ;)

Και εγώ με αυτή τη ρομ είμαι από τη 1η μέρα που το πήρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα :unsure:

• Moderators
Δημοσ.

Τι να πω, ας ελπισω οτι ειναι κατι προσωρινο και οντως πιθανο προβλημα σερβερ, αν και υποθετω οτι θα ειχε προβλημα και το κινητο τοτε...

Αλλιως θα δοκιμασω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και φτου κι απ την αρχη.

Να σου πω, εσενα ο ηχος ειναι οκ μετα απο 1+ μερα αναμμενο?

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Δοκίμασε σε αυτό το site http://www.17track.net/

• Moderators
Δημοσ.

To ελυσα... Μαλλον ειχε ξεμεινει απο μπαταρια, γιατι ειχε γυρισει η ημερομηνια στο 2011....

Αν ειναι δυνατον!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...