agisilaosko Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Παιδια τι λεει το ταμπλετ??Δουλευει καλα για οσους το παρελαβαν?Γιατι περιμενω και γω ενα και βλεπω κατι βιντεο στο youtube που βγαζουν ολο προβληματα στο ηχειο και στην μπαταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ναι μια χαρα. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Τα προβληματα με τη μπαταρια μαλλον ειναι γιατι ερχεται χωρις φορτιστη και ολοι κανουν πατεντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisilaosko Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Aν ειναι ετσι ενταξει το φορτιζω και στο πισι μην παθουμε και τπτ.Το ανταπτερακι απο iphone κανει λετε??που μπαινει στο ρευμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Για όσους έχουν φορτιστή από Nokia παλιό ας τσεκάρουν το βύσμα του. Νομίζω κάνει ;-) Αποστολή από το Pipo S1 με τη χρήση Forum Runner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ήρθε αυτός (ναι, 1Α με κατω απο 1 ευρω): http://www.ebay.com/itm/120960787133?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Με το κινητό φαίνεται να δουλεύει μια χαρα, θα βάλω το tablet το βραδυ και θα ενημερωσω αυριο το πρωι πως πηγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisilaosko Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Εχω και γω τετοιο οποτε περιμενω τη δοκιμη απο το Γιωργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα , Δοκίμασε κάποιος φίλος που το έχει προμηθευθεί να συνδέσει 3g usb stick για σύνδεση στο διαδίκτυο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 καλημερουδιααα χθες μου ηρθε ενα καλωδιο mini hdmi to hdmi που το ειχα παραγγειλει την ιδια μερα με τα ταμπλετ,για τα ταμπλετ ουτε ιχνος 24/10/12 παραγγελια κ 30/10 μου στειλαν μαιλ οτι αλλαξαν tracking number... λινκ για το καλωδιο μινι hdmi to hdmi εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrikios75 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 PS#2: Το rootαρα. Πως να το ρουταρο και εγώ... Μπορείς να βοηθήσεις Θέλω να του συνδέσω ένα bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr.sakis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 λινκ για το καλωδιο μινι hdmi to hdmi εχεις; Πηγή: ΕΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Πως να το ρουταρο και εγώ... Μπορείς να βοηθήσεις Θέλω να του συνδέσω ένα bluetooth Εδώ εισαι: http://www.flashmyan...2210-ROOT-Guide Μολις το ροοταρεις μπορεις να απεγκαταστησεις το κινεζικο προγραμμα που εγκαθισταται. Αλλα χρειαζεται root για να περασεις bluetooth? Εμενα επαιξε (το ρουτ) σε 32bit Windows 8 μηχανημα και οχι στο κανονικο μου με 64bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Ήρθε αυτός (ναι, 1Α με κατω απο 1 ευρω): http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649 Με το κινητό φαίνεται να δουλεύει μια χαρα, θα βάλω το tablet το βραδυ και θα ενημερωσω αυριο το πρωι πως πηγε... Φορτιστηκε τελεια με αυτον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrikios75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Αλλα χρειαζεται root για να περασεις bluetooth? Υπάρχει τρόπος να το συνδέσω αλλιός... Δεν έχει καμία επιλογή για την διαχείριση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Φορτιστηκε τελεια με αυτον! Η φόρτιση έγινε με μπαταρία τελειώς άδεια (Να σβήσει η ταμπλέτα) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Οχι, δεν ειναι ni-mh για να "πρεπει" να το αφηνουμε να ξεψυχαει τελειως. Οι li-ion δεν εμφανιζουν φαινομενα μνημης, αρα ειτε απο το 60% ειτε απο το 10% να τις φορτιζεις, το ιδιο κανει. Για την ιστορια, στο 15% ειχε φτασει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις