Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω δύο βιβλία,

ένα για javascript και ένα για android programming

με ενδιαφέρει να είναι κάτι του στυλ από το Α-Ω..

για το μεν android programming σκεφτόμουν αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/1449390501/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

για javascript δεν έχω κάποιο στα υπόψιν..

έχω ένα σε pdf για jquery novice to ninja, αλλά με ενδιαφέρει ένα που να ναι κατεξοχήν για js

Δημοσ.

Το βιβλίο που παραθέτεις για android δε το ξέρω οποτε δε μπορώ να πω κάτι.

Όμως έχω αυτό και το βρίσκω πάρα πολύ καλό. Επίσης απο τον ίδιο οίκο υπάρχει το Beginning της σειράς.

Αν και είμαι πάντα υπέρ του βιβλίου, για javascript συγκεκριμένα δε ξέρω αν αξίζει να πάρεις βιβλίο εκτός αν είναι κανένα με λίγη ύλη και φθηνό με τα απολύτως βασικά.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ για την απάντηση..να υποθέσω ότι έχει κάποια κλασσική δομή που παράλληλα με τη "θεωρία" αναπτύσσει και μια εφαρμογή κεφάλαιο προς κεφάλαιο ώστε να βλέπει ο αναγνώστης στην πράξη όσα διαβάζει.>!?

σχετικά με την javascript, νομίζω ότι υπάρχει αρκετό υλικό, και επειδή είμαι και εγώ υπέρ του βιβλίου, θα προτιμούσα να το έχω σε βιβλίο :)

Δημοσ.

Βασικά κάθε κεφάλαιο καλύπτει καποιο τομέα του android και των μηχανισμών του με παραδείγματα μικρές (ή οχι και πολύ μικρές εφαρμογούλες).

Αν θες να τα "δανειστείς" (της Apress το Pro και το Beginning καθώς και μερικά άλλα) σε pdf υπάρχει τρόπος (pm me).

Δημοσ.

κάποιος μου 'χε πει ότι υπάρχουν κάτι πράγματα που τα λένε ebooks και κάτι άλλα πράγματα που λέγονται τορεντς ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...