Προς το περιεχόμενο

fan controller kai fans

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρολλαρο με το να ρωτω για το νεο υπολογιστη μου παμε καλα? Ρε φιλε σε παρακαλω προτεινε αν μπορεις

αφου αγορασες ρε τρελε τους νεους corsair....

Να δω θρασος που με γραψατε κανονικα στα αλλα ποστ επειδη νομιζαται οτι σας κοριδευω η πεζει ρολο η εικονα μου ασε μασ ρε φιλε.. Κωστα πεζει να βρουμε κατι πιο ωραιο γιατι καφε με μαυρο . Παντως ευχαριστο για το χρονο εισαι μλλον ο μονος που με βοηθαει.. Bitfenix spectre καλα?

Οι 140 ποιο αθορυβοι?

εγω δεν σε βοηθησα ?

• Like 1
Δημοσ.

@Sobi1984

Μερικοί είναι αχάριστοι, μην δίνεις σημασία.

Εγώ του είπα πόσο κάνει 140-120 και δεν μου είπε ούτε ευχαριστώ.

Αχάριστο troll. Είχα ένα τέτοιο στο χωριό και το έδωσα σε ένα γύφτο.... Να το ταίζεις κάθε μέρα και αυτό όλο αχαριστία... :cry:

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχα... Δε θα το ταιζες καλα και συ φαινεται.Δωστου πιο πολλες πληροφοριες να δουμε αν πραγματικα ενδιαφερεται το τγοοοολλλ

Δημοσ.

Ρε παιδια σοβαρα δεν κανω πλακα... Υπαρχει καποιο να ειναι αθορυβο και με φως?

Σου απάντησα στην προηγούμενη σελίδα. Διαβάζεις καθόλου τι σου γράφουνε ή απλά ποστάρεις; Τι ρωτάω και γω.

Δημοσ.

Τρομοκρατούμαι με την ιδέα ότι μπορεί ο gamer hd να μην είναι τρολ...

Μπορεί βέβαια εμείς να έχουμε μείνει πίσω και να συζητάμε με τον άνθρωπο της επόμενης χιλιετίας: http://www.gazzetta.gr/perierga/article/335127-pos-tha-eimaste-se-1000-xronia

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τρολλαρω για ονομα. Φιλε το ξερω οτι δεν παει καλλιστεια για αθτο και τα εβαλα στον επεξεργαστη αυτα απλα ενταξει ηθελα να δω αν υπαρχει τουλαχιστον μαυρο αθορυβο μιας και κοκκινα δεν βλεπω να βρισκουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...