Προς το περιεχόμενο

fan controller kai fans

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως μπορειται να μου προτειναι ενα fan controller. Το οποιο να μπορει να τα σβηνει κιολας . Επισης μπορειται να προτεινεται ανεμηστειρες 120 και εναν 140 . Ποια ειναι η διαφορα 120 και 140

Δημοσ.

1 πες μας ενα μπατζετ , γιατι μπορω να σου δειξω fan 120cm με 8 ευρω αλλα και με 20 ευρω.

2 πες μας ποιο ειναι το κουτι σου.

3 ποσους θες.

4 τι ακριβως θες να ειναι αθορυβοι ? led? τι ?

και επιπλεον fan controller γιατι ?

τον χρειαζεσαι η απλα ετσι για μοντα ?

και ποσα fans θα συνδεσεις ?

Δημοσ.

Α νε αν γινετε να εχουν φως κοκκινο. Εγυρω στους 4. Μην σε αποσχολει η τιμη προτεινε το καλυτερο και να ειναι αθορυβο αν γινεται

Δημοσ.

@kostask91

Και μάλιστa με θράσσος. Σύγκρινε avatar.

http://en.wikipedia....roll_(Internet)

Και δες και στα άλλα θέματα τι γέλιο έπεσε. Κλειδώθηκαν όλα. Τουλάχιστον χαρίζει γέλιο.

ναιιιι ρε φιλε το θυμηθηκα και γω. συμμετειχα και γω στο πρωτο του thread που ειχε γινει σαλος. ποσες σελιδες γελιοοοοο χαχαχαχα

Δημοσ.

Να δω θρασος που με γραψατε κανονικα στα αλλα ποστ επειδη νομιζαται οτι σας κοριδευω η πεζει ρολο η εικονα μου ασε μασ ρε φιλε.. Κωστα πεζει να βρουμε κατι πιο ωραιο γιατι καφε με μαυρο . Παντως ευχαριστο για το χρονο εισαι μλλον ο μονος που με βοηθαει.. Bitfenix spectre καλα?

Οι 140 ποιο αθορυβοι?

Δημοσ.

140 είναι 14cm και ο 120 12 είναι 12cm. Αυτή είναι η διαφορά. Βλέπεις το κουτί σου τι θέσεις έχει και παίρνεις.

Επίσης, ο noctua αν χρησιμοποιηθεί σε ψυγείο είναι απο τις καλύτερες επιλογές. Το pc δεν θα πάει καλλιστεία.

Και μια δικιά σου παράθεση απο το θέμα που ρωτάς για τα 5 ghz

h80 with nf p12 nf f12
Δημοσ.

Φίλε Gamer HD, θα πρέπει να το ψαξεις το θέμα... Αμα βαλεις 120άρηδες πιθανώς να ζεσταίνεται πολυ το πισάκι σου και να χρειαστεί να βάλεις θερμοστάτη που να ανοίγει πιο χαμηλά για να κυκλοφορεί το νεράκι έγκαιρα πρίν πάρεις στην μασχάλη τα μπιελοπίστονα. Απο την άλλη με τους 140άρηδες το ρευμα να είναι πιο δυνατό και να κρυώσει ο υπολογιστής και να κολήσει κανένα κρυολόγημα και να θέλεις antiViossi, ειναι σαν το antivirus αλλά για μή ιική λοίμωξη.

Ήμουν και εγώ εδω.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...