Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι.Λοιπόν, αύριο μου έρχεται ο υπολογιστής που έχω παραγγείλει και έχω ένα ζητηματάκι.

Το σπίτι μου το χειμώνα έχει γενικά πολύ υγρασία, ιδιαίτερα τα πρωινά, σε σημείο που τα πλακάκια στο πάτωμα να είναι υγρά(το καταλαβαίνεις με δάχτυλο και σε ορισμένα σημεία φαίνονται κ οι σταγόνες).. Υπάρχει κίνδυνος γενικά για τη λειτουργία της κ.μονάδας;Η μητρική είναι η Gigabyte 990fxa-ud5 και δν ξέρω αν έχει κάποια προστασία για την υγρασία.Είναι απαραίτητος ο αφυγραντήρας στο δωμάτιο;(καίει αρκετά κ στις μέρες μας με τη δεη απαγορευτικά..)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Υπάρχουνε σακουλάκια ενεργής σιλικόνης , τα βάζεις μέσα στο κουτί (ανάλογα με το κουτί θες ένα δύο) και μαζεύουνε την υγρασία σαν σφουγγάρια.

Τώρα που θα τα βρεις θα σε γελάσω , δεν ξέρω (απλώς το ξέρω ότι υπάρχει).

• Like 1
Δημοσ.

εγω λεω να σκευτεις να φροντισεις την δικη σου υγεια πρωτα και μετα του υπολογιστη σου.

καλα τοση υγρασια απο που ρε φιλε;

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά, μένω στο βόλο που γενικά γαμιέται στην υγρασία.Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορώ να κάνω.Ακόμα δεν εχουν αρχίσει τα κρύα..Το χειμώνα γίνεται το κακό.Έχω ηλεκτρική θέρμανση(θερμοπομπο π καιει ) που στο δωμάτιο που έχω το γραφείο-pc δεν κάνει και πααρα πολλα.Οπότε που κ που ανάβω και ένα αφυγραντήρα που έχω, αλλα με τη δεη φέτος θα ναι πιο δύσκολα τα πράγματα..

Δημοσ.

Μάλλον κουφώματα χρειαζόσουν σε πρώτη δόση και έπειτα Υπολογιστή! Τώρα το καλύτερο πού μπορείς να κάνεις είναι να αφήνεις κάποιο παράθυρο κανά 2 πόντους ανοιχτό για να εξαερώνεται ο χώρος, να έχεις το Pc σχετικά υπερυψωμένο από το πάτωμα και να βάλεις και μέσα αυτά τα σακουλάκια silicagel που ανέφερε και ο rounsmith. Πάντως αρθριτικά θα σε πιάσουν πριν πάθει κάτι ο υπολογιστης με αυτές τις συνθήκες διαβίωσης... :shifty:

• Like 1
Δημοσ.

Μια άλλη λύση ειναι να βάλεις τα 2 φουρφουρια με εξωτερική τροφοδοσία και να τα εχεις να δουλεύουν κ με κλειστό υπολογιστή τις νύχτες της μεγάλης υγρασίας..

Δημοσ.

Αν είναι έτσι στο Βόλο στην Αγγλία τι κάνουν?

Τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά - ηλεκτρικές συσκευές πως "επιβιώνουν" (Οθόνες, κινητά , ΤV, κτλ)

Ο προηγούμενος υπολογιστής σου '"πήγε" από γεράματα, η "αρθριτικά"

Οι υπολογιστές φίλων και γνωστών έχουν προβλήματα από υγρασία?

Μήπως είμαστε υπερβολικοί?

Δημοσ.

Αν θέλεις να αγοράσεις silica gel που ανέφεραν οι φίλοι από πάνω πάρε εδώ μια ιδέα. Μπορεί να βρεις & σε κάποιο τοπικό κατάστημα με είδη συσκευασίας.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι έτσι στο Βόλο στην Αγγλία τι κάνουν?

Τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά - ηλεκτρικές συσκευές πως "επιβιώνουν" (Οθόνες, κινητά , ΤV, κτλ)

Ο προηγούμενος υπολογιστής σου '"πήγε" από γεράματα, η "αρθριτικά"

Οι υπολογιστές φίλων και γνωστών έχουν προβλήματα από υγρασία?

Μήπως είμαστε υπερβολικοί?

συμφωνω κι εδω που μενω εγω η υγρασια δινει πονο , αλλα θεμα με pc δεν ειχα ποτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...